feed-image

گفت و گو


porkareh100.jpg
مصطفي پركره جانباز قطع نخاعي آسايشگاه امام خميني
esfandeghe22.jpg
مرتضی امیری اسفندقه
motevaselian.jpg
سردار آزاده احمد متوسليان
rahimian.jpg
حجت‌الاسلام والمسلمين "محمدحسن رحيميان"
showthumbnail.jpg
فهيمه صابري
profesor-mohamad.jpg
محمد لگنهاوسن
almasi100.jpg
جهانگير الماسي
borji-6321.jpg
رضا برجي
niroomand-100.jpg
محمد حسين نيرومند
mahdavi-100.jpg
مجتبي مهدوي
hamraah-100.jpg
ابوالفضل همراه
nezaamzadeh-100.jpg
حجت الاسلام و المسلمين "محمد علي نظام زاده"
delshadi.jpg
غلامرضا دلشادي
nezaamzadeh-100.jpg
حجت الاسلام و المسلمين "محمد علي نظام زاده"
rahimian-100.jpg
محمد حسن رحيميان
شناسه خبر:3644 سه شنبه, 13 بهمن 1388 12:39 چاپ نسخه چاپی
پست الکترونیکی ارسال به دوستان
انتقادیک مرجع تقلیدازمعاون وزیرارشاد به خاطر انکارآیات حجاب

 

فاش نيوز- آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلیدبا انتقادازاظهارات اخیر جواد شمقدري معاون سینمایی وزیرارشاد در انکار آیات حجاب درقرآن-که توسط فاش نیوزافشاشد-نمایش احتمالی برخی فیلم های ضدارزشی درجشنواره فیلم فجر را نیزمورد نکوهش شدید قرارداد.

به گزارش خبرنگار برنا درقم به نقل ازمرکز خبر حوزه این مرجع تقلید گفت: اجازه نخواهيم داد ارزش هاي اسلامي به وسيله برخي از افراد که متکي بهقدرت هايي هستند، پايمال شود، کشور ما اسلامي است. شنيده شده و در مطبوعات نيز آمده که بعضي ها براي اينکه مراسم فيلم فجر آزادتر باشد، آيات حجاب قرآن را انکار کرده‌اند که اين موضوع هنوز براي ما ثابت نشده است و اگر ثابت شود، وظيفه سنگيني در برابر اين کارها خواهيم داشت.

 

معظم‌له در درس خارج فقه خود با گرامي داشت دهه مبارک فجر، اين دهه ‌را يادآور عظمت ملت و خون هاي پاک شهدا، شجاعت ايثارگران و تدابير امام راحل (قدس سره) دانسته و گفت: مبادا با اعمال ضد ارزشي شکوه اين دهه غرور آفرين زير سئوال برود.

وي تأکيد کرد: از افراد معلوم الحال به نام بازيگر دعوت ننمايند و از خزانه اين ملت حاتم بخشي به بعضي از بازيگران بد نام نکنند، مردم اين کارها را فراموش نخواهند کرد؛ زيرا روزي از آنها جواب خواهند خواست.

معظم له افزود: به جاي اين کارها به فکر تهيه مسکن، کار، هزينه تحصيل براي جوانان باشند و براي دختراني که حتي قادر به تهيه يک جهيزيه ساده هم نيستند، به آنها برسند و مناطق محروم را کمک کنيد.

آيت الله مکارم شيرازي اضافه کرد: احياي ارزش هاي انقلاب يعني اينها، نه اينکه فيلم هاي خلافي را به نام دهه فجر نشان بدهند که ان شاء الله نخواهند داد.

معظم له در ادامه اظهار داشت: شنيده شده و در مطبوعات نيز آمده بود که بعضي ها براي اينکه مراسم فيلم فجر آزادتر باشد، آيات حجاب قرآن را انکار کرده‌اند که اين موضوع هنوز براي ما ثابت نشده است و اگر ثابت شود، وظيفه سنگيني در برابر اين کارها خواهيم داشت، به هر کس که مي خواهند متکي باشند، باشند.

وي گفت: نه روح حضرت امام (ره) از اين گونه اقدامات راضي است و نه مقام معظم رهبري.

معظم له خاطر نشان کرد: اجازه نخواهيم داد ارزش هاي اسلامي به وسيله برخي از افراد که متکي به قدرت هايي باشند، پايمال شود، کشور ما اسلامي است و بسيجيان حاضرند براي ارزش هاي اسلامي جان دهند.

آيت الله مکارم شيرازي ابراز داشت: دهه فجر، دهه آشنا کردن نسل جوان با ارزش هاي والاي انقلاب اسلامي است و اميدواريم همه ما مسئوليت هاي خود را فراموش نکنيم و آن را به درستي انجام بدهيم.

اين مرجع تقليد ادامه داد: من از تمام ملت عزيز ايران تقاضا دارم سعي کنند ارزش هاي انقلاب را در اين دهه زنده نمايند و گرد و غبار نسيان روي آنها ننشيند.

معظم له در بخش ديگري از سخنان خود با تسليت فرا رسيدن ايام اربعين حسيني بر ضرورت تکريم و گرامي داشت اين ايام تاکيد کرده و گفت: اربعين حسيني را بايد خيلي گرامي داشت، کساني که در عراق و کربلا بوده اند، مي دانند که مردم عراق به اين ايام بيش از عاشورا اهميت مي دهند.

وي اربعين را مجموعه اي از مصائب عاشورا و بعد از آن دانست و تصريح کرد: بين عاشورا و اربعين مصائب زيادي بر اهل بيت (ع) گذشت و عظمت و شکوه امام حسين (ع) هم در اين ايام بيشتر شده است.

معظم له در ادامه با اشاره به اعزام مبلغين در دهه صفر به مناطق مختلف کشور، اظهار داشت: مبلغان بايد سعي کنند ارزش هاي قيام امام حسين (ع) را زنده کنند و در اين ايام شجاعت، رشادت، ظلم ستيزي و اهداف امام حسين (ع) را تبيين نمايند.

آيت الله مکارم شيرازي خطاب به مبلغان و روحانيون تأکيد کرد: در اين ايام بايد به همه سفارش کنيد که از انجام کارهايي که سبب وهن اين مراسم باشکوه مي شود، پرهيز کنند.

 
نظرها
سید علی: هر دم از این باغ بر میرسد زمانی که اقای مشایی به پیامبران جسارت میکند کسی به ان چیزی نمی گوید و حکمهای پی در پی مگیرد باید کم کم به ایات قران نیز توهین شود ایا اگر امام عزیز بود حکمی مانند سلمان رشدی معلون برای حتم اینگونخ توهینات صادر نمیکردند خدا به فریادمان برسد جانبازان در تهیه دارو مشکل دارند از بیت المال به هدیه تهرانی پول برای نوایشگاه میدهند خده وکیلی این مطلب را درج کنید نترسید (چهار شنبه, 14 بهمن 1388 04:30)

نظر خود را وارد نمایید