شناسه خبر : 39936
سه شنبه 17 آذر 1394 , 13:00
اشتراک گذاری در :
عکس روز

توصیه طب سنتی برای پیشگیری ازآنفولانزا

دمنوش های با مزاج گرم مانند دارچین ، چای کوهی ، به لیمو و شربت زنجبیل با عسل به صورت مداوم برای پیشگیری بسیار کمک کننده است

 داوود خواجویی / در ابتدا این توضیح قابل ذکر است که ویروس آنفولانزا فقط از طریق ترشحات دهانی و تا حدی در گفتگوی رودرو با افراد ناقل ویروس منتقل می شود و تا وقتی که سیستم ایمنی بدن از حد معمول پایین نیامده بیماری بروز نمی کند و کم کم توسط سیستم ایمنی از بین می رود و با تولید پادتن آن در بدن دیگر ترس بروز وجود ندارد
 
بنابر این برای اولین قدم جلوگیری از ارتباطات مستقیم و روبوسی و دومین قدم تقویت سیستم ایمنی بدن لازم می باشد
 
در فصل پاییز به دلیل کم شدن نور خورشید و سردی و خشکی هوا خلط سودا در بدن تولید می شود که باعث افسردگی و تضعیف سیستم ایمنی می شود
 
در همین راستا در طب سنتی مصرف سردی جات خصوصا مواد غذایی سرد و خشک در پاییز منع شده است مهمترین این مواد غذایی را عدس ، سیب زمینی ، گوجه ، لبنیات و ... تشکیل می دهد (البته مصرف این مواد با مصلح آن ایراد ندارد مثلا عدس را با گلپر ، شیر را با دارچین و عسل و پنیر را با گردو مصرف کنیم)
 
همچنین مصرف گرمی جات و مخصوصا مواد غذایی گرم و تر مانند شلغم ، گوشت گوسفند ،  پیاز ، شیره انگور ، لیمو شیرین و ... توصیه می شود 
 
دمنوش های با مزاج گرم مانند دارچین ، چای کوهی ، به لیمو و شربت زنجبیل با عسل به صورت مداوم برای پیشگیری بسیار کمک کننده است 
 
در ضمن کار بیش از حد توان و خستگی و همچنین شوک های عصبی ، عصبانیت زیاد و ... سیستم ایمنی را تضعیف می کند
 
ضمنا مصرف سردی جات مانند لیموترش ، داروی سنتی زکام ، پرتقال ، سوپ جو و ... به درمان بیماری کمک می کند و نه پیشگیری
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi