شناسه خبر : 59345
پنجشنبه 03 خرداد 1397 , 12:46
اشتراک گذاری در :
عکس روز

اشتباهات متعدد تاریخی روحانی در برجام


عضوت مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گوید آقای روحانی در یک ‌اشتباه تاریخی، همه مسائل کشور را به برجام وصل کرد و هنوز هم این ‌اشتباه را به طرق دیگر ادامه می‌دهد.
دکتر احمد توکلی در گفت‌وگو با خبر آن‌لاین اظهار داشت: آقای روحانی در یک ‌اشتباه تاریخی همه مسائل کشور را به برجام وصل کرد اما این خوشبینی او نتیجه کاملا منفی داد بنابراین به لحاظ قدرت پیش‌بینی آینده لطمه حیثیتی خورد. حتی وقتی ترامپ اعلام خروج از برجام کرد، باز هم موضع دولت قابل دفاع نبود چون اعلام کرد بدون آمریکا برجام را ادامه می‌دهد. برجام یک معاهده بین‌المللی است و دولت حتی اگر قصد ادامه اجرای برجام را داشت، باید دست بالا را می‌گرفت و از تخلف ترامپ نزد مرجع پیش‌بینی شده در برجام شکایت می‌کرد. البته سازوکار رسیدگی به شکایت طوری است که به نفع آمریکا تمام می‌شود اما دولت باید قاطع پیگیری می‌کرد تا معلوم شود ما آمریکا را مقصر می‌دانیم.
وی خاطر‌نشان کرد: آمریکا یک دشمن قدّار، گردن‌کش، قانون‌شکن و نمک‌نشناس است که وقتی هم در برجام نباشد به دیگران فشار می‌آورد. نمونه‌اش هم این است که شرکت‌های بزرگ اروپایی اعلام کردند که از ایران خارج می‌شوند. در چنین وضعیتی اظهار نیاز کردن به اروپا درست نیست و عزتمندان و عناصر وطن‎خواه را ناراحت می‌کند.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو و درباره اظهارات حجاریان که قائل به سناریوسازی اصولگرایان علیه روحانی شده بود گفت: من خبر ندارم که چنین سناریوهایی وجود داشته باشد اما چنین حرف‌هایی از امثال آقای حجاریان که دعوی دفاع از دموکراسی دارند و از مردم‌سالاری دفاع می‌کنند، پذیرفته نیست. اقتضای مردم‌سالاری آن است که نمایندگان مردم بتوانند حرف‌شان را بزنند و متهم به توطئه براندازی دولت نشوند.
وقتی نماینده‌ای می‌گوید «چرا رئیس‌جمهور به این سؤال پاسخ نمی‌دهد، یا رئیس‌جمهور کفایت ندارد»، نماینده دیگری می‌تواند اعلام کند «رئیس‌جمهور کفایت دارد». پس بیان و شنیدن چنین حرف‌هایی غصه ندارد، مهم آن است که نگذاریم دعوا شود. طبق قانون اساسی اظهارنظر حق مسلم نمایندگان است. بنابراین آنها می‌توانند حرف بزنند و دولت را نقد کنند. در مجموع نمی‌شود نقد دولت نباشد. حالا نقد می‌تواند شکل‌های مختلف به خود بگیرد. یکی می‌تواند بگوید «من رئیس‌جمهور را قبول ندارم اما کمکش می‌کنم»، یکی دیگر می‌تواند بگوید «من رئیس‌جمهور را قبول ندارم و کمکش هم نمی‌کنم، چون استقبالی نمی‌بینم»، کسی هم می‌تواند اعلام کند «مشی غلط رئیس‌جمهور به جایی رسیده که دیگر او کفایت سیاسی برای تصدی این‌جایگاه ندارد».
معتقدم اگر در مقابل نقدها سعه صدرمان را بالا ببریم و انتظار نداشته باشیم کسی به دولت چیزی نگوید، خیلی از اختلاف نظرهای بی‌مورد رفع می‌شود.

اینستاگرام
سلام ، بطور کلی شخصیت رییس دولت در نظام اسلامی - شیعی میبایست نزدیک به شخصیت مولا امیرالمومنین (ع) باشد لیکن در عمل وضعیت بسیار اسفبارتر از فقدان صلاحیت و عدم کفایت سیاسی است. البته عده ای بادنجان دور قاب چین که دارای منافع شخصی از وضعیت موجود هستند مصداق شریک دزد و رفیق قافله شدند تا در لفافه شعارهای مردم سالاری و روشنفکری از دین و ایمان مردمی خسته و غرق در استرسهای زندگی فاکتور بگیرند تا قلب سنگی را با دست آهنی بیعت دهند.
در تمام دورانها عده ای بنام اسلام زمام امور مسلمانان را بدست گرفتند اما خیلی زود معلوم شده که حرکتشان بجز عوام فریبی و استفاده از اعتقادات دینی مردم برای انباشت جیفه دنیا یا عقده گشایی از دوران حسرتها و ترکیدن بغض های مانده در گلو از حقارتها و پنهان کردن واقعیت شخصیت عریان و عقلانیتی متخلخل و نفوذ پذیر بوده است.
اگر اینگونه افراد در حقیقت به مردم سالاری اعتقاد داشتند مردم داری و جوانمردی پیشه کرده بودند در حالیکه فقط گمراهان به وعده های فریبنده شیطان امیدوار و تعجیل میکنند آنگاه در تنگنای قضاوتهای روزگار و تحریک مغرورانه حامیان به نقطه آغاز حسرتها و انبوه بغض ها بازگشته اگر بداند حق تعالی توبه پذیر و رحمان و رحیم است.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi