| شناسه خبر:561 | شنبه, 03 اسفند 1387 06:09 |
| مالزي امنيت فرهنگي و اخلاقي ندارد |
فاش نيوز - تبليغاتي كه دربارۀ كشور مالزي به راه افتاده است با واقعيت تطبيق ندارد و دام هاي متعدد فساد اعتقادي و اخلاقي بر سر راه جوانان ما در اين كشور قرار دارد.نمايندۀ رهبر انقلاب در امور دانشجويان ايراني آسيا و اقيانوسيه در گفت و گوي اختصاصي با «فاش نيوز» با اشاره به گسترش روز افزون پديدۀ "مالزي گرايي" در بين ايرانيان گفت: علت اصلي گرايش خانواده هاي ايراني براي فرستادن فرزندان شان به مالزي ، تبليغات نادرستي است كه در كشور ما دربارۀ مالزي مي شود حال آنكه چهره زيباي اسلامي كه از مالزي ساخته اند به هيچ وجه با واقعيت تطبيق ندارد.
حجت الاسلام و المسلمين "محمد علي نظام زاده" با هشدار به خانواده هاي ايراني دربارۀ دام هاي فساد ( اعم از اعتقادي و اخلاقي) كه در مالزي پهن شده است ، اظهار داشت : به گواهي كساني كه سال ها در مالزي زندگي كرده اند و بعضي از آن ها مقام مسئول در كشورمان هستند ، مالزي يك منطقه صاف و پاك و بي خطري براي جوانان ما نيست و تبليغات نادرستي كه دربارۀ مالزي صورت مي گيرد موجب گمراهي مردم مي شود.
وي افزود : البته برخي تسهيلات مناسب براي اقامت دانشجويان خارجي در مالزي وجود دارد ولي تصوير بسيار زيبا و امني كه از اين كشور ساخته اند ، نادرست است و خانواده هاي ايراني بايد احتياط بيشتري در مورد فرستادن فرزندان شان به مالزي داشته باشند.
"نظام زاده" با تأكيد بر روند نگران كننده عزيمت ايرانيان به مالزي گفت : در حال حاضر چيزي حدود 40 هزار ايراني در مالزي زندگي مي كنند اما با روند پر شتابي كه هم اكنون در جريان است پيش بيني مي شود طي 2 سال آينده اين رقم به 300 هزار نفر برسد.
نمايندۀ رهبر انقلاب با تأكيد بر كيفيت پايين علمي مراكز دانشگاهي در مالزي اظهار داشت : استادان بسياري از رشته هاي تحصيلي در مالزي فاقد مدرك دكترا هستند و بعضي از استادان ايراني شاغل در اين كشور تأكيد مي كنند كه كيفيت مراكز علمي معمولي ايران به مراتب بالاتر از دانشگاه هاي مالزي است.
حجت الاسلام و المسلمين نظام زاده با اشاره به مفاسد اعتقادي و اخلاقي موجود بر سر راه جوانان ايراني در مالزي گفت : ضد انقلاب ، بهائي ها و وهابي ها در مالزي فعال هستند و گروه هاي مروج فساد اخلاقي نيز حضور پر رنگي دارند و اگر از فرزندان مان مراقبت نكنيم در دام هاي فساد و اعتياد گرفتار خواهند شد.
وي گسترش تمايل به مالزي در ميان ايرانيان را منحصر به عزيمت دانشجويان ندانست و گفت : گرايش به اقامت در مالزي در بخش غير دانشجويي بيشتر است و بايد يك مطالعه و آسيب شناسي از حيث تمايل ايرانيان براي زندگي و كار در مالزي كه محيط چندان مناسبي از نظر فرهنگي نيست انجام بشود.
نمايندۀ رهبر انقلاب در امور دانشجويان ايراني آسيا و اقيانوسيه مجموع دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در كشورهاي مختلف دنيا را 60 هزار نفر اعلام كرد و گفت : تعداد بسيار كمي از اين رقم دانشجويان بورسيه كشور ما هستند كه با هزينۀ دولت تحصيل مي كنند و تعداد بيشتري بورسيه كشور هاي ميزبان هستند اما بخش اعظم و بالغ بر 90 درصد دانشجويان ايراني با هزينۀ شخصي درس مي خوانند. وي افزود : بيشترين تعداد دانشجويان ايراني منطقه آسيا و اقيانوسيه در شبه قارۀ هند هستند كه بالغ بر 12 هزار نفر مي شوند و نيمي از اين تعداد در شهر دانشگاهي "پونا" اقامت دارند. "نظام زاده" با اشاره به دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در استراليا گفت : از 2 هزار دانشجوي ايراني اين كشور فقط 85 نفر بورسيه دولت هستند. |
| نظرها |
|---|
|
یک جانباز:
سلام
به جای اینگونه سخن گفتن راستی کاش آسیب شناسی می کردی وسخن می گفتی گوئی عنوان خود را هنوز مطالعه نکردی .دوران شعار و متهم کردن باید پایان یابد ان شاء الله (دوشنبه, 28 دي 1388 06:15)
|
|
Guest:
و ایران دارد؟ (یک شنبه, 27 دي 1388 08:23)
|







