شناسه خبر : 36381
شنبه 10 مرداد 1394 , 15:00
اشتراک گذاری در :
عکس روز

«اعترافات» محمدرضا زائری

انتشار«اعترافات» محمدرضا زائری/ هنوزمردم به روحانیت اعتماد دارند؟

تازه‌ترین کتاب محمدرضا زائری شامل مجموعه یادداشتی از او با عنوان «اعترافات» روانه بازار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری گزیده‌ای از یادداشت‌های خود را در قالب کتابی با عنوان «اعترافات» از سوی نشر آرما منتشر کرد.

این کتاب گزیده‌ای از یادداشت‌های زائری است که پیش از این در قالب دو کتاب با عنوان «حکایت بیرونی» و «محرمانه مستقیم» منتشر شده بود و به گفته زائری به دلیل تصمیم ناشران آن بر تجدید چاپ نشدن آنها، وی گزیده‌ای از آنها در قالب این کتاب گردآوری کرده است.

زائری در بخشی از این مقدمه خود بر این کتاب می‌نویسد: «ورق زدن این نوشته‌ها بیش از هر کسی برای خود من آزاردهنده است؛ که می‌بینم سال‌ها جوانانه و از سر خوش باوری به جای علم آموزی و فضیلت اندوزی، سرگرم فریاد کردن هایی بوده ام که حتی به اندازه دلخوشی امروز نویسنده اش خاصیت نداشته است!

آیا پیشمانم؟ راستش نه، علی رغم همه خستگی ها و آزردگی‌ها و علی رغم همه بی‌مهری‌ها و کم لطفی‌ها هرگز از نوشتن و گفتن و فریاد کردن پشیمان نیستم. چرا که از یک طرف این بخشی از هویت من بوده است که گفت: «گر نروم، نیستم» و از طرف دیگر هنوز رمقی اندک از امید  در دلم باقی است که شاید روزی، جایی، کسی از این ورق پاره‌ها را بخواند و صداقت و حسن نیت و سوز جان نویسنده در دلش اثر کند و برخیزد و بشتابد و فریادی برآورد و فریادها در هم بتابد و اندک اندک قدرتی بشود برای حرکت و بیداری و تغییر...

در این کتاب زائری ۴۶ یادداشت با موضوعات مختلف فرهنگی را گنجانده که عناوین برخی از آنها عبارتند از «قحط الرجال یا جهل الرجال»، «نه شرقی، نه غربی، نه جمهوری اسلامی»، «و اما معاونت محترم اشتغال(دام عزها)»، «حاج آقا شما از شهرام جزایری چقدر گرفته‌ای؟»، «شعارهای چهار سال بعد»، «آیا هنوز مردم به روحانیت اعتماد دارند»، «آقایان...ببخشید که دشمن دشمنی می کند»، «مغرها فرار نکنند چه کنند؟» و...

اینستاگرام
سلام ، عجیب است که همه متفکران و نویسندگان میدانند تجمع ثروت و قدرت در دست مسئولان هر کشور موجب گسترش فساد و ادامه ظلم و ستم به مستضعفان و برخی مصونیت های سیاسی است. فقط نکته قابل توجه در کشور ایران اسلامی اینست که مسئولان قبل از تصدی پستهای ریاست ارشد کشور ثروتمند و قدرتمند بودند نه اینکه همچون کشورهای دیگر وارد حکومت بشوند و از طریق امکانات حکومتی به ثروت و قدرت برسند.
اینطور مسئولانی که از قبل ثروتمند بودند و به ریاست رسیدند دلیلی بر انحراف مسئولان گزینش آنها میباشد که همیشه افراد هم جناح و ثروتمند را دور خودشان جمع میکنند زیرا با کمال تاسف در حکومت اسلامی ایران ثروت و قدرت و مدارک تحصیلی تاریخ گذشته حرف اول است نه ایثارگری و تقوا و تعهد که لازمه ذاتی مسئولان در حکومت اسلامی میباشد.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi