شناسه خبر : 51133
دوشنبه 06 دي 1395 , 09:15
اشتراک گذاری در :
عکس روز

گرگ‌ها از کجا بو کشیدند؟

وفاق و اجماع ملی، مهم‌ترین اولویت در بازشناسی چالش‌های پیش روی یک ملت و راه غلبه بر آنهاست. چگونه می‌توان به این وفاق رسید؟ کدام گفتمان فراگیر ملی می‌تواند ملت ما را در غلبه بر چالش‌های مهم اقتصادی و فرهنگی و سیاسی بسیج کند؟ فشارهای اقتصادی و سیاسی دشمن از کدام نقاط نفوذپذیر شدت گرفت و چگونه باید این منافذ را بست؟  سهم دولت دوازدهم در این میان کدام است؟
1- آذر و دی ماه هر سال، تداعی‌کننده دو اتفاق تلخ سیاسی و اقتصادی است. درست7 سال پیش (6 دی 1388) ماجرای حرمت‌شکنی روز عاشورا از سوی طیفی رخ داد که بعد از 8 ماه نقابداری و بهانه‌جویی بر سر انتخابات، حالا نقاب انداخته بودند و پس از آن که روی جمهوری اسلامی خط کشیده و به امام و رهبری اهانت کرده و مرگ بر اصل ولایت فقیه گفته بودند، حالا سر وقت سرور آزادگانی رفته بودند که همه چیز ملت ایران بود. ششم دی ماه 88 معلوم شد حتی شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» هم، هویت واقعی صحنه‌گردان‌های اصلی آشوب 88 را برملا نمی‌کند. آن روز در میان حرمت‌شکنان بازداشتی، عناصری از سازمان منافقین و بهائیت بودند؛ هرچند که میرحسین موسوی همان‌ها را «مردمان خداجو» نامید. آذر و دی ماه دو سال بعد (1390) در حالی که دو سه ماه بیشتر تا انتخابات مجلس نهم باقی نمانده بود، به واسطه اخلال و خرابکاری‌های انجام گرفته، بازار ارز و طلا متلاطم شد و قیمت‌ها رو به صعود گذاشت؛ و این در حالی بود که آن ماه‌ها مصادف با ایام محرم و صفر بود و معمولا خرید طلا و ارز در این ماه‌های سوگواری کاهش می‌یابد، نه افزایش. آیا میان التهاب‌افکنی سیاسی دی ماه 1388 و بی‌ثبات‌سازی اقتصادی در سال  90 و آشفتگی آذر و دی امسال بازار ارز و سکه نسبتی برقرار است؟ هر کس «غیرت مذهبی» یا «وجدان ملی» داشته باشد از نوع این ضربات سیاسی- فرهنگی یا اقتصادی به درد می‌آید و دنبال چاره‌جویی می‌رود.
2- فعلا درباره خوب و بدش قضاوت نمی‌کنیم. اما لابد عوام و خواص جامعه از هر طیف، این گزاره را تایید می‌کنند که دولت یازدهم و رئیس آن، به خاطر فشار تحریم‌های اقتصادی بر سر کار آمد. رفع تحریم‌ها، وعده و شعار اصلی رئیس دولت یازدهم بود؛ حال آن‌که بخشی از متحدان و حامیان وی در واقع استارت‌زننده و آدرس‌دهنده تحریم‌ها بودند اما به دروغ مردم القا می‌کردند با هدف نجات اقتصاد کشور از تحریم، به میدان سیاست بازگشته‌اند. این طیف نقش مهمی در آشوب سال 88 ایفا کردند و مورد لعن و شماتت ملت ایران در حماسه نهم دی قرار گرفتند. آنها در انتخابات ریاست جمهوری خرداد 92، ابتدا از گزینه‌های دیگر حمایت می‌کردند اما 3 روز مانده به روز رأی‌گیری، حاجی انا شریک گفتند و حامی آقای روحانی شد؛ پس از آن هم با وقاحتی بی‌سابقه در تاریخ سیاسی ایران گفتند «دولت یازدهم، رحم اجاره‌ای اصلاح‌طلبان است». این جریان طفیلی تا توانستند در دولت و وزارتخانه‌ها مهره‌چینی کردند. ادعای اصلی یادداشت حاضر این است که اقتدار و امنیت ملی و اقتصاد و فرهنگ کشور، «گروگان» همین جریان طفیلی است و تا برای خلع ید و مجازات آنها اهتمام نشود، فشارها و تهدیدها و مضیقه‌های دشمن علیه ملت ایران ادامه خواهد داشت. به این گزاره باید مستندا پرداخت و از متن این روایت مستند، به وفاق و اجماع ملی درباره «افق آینده»، «دولت دوازدهم» و چگونی پیگیری راهبرد «پیشرفت و عدالت» رسید.
3- رابرت گیتس یک سیاستمدار اطلاعاتی کارکشته است که از ریاست سازمان سیا به وزارت دفاع در دولت جمهوریخواه بوش رسید. او به اعتبار تجربیاتش- در اتفاقی نادر و کم‌سابقه- در دولت دموکرات اوباما ابقا شد. 27 شهریور 1388 وقتی حاشیه‌سازی برای راهپیمایی روز قدس اتفاق افتاد و جمعیتی سازماندهی شده در میدان هفت تیر، شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» سر دادند، گرگ‌های اطلاعاتی از این اتفاق بو کشیدند و تصمیم‌های مهمی گرفتند. 10 روز بعد، رابرت گیتس با اشاره به ماجرای روز قدس، به شبکه CNN گفت «در حال حاضر به دلیل شکاف‌های عمیق در ایران، تحریم اثرگذارتر از گذشته است. ما در حال حاضر شکاف‌هایی را در ایران شاهدیم که در 30 سال گذشته بی‌سابقه است. معترضان به جای پیگیری رای خود، برخی سیاست‌های کلی جمهوری اسلامی را هدف گرفته‌اند.» نطفه تحریم‌های فلج‌کننده از همین‌جا در ذهن دشمنان ملت ایران و رصدگران اطلاعاتی آنها منعقد شد. «گیتس» 9 ماه بعد یعنی 31 خرداد 89 در مصاحبه با فاکس‌نیوز، ارزیابی خود را این‌گونه تکمیل کرد؛ «فشارها و تحریم‌ اقتصادی، ظرفیت و شانسی خوب برای توقف برنامه هسته‌ای ایران است تا جمهوری اسلامی را سر عقل بیاورد و بفهمد با ادامه این وضعیت، امنیت خود را بیشتر در معرض خطر قرار می‌دهد. انتخابات سال گذشته در ایران، حکومت را به چند دسته تقسیم کرد و افزایش فشارهای اقتصادی می‌تواند به تسلیم شدن ایران بیانجامد». چرا باید برای توقف برنامه هسته‌ای ایران به عنوان «نماد پیشرفت فنی و اقتدار علمی»، امنیت ملی آن هدف قرار می‌گرفت و چرا ابزار آن، ایجاد اختلاف و آشوب و تحریم اقتصادی قرار گرفت؟
4- روزنامه لس‌آنجلس تایمز مهرماه 1388 به فاصله 20 روز، 2 تحلیل قابل تأمل را منتشر کرده است. این روزنامه 10 مهر 88 در گزارشی قابل تأمل می‌نویسد «برخلاف غرور ملی ایرانی‌ها، اپوزیسیون و جنبش سبز از فشار غرب راضی است. یکی از مخالفان که بازداشت شده، می‌گوید افشای وجود یک نیروگاه هسته‌ای جدید، بر فشارها علیه دولت خواهد افزود و همین امر موجبات رضایت جنبش سبز را فراهم می‌کند. با تشدید فشارها می‌توان امیدوار به عمیق‌تر شدن شکاف‌ها بود.» این گزارش ادامه می‌دهد «برنامه هسته‌ای باعث غرور ایرانیان است اما همین برنامه موجب اختلاف میان اصلاح‌طلبان خواستار تعامل با غرب و تندروهای مخالف مداخله غرب در امور ایران شده است. محسن مخملباف [عضو اتاق فکر فتنه سبز در خارج کشور] در یک تظاهرات اپوزیسیون در نیویورک، بیانیه‌ای را قرائت کرد که در آن نوشته شده بود؛ «جنبش سبز، بمب اتم نمی‌خواهد»... اغلب ایرانی‌ها مخالف سازش بر سر برنامه هسته‌ای خود هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب 1979 هم وجود داشته است... افرایم هالوی رئیس اسبق سازمان جاسوسی موساد می‌گوید که امیدوار است با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد و باعث تغییر رفتار جمهوری اسلامی شود.»
5- لس‌آنجلس تایمز همچنین 28 مهر همان سال، از رایزنی یک مقام آمریکایی به نام جان‌هانا با سران اپوزیسیون و نمایندگان رهبران جنبش سبز خبر می‌دهد. «هانا» به این روزنامه می‌گوید: «مطمئناً پیامی که من از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آنها بعضی شخصیت‌های نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و این تحریم باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم ضعیف و یا تدریجی، فقط به رژیم این امکان را می‌دهد که با وضعیت جدید خودش را تطبیق دهد. آنها گفتند برای اینکه تحریم مؤثر باشد، باید به صورت شوک‌ وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن... برخی از آنها نگرانند که رژیم بر اثر حمله نظامی فلج نشود و به جای آن، جنبش سبز سرکوب شود. با وجود این نگرانی، آنها پیشنهاد دادند بمباران همزمان تأسیسات هسته‌ای و مراکز سپاه پاسداران و بسیج- هر چند که تعدادی از مردم را هم نابود کند- موجبات جمع کردن بساط حکومت به دست مخالفان را تسریع خواهد کرد»! بین سخنان گیتس درباره تحریم‌ها و گزارش لس‌آنجلس تایمز درباره ضرورت تحریم‌های فلج کننده، کمتر از 20 روز  فاصله است. 9 ماه پس از این تبادل «گرا»ی اطلاعاتی، یعنی در تاریخ 20 خرداد 1389 (9 ژوئن 2010) قطعنامه تحریمی 1929 به بهانه برنامه هسته‌ای- و در واقع برای حمایت از فتنه سبز- صادر شد. خرداد یک سال بعد، هیلاری کلینتون وزیر خارجه حامی فتنه سبز، رسماً از «تحریم‌های فلج‌کننده» رونمایی کرد و به فاصله 6 ماه، ایجاد شوک مصنوعی و تورم انتظاری در بازار سکه و ارز، توسط اخلالگران سیاسی- رسانه‌ای و تروریست‌های اقتصادی آغاز شد تا به یکی از دو کار آشوب سیاسی- اقتصادی یا تغییر مسیر انتخابات مجلس نهم (اسفند 1390) بیاید؛... و این ماجرا تا انتخابات ریاست‌جمهوری 92 و پس از آن- تا به امروز که بازار ارز و طلا، چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری مجدداً دستخوش دستکاری است- ادامه پیدا کرده است.
6- مایکل لدین مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا به فاصله 4 ماه، 2 بار درباره شجره‌نامه «جنبش سبز» مصاحبه و سخنرانی کرد. او هفتم دی 89 در بنیاد FDD (دفاع از دموکراسی) گفت «روزی ما خواهیم نشست و در مورد تاریخ پنهان جنبش سبز صحبت خواهیم کرد و همه شما خواهید گفت که این جنبش از سال 2009 (1388) شروع شد اما من به شما می‌گویم که ما می‌دانیم و می‌توانیم مستند کنیم که ریشه این حرکت به اواسط دهه 1980 میلادی ]سال‌های 1365-66 شمسی[ برمی‌گردد و در طول مراحل مختلف، تکامل پیدا کرده است. من حرف‌های بیشتری برای گفتن در این باره دارم اما همین جا سخنانم را قطع می‌کنم». لدین 6 مهر همان سال در گفت‌وگو با رادیو فردا و با اشاره ماجرای مذاکرات محرمانه مک‌فارلین تصریح کرده بود «آنچه من به آن اعتقاد داشتم، وجود افرادی است که خواهان رابطه با آمریکا بودند. این افراد چه کسانی بودند؟ کسانی که ما با آنها وارد گفت‌وگو شدیم؛ افرادی از دفتر نخست‌وزیری بودند، از دفتر میرحسین موسوی و اطرافیانش».
15 اردیبهشت 93 «محسن-کنگرلو» مشاور امنیتی موسوی در زمان نخست‌وزیری با روزنامه شرق مصاحبه کرد و گفت «من در کارهای اطلاعاتی و امنیتی، مشاور مهندس موسوی بودم، قضیه سفر و مذاکرات مک‌فارلین هم امنیتی تلقی می‌شد و من فرد مورد اعتماد مهندس موسوی بودم... من با یک ایرانی که در پاریس زندگی می‌کرد و به دلایلی نمی‌توانست به ایران بازگردد، آشنا بودم و او قربانی‌فر ]دلال مذاکره و معامله با آمریکا[ را به من معرفی کرد و از طریق همان فرد با قربانی‌فر مرتبط شدم... من از طرف آقای موسوی اختیار داشتم که به آقای هاشمی هم گزارش بدهم... هیئت آمریکایی ریسک کرد و به ایران آمد. ما عمداً گفتیم که با پاسپورت ایرلندی بیایند؛ اگر با پاسپورت آمریکایی می‌آمدند، از همان مقصد لو می‌رفتند». این جریان پنهانکار آن روز قصد داشت نظام و امام را دور بزند؛ که همین کار را هم شروع کرد اما پس از بار آوردن یک افتضاح، حضرت امام(ره) وارد مسئله شده و با اعلام ممنوعیت مذاکره با تیم مک فارلین، ماجرا را تبدیل به یک شکست بین‌المللی برای آمریکا کردند.
7- اجمالاً باید گفت جریان اشرافیت نقش‌آفرین در «فتنه سیاسی- اقتصادی و فرهنگی» دو دهه اخیر، مسئله اصلی «امنیت و اقتدار و اقتصاد ملی» است؛ نه بخشی از راه حل و منجی و میانجی ماجرا. متأسفانه بخش‌هایی از دولت نیز گروگان این جریان متهم به خیانت، وطن‌فروشی و دیاثت سیاسی هستند. خرمشهرهایی به واسطه خیانت این طیف اشرافی به اشغال رفته که باید آزاد شود؛ و قدم اول ایجاد وفاق و اجماع ملی بر سر عوامل نفوذ و شبیخون دشمن است.

محمد ایمانی

اینستاگرام
تلنگر و اشاره های عبرت انگیز را بیان نمودید.

...

ایران که این همه ثروت دارد .

و به همه کشورها پول بعنوان کمک می دهد .

و خودشان حقوق ۲۰ ملیون و گاهاً بیشتر می گیرند .

و به همه مردم ایران یارانه حقوق می دهد .

باید دانست که چرا حقوق بچه های جبهه را نمی دهد .

و رزمندگان و جانبازان بالاخص ۵% را فقیر نگه می دارد ؟!

و همسنگران با نفوذ هم بیشتر از همه کوشش می کنند که

اینان را به حوزه حقوق بنیاد راه ندهند ؟!

بنابراین به نقاب نیاز ندارند ؟!

روز روشن و علنی با بچه های جنگ دشمنی می کنند ؟!

و این گروهک ها خوب به ثروت رسیدند .

و در حکومت آینده جایگاه والایی دارند ؟!

مظلوم بچه های فقیر دفاع مقدس .

...

با سلام
رسیدگی عاجل به یادگاران 8سال دفاع مقدس وظیفه اصلی همه دستگاههاست ،حتی مخالفانی که مورد نظر شماست .چون اگر ایثارگران نبودند تا صیانت کنند و مرزها را حفظ کنند نه باند مافیای قدرت و ثروت زنده می ماند و نه کسانی که الان سری تو سرها دارند .بهمین منظور از چپ و راست و مختلس و همه وهمه مدیون هستند که در کوتاه ترین فرصت دین خود را به جامعه هدف ادا کنند. من فکر می کنم بی توجهی به جامعه هدف هم تبعاتی دارد که اگر مشکلات این قشر از جامعه حل نشود ، بتدریج نگرشها و نگاهها عوض می شود و خدای ناکرده از روی فشارهای مالی و روحی و جسمی امکان داردهمین حافظان و جان نثاران کشور در جنگ تحمیلی مسیرشان همسو با مخالفان شود.
درود بر ایثارگران عزیز ..
جناب ایمانی عزیز نمیدانم شما دوست عزیز تابه کی میخواهید از فتنه و فتنه گر گزارش تهیه کنید و چشمانتان را بر حقایق کشور ببندید ؟
دوست عزیزم مردم به اندازه کافی مسایل روز را از صداوسیما . رادیو .
روزنامه ها . و از همه مهمتر مداحان هیجانگر اخبار را گوش می کنند و نیازی به گزارشات متفرقه نیست . جناب ایمانی عزیز بفرمایید رسیدگی به امور تنگدستی عده ای از مردم که از بیکاری رنج میبرند بهتر نیست رسیدگی شود تا اینکه هر روزه شاهد گزارشاتی باشیم که 8سال هرروزه تکراری بگوش میرسد ...
جناب ایمانی من پس از ده ماه جهت بازدید به کامنتهای سایت فاش مراجعه کردم و متاسفانه به گزارشهایی برخوردم و آشفته گردیدم امروز ساعت6 صبح حالم دگرگون شد و از قسمت قلبم دچار مشکل شدم و با دخترم جهت معالجه به درمانگاه
(فاطمه زهراء س) قاسم آباد مشهد مراجعه کردم جناب دکتر دستور نوارقلب و پس از روئیت دستور دادند بطور اورژانسی به بخش اورژانس جهت وصل سروم و تماس با اورژانس 115 اعزام به بیمارستان ( رضوی ) مشهد صادرگردید ..
و از بدو ورود اولین حرکتی که باید انجام شود اینستکه عابر بانک شارژشده در دست و جهت قبضهای نجومی به کارتخوان مراجعه کنی و برای هرقسمت از نظرات جناب پزشک یک مبلغی باید بپردازید . 1-برای آزمایش خون .2-برای دارو . 3-ویزیت جناب دکتر . 4-جهت تحت نظر پزشک معالج . وووو فقط باید با عابر بانک به هر قسمت از بیمارستان و به پیشخوان پذیرش جهت تسویه حساب مراجعه شود انهم نه یکبار بلکه برای هر گونه نظر پزشک یک مرتبه بایدتسویه شود که خدای نکرده درپایان همراه مریض یا مریض اعلام نکند که پول ندارد و بیمارستان ضرر کند . بیمارستانها باید حافظ جان مردم باشند نه قاتل جیبب و جان مردم این از امروز من . جناب ایمانی تاکنون به بیمارستانها جهت تهیه گزارش از برخورد مدیران بیمارستان های شهربامردم مراجعه کرده اید یا فقط دنبال گزارشهای سیاسی و دروغ پردازیهای دولتمردان هستید .
جناب ایمانی لطفا سعی کنید کمی هم از فقرجامعه بنویسید عده ای از مردم نان شب ندارند و از بیکاری رنج می برند پیش خانواده هایشان شرمنده هستند . چون چندین سال است که از دودکشهای کارخانها دیگر دودی مشاهده نمی شود .
دوست من عرض کردم اگرفتنه ای بوده وظیفه رسانه های رسمی کشور و قوه قضائیه است که بررسی کنند نه اینکه عده ای ازمردم شده اند خبرنگاردستگاه های اجرایی .....دوستان عزیزکه گزارش هایتان بیشتر رزمندگان را رنجیده خاطر می کند ایثارگران به اندازه کافی برای احقاق حق با هوچی های نظام درگیر شده اند و نتیجه اش شد اینکه همان آقایانی که شما از آنها حمایت میکنید روز روشن به مال و انوال بیت المال دست درازی می کنند و هیچ مرجعی نیست جهت رسیدگی این امر مهم .
بفرمایید شمایانی که جهت 8سال گذشته هر روز یک گزارش تازه تهیه میکنید آیا جهت دزدان و اختلاسگرانی که در دستگاه های دولتی نفوذکرده اند توانسته اید از زمان دستگیری تا پایان و آخرین محاکمه مجرم یک گزارش خوب و جامع از دستورات جناب قاضی و مجرم تهیه فرمایید .
بفرمایید قوه قضائیه در این چند سال چندنفر از اختلاسگران را تا آخرین جلسه دادگاهش بطور ضربتی رسیدگی کرده است و گزارشی بعنوان مجرم حکم اعدام یا زندان طویل مدت صادر کرده است .. جناب ایمانی اگر ممکن است از این گزارشها تهیه فرمایید والا این حرفهای شماراروزی چندین بار از رسانه ها هم می شنویم و هم میخوانیم .
لطفا گزارش از کودکان کار . از فحشا وبی بندوباری . از سرقت های مسلحانه . از زورگیریها . از آدم ربایها . از خودکشی های جوانان . وووووکه همه این معضلات بر اثر بیکاری و عدم توجه مدیران ارشد کشور بوجود آمده است بنویسید .
چرا پشت پرده حقیقت پنهان شده اید و دوست دارید مردم را سرگرم گزارشات بیخود و بی ارزش کنید اگر فتنه ای بوده است خوب مملکت قانون دارد و باید با مدارک قانونی علیه دشمنان مردم دادگاهی برگزارگردد ... پس نیازی به دخالت افراد عادی نیست بیایید همه ما دست در دست هم دهیم و جهت رشد و شکوفایی کشور عزیزمان ایران قدمی در شان این مردم بزرگ برداریم تا شاید تحولی باشد در زیر ساختهای وطن عزیزمان ایران کشور عزیزمان ایران بعد از جنگ نیاز به شکوفایی داشت اما عده ای با نیرنگ و حقه بازی وارد دستگاه های دولتی شدند و دست به کارهایی زدند که جبران ناپذیر بود متاسفانه تعدادی از مقامات بالا تا آبدارچی بانکها باکمک عده ای ازآقایان مسئولان رده بالا دولتی و آقازادگانشان همدست شدند و اموال بیت المال را به غارت بردند . دوست عزیزم لطفا از این گزارشات تهیه کنید و به سمع مردم برسانید .
( تا دیداری دیگر بدرود )
بخشهایی از متن بصورت شفاف برای خواننده توضیح داده نشده مثلا بی اعتبار شدن پول ملی در زمستان سال ۹۰ بخاطر اعمال تحریم اتحادیه اروپا بر علیه ما بود نه خرید طلا و عرض مگر مردم چقدر میتوانند ارز خریداری کنند که قیمت آن بالا برود از طرفی در مورد جریان اشرافیت، گفته شده که از ۲۰ سال پیش ادامه داشته خب مگر همین شماها نبودید که به نفع همین قشر اشرافی و خانواده ای خاص در حواب مردمی که از سالها قبل به رانت و معاملات نامشروع این خانواده اعتراض داشتند میگفتید دشمن.... دشمن پیغمبر است! چطور امروز این خانواده دشمن فرض میشوند در صورتی که خودتان به آن قدرت دادید و بنده به یاد سخنان جرج بوش افتادم که بعداز حمله به افغانستان و عراق گفت هرکسی با ما هست دوست ما و هرکسی با ما نیست دشمن ما هست بنده حامی جناح خاصی نیستم و فقط دستورات و فرامین مقام معظم رهبری را حجت میدانم لطفا مسولان بجای باز کردن زخمهای گذشته به فکر رفع مشکلات باشند در جایی حضرت آقا برای رفع مشکلات کشور فرمودند بجای تایید مدیریت مسولان دیگر کشورها سطح مدیریت خودرا در امور کشور داری بالا ببرید که به حق یکی از زیباترین جملات معظم له میباشد امروز کشور نیاز به یک مدیریت کامل دارد و با نشان دادن مقصر و مسبب و تبرئه خود در حل مشکلات به جز اینکه هزینه و وقت از دست میرود نتیجه دیگری در بر ندارد بجای نشان دادن ناتوانی دولت در عملکرد خود بهتر است هرکسی هر راهکاری را مناسب میداند به دولت ارائه دهد دولت آقای روحانی با امکانات کم و این همه مشکلات کارنامه خوبی ارائه داده است چند شب پیش در صدا و سیما رییس جمهور محترم از بیکاری میگفتند و اینکه تعدادی شغل ایجاد شده است به نظر بنده شاید این تعداد شغل کم باشد ولی واقعی و ماندگار است و همچون دولت قبل بر اساس دلالی و حبابی نیست و مردم باید یاد بگیرند که با سرمایه کم و تفکر اقتصادی باید شغل ابجاد کنند و الا با وام کلان مسیر شغل عوض شده و بجای صرف آن در تولید به سمت تجمل گرایی و خرید اجناس لوکس و زندگی اشرافی میرود چیزی که در دولت قبل شاهد آن بودیم به عنوان مثال مردم پول اضافه خودرا که بر اساس مشاغل دلالی بدست می آوردند در رستورانهای کره ای یا خرید گلایدر برای پرواز و یا تفریحاتی خرج میکردند که درخور جامعه سنتی و اسلامی ما نبود و بقول فرمایش گهربار مقام معظم رهبری چنین پولهای باد آورده و هنگفت در دست بعضی اشخاص از راه حلال و زحمت بدست نیامده است و حضرت آقا در ادامه فرموده بودند در جامعه سالم و بدنبال کسب نان حلال رفتن کسی ثروتمند نمیشود که باید حرف آقا را با آب طلا نوشت ان شاء الله که مشکلات جامعه با درایت مقام معظم رهبری و مدیریت مسولان کشور هرچه زودتر برطرف شده و شاهد ایرانی آباد و سربلند باشیم.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi