شناسه خبر : 62114
پنجشنبه 24 آبان 1397 , 11:26
اشتراک گذاری در :
عکس روز

شهادت را به میلیاردها پول ترجیح داد!/عکس

ماجرای زندگی شهید مولتی میلیاردر ایتالیایی را بخوانید که برای اسلام به ثروتش پشت کرد.

ماجرای زندگی مولتی میلیاردی که شهید شد + عکس

ماجرای زندگی شهید مولتی میلیاردر ایتالیایی را بخوانید که برای اسلام به ثروتش پشت کرد.

ماجرای زندگی مولتی میلیاردی که شهید شد + عکس

وقوع انقلاب اسلامی ایران آغاز تحولی عظیم در پهنه عالم در مسیر رشد ارزش‌های دینی بود؛ زیرا این انقلاب زمانی به پیروزی دست یافت که مکاتب الحادی دنیا سایه بر نظامات سیاسی و اجتماعی دنیا افکنده و از این طریق جوامع بشری را تحت سلطه ظالمانه خود در آورده بودند. از دیگر سو این مکاتب به هیچ وجه نتوانسته بودند نیازهای فطری بشر را که همان رشد و تعالی معنوی است فراهم آورند بلکه با طلیعه‌های مدرنیسم که با زمینه‌های فلسفی خاص خود در غرب آغاز شد، زمینه‌ مکاتب الحادی همچون انسان‌باوری (اُمانیسم) در مقابل خداباوری و نیز ماتریالیسم (مادی‌گرایی) در مقابل (آخرت‌گرایی) فراهم شد.

 از این جهت انقلاب اسلامی نقطه عطفی برای گرایش برخی اندیشمندان حق‌طلب عالم و نیز سایر مردم دنیا به سوی دین مبین اسلام بود. در این بین هستند افراد مشهوری که فرد مسلمان با مطالعه تاریخ زندگانی آن‌ها و نحوه مسلمان شدن‌شان تعجب می‌کند تا حدی که سعی می‌کند بیشتر از گذشته درباره زیبایی‌های دین خود تحقیق کند. ادواردو آنیلی مسیحی الاصل ایتالیایی یکی از این افراد است.

پدرش میلیاردر ایتالیایی و صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانک‌های خصوصی، شرکت‌های طراحی مد و لباس، روزنامه‌های لاستامپا، کوریره، دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. تنها فرزند پسرش که وارث این همه ثروتش بود در 6 ژوئن 1954 در نیویورک به دنیا آمد و نامش ادواردو نهاده شد.

ادواردو تحصیلات متوسطه را در دبیرستان «ماسیمو دآتزلیو» در شهر تورین ایتالیا گذراند و پس از آن به کالج آتلانتیک در بریتانیا رفت. سپس برای اخذ مدرک دانشگاهی در رشته ادبیات مدرن به دانشگاه پرینستون رفت.  پدرش او را برای ادامه تحصیل در رشته‌های صنعتی تشویق می‌کرد اما علاقه او بیشتر معطوف به مطالعات فلسفی و عرفانی بود. همین علاقه او باعث شد به کشورهای مختلفی برای تحقیق سفر کند.

بیشتر بخوانید:

شهید آنیلی می‌گفت اگر کسی صادقانه قرآن را بخواند، هدایت می‌شود

او در 20 سالگی (4 سال پیش از وقوع انقلاب اسلامی) برای اولین بار در دانشگاه پرینسون آمریکا قرآن را می‌بیند و کنجکاو می‌شود که ببیند در قرآن چه چیزی آمده است. ادواردو وقتی آیاتش را به انگلیسی می‌خواند، احساس می‌کند این کلمات، کلمات نورانی است و نمی‌تواند گفته بشر باشد، این بود که بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و با آن انس می‌گیرد و تصمیم می‌گیرد دین اسلام را انتخاب کند.

ادواردو در اولین دیدار با والدینش مسلمان شدن خود را به آنها می‌گوید و آنها را به اسلام دعوت می‌کند, اما آنها شدیداً مخالفت کرده و تلاش می‌کنند او را از دین اسلام بازگردانند. خانواده ادورادو برای بازگرداندنش راه‌های مختلفی را انتخاب کردند. اول به او گوشزد کردند که با مسلمان شدن از میراث و قدرت اقتصادی محروم می‌شود، بعد از این مدتی این حرف عملی شد و او در مضیقه اقتصادی قرار گرفت اما او از دین اسلام دست نکشید.

اما این تمام مسائل آنیلی نبود, آنان تلاش کردند از طریق پزشکان یهودی به مغز وی آسیب برسانند و بعد بگویند توانایی ذهنی ندارد و این یکی از شگردهای غرب برای کشتن افراد حقیقت‌جو است. اما آنیلی از آن بیمارستان فرار می‌کند.برخی از دوستان وقتی وضعیت آنیلی را دیدند به او پیشنهاد کردند که به اسلام تظاهر کند و پس از ارث بردن از ثروت خانواده آنیلی اسلام خود را دوباره اعلام کند؛ اما ادواردو می‌گفت این رفتار در شان و شخصیت من نیست. 

او همچنین در جریان تحقیقاتش با امام خمینی(ره) آشنا می‌شود.در فروردین 59 که عباس قدیری ابیانه به عنوان رایزن مطبوعاتی در ایتالیا حضور داشت و در خصوص گروگانگیری آمریکایی‌ها مناظره‌ای از تلویزیون ایتالیا پخش شد, ادواردو این مناظره را می‌بیند. قدیری در این باره می‌گوید که روز بعد از برگزاری این نشست من در حالی که در اقامتگاه سفارت بودم، دربان سفارت گفت که یک جوان ایتالیایی آمده و می‌خواهد شما را ببیند. من هم گفتم اگر می‌شود به او بگویید فردا برای ملاقات بیایند. ولی بعد از لحظاتی دربان سفارت دوباره زنگ زد که این جوان می‌گوید "خدا هر در بسته‌ای را می‌گشاید." من هم گفتم در را باز کنند و خودم هم رفتم به استقبالش. جوان قد بلند لاغری بود که با یک موتور گازی کهنه آمده بود و خودش را ادواردو آنیلی معرفی کرد. من بدون این‌که انتظار جواب مثبتی از او داشته باشم، از او پرسیدم که شما با خانوادهِ آنیلی معروف نسبتی دارید و او گفت که من پسرش هستم. گفتم "تو اگر واقعا پسر آنیلی هستی پس چرا با این موتور دست دوم آمده‎ای؟" گفت "این مال نگهبان‎مان است و من با این آمده‎ام تا شناخته نشوم. من مصاحبه شما را دیدم و مسلمان هستم"، گفتم "چه زمان مسلمان شدی؟" گفت "چهار سال قبل. ادواردو شرح مسلمان شدنش را برایم گفت و درخواست کرد که با هم دوست باشیم، از آن به بعد هر وقت که ادواردو به شهر رم می‎آمد - منزلش در شهر تورینو بود - به من هم سر می‎زد. چند جلسه از دیدارهایمان نگذشته بود که شیعه شد.


 

قدیری ابیانه می‌گوید: وقتی برایش راجع به تشیع توضیح دادم، مشتاق شد و بعد از شیعه شدن و ذکر شهادتین، نام او را «مهدی» گذاشتیم. بار اول که به ایران آمد، خدمت حضرت امام (ره) رفت. در آن ملاقات، حضرت آیت‎الله خامنه‎ای، آقای هاشمی، سیداحمد خمینی و فخرالدین حجازی حضور داشتند.

ادواردو در ایتالیا علیه سلمان رشدی فعالیت می‌کرد، جنایت صهیونیست‌ها را در فلسطین اشغالی محکوم می‌‌کرد و برای این کارها حتی با نخست وزیر و رییس جمهور ایتالیا هم تماس تلفنی می‌گرفت. وی خود نیز نگران سوء‌قصد از سوی صهیونیست‌ها بود و به رایزن مطبوعاتی ایران در ایتالیا گفته بود که "آن‌ها سرانجام او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند کشت و آن را به خودکشی، حادثه نابهنگام و یا بیماری نسبت خواهند داد."

آنیلی وقتی به جایی رسید که فهمید ارث به او تعلق نمی‌گیرد، تصمیم گرفت به عنوان طلبه به قم بیاید.  15 نوامبر سال 2000 (24 آبان 1379) بود که ادواردو را در یک واقعه مشکوک در سن 46 سالگی به شهادت رساندند و عنوان کردند که خودکشی کرده است؛ در حالی که هیچ مدرک کالبدشکافی، فیلم و یا مدرکی دال بر خودکشی موجود نبود.

از موارد مشکوکی که درباره شهادت ادواردو وجود دارد این است که هیچ‌گونه بررسی تکمیلی در مورد نحوه قتل او انجام نشد. جسد وی کالبد شکافی نشد و مرگ وی فوراً خودکشی جلوه داده شد. حتی قبل از آنکه پلیس مرگ وی را به صورت رسمی خودکشی اعلام کند، برخی روزنامه ها خبر خودکشی پسر رئیس کارخانه فیات را چاپ کردند و ذهن مردم را کاملا به سمت گزینه خودکشی سوق دادند. جسد وی نیز تا ظهر فردای روز حادثه به خاک سپرده شد تا فرصت برای هیچ گونه تحقیقی مهیا نباشد.

 پس از شهادت ادواردو سانسور مطلقی درباره مسلمان بودن، عقاید و حتی سفر وی به ایران انجام شد. اظهارنظرهای روزنامه های ایران به ویژه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان ایتالیا درباره احتمال قتل وی به هیچ وجه بازتاب داده نشد. در حالی که خانواده آنیلی یکی از بزرگترین خانواده های ایتالیا بودو کوچکترین اظهارنظری درباره این خانواده به سرعت منعکس می‌شد، به نحوی که نخست وزیر ایتالیا درگذشت ادواردو را به خانواده آنیلی تسلیت گفت و قبل از بازی ایتالیا و انگلستان، ورزشگاه یک دقیقه به احترام ادواردو سکوت کرد. همچنین پس از شهادت ادواردو تمامی اسناد و شواهد مربوط به فعالیت ها و زندگی وی جمع آوری شد و حتی فیلم مستندی که توسط وی ساخته شده بود و در آرشیو کانال 1 ایتالیا بود، از آرشیو این کانال خارج شد.

منبع: تسنیم
اینستاگرام
حر زمان!...
روحش شاد
سلام جناب ساقی ان شا اله صبح که بسلامتی اومدی پشت میز این حکایت نظامی گنجوی رو مطالعه کنید . یه گوشه ایی از بیماری مهلک ...خب . خب . و بده خانمت مشت ومالد بده ... که وزرای ما بهش دچار شدند رو گوشزد میکنه . .. عزتت زیاد . پیرزنی را ستمی درگرفت دست زد و دامن سنجر گرفت کای ملک آزرم تو کم دیده‌ام وز تو همه ساله ستم دیده‌ام شحنه مست آمده در کوی من زد لگدی چند فرا روی من بیگنه از خانه برویم کشید موی کشان بر سر کویم کشید در ستم آباد زبانم نهاد مهر ستم بر در خانم نهاد گفت فلان نیم‌شب ای کوژپشت بر سر کوی تو فلانرا که کشت خانه من جست که خونی کجاست ای شه ازین بیش زبونی کجاست شحنه بود مست که آن خون کند عربده با پیرزنی چون کند رطل زنان دخل ولایت برند پیره‌زنان را به جنایت برند آنکه درین ظلم نظر داشتست ستر من و عدل تو برداشتست کوفته شد سینه مجروح من هیچ نماند از من و از روح من گر ندهی داد من ای شهریار با تو رود روز شمار این شمار داوری و داد نمی‌بینمت وز ستم آزاد نمی‌بینمت از ملکان قوت و یاری رسد از تو به ما بین که چه خواری رسد مال یتیمان ستدن ساز نیست بگذر ازین غارت ابخاز نیست بر پله پیره‌زنان ره مزن شرم بدار از پله پیره‌زن بنده‌ای و دعوی شاهی کنی شاه نه‌ای چونکه تباهی کنی شاه که ترتیب ولایت کند حکم رعیت برعایت کند تا همه سر بر خط فرمان نهند دوستیش در دل و در جان نهند عالم را زیر و زبر کرده‌ای تا توئی آخر چه هنر کرده‌ای دولت ترکان که بلندی گرفت مملکت از داد پسندی گرفت چونکه تو بیدادگری پروری ترک نه‌ای هندوی غارتگری مسکن شهری ز تو ویرانه شد خرمن دهقان ز تو بیدانه شد زامدن مرگ شماری بکن میرسدت دست حصاری بکن عدل تو قندیل شب افروز تست مونس فردای تو امروز تست پیرزنانرا بسخن شاد دار و این سخن از پیرزنی یاد دار دست بدار از سر بیچارگان تا نخوری پاسخ غمخوارگان چند زنی تیر بهر گوشه‌ای غافلی از توشه بی توشه‌ای فتح جهان را تو کلید آمدی نز پی بیداد پدید آمدی شاه بدانی که جفا کم کنی گرد گران ریش تو مرهم کنی رسم ضعیفان به تو نازش بود رسم تو باید که نوازش بود گوش به دریوزه انفاس دار گوشه نشینی دو سه را پاس دار سنجر کاقلیم خراسان گرفت کرد زیان کاینسخن آسان گرفت داد در این دور برانداختست در پر سیمرغ وطن ساختست شرم درین طارم ازرق نماند آب درین خاک معلق نماند خیز نظامی ز حد افزون گری بر دل خوناب شده خون گری ... نظامی
شهيد ادواردو آنيلي را از روي يک پل در حال ساخت که پل خيلي بزرگ معروفی بود و اتفاقا شرکت پيمانکار ساخت آن پل را شرکت راهسازي متعلق به پدر ادواردو آنيلي به عهده داشت و ادواردو را از بالاس همان پل به پائين انداختند و گفتند خودکشي کرده است خود ادوارد معتقد بود تا پدرش زنده است صهيونيست ها او را نمي کشند و بعد از فوت پدرش بلافاصله او را خواهند کشت ظاهرا مادرش هم نيمه يهودي بوده و خودش هم مسيحي اصيل کاتوليک بود اتفاقا پدرش هم همين فکر را مي کرد که تا زنده باشد بچه اش ادواردو را نمي کشند و ادواردو همين مسئله را به سفير ايران در ايتاليا هم گفته بود که تا پدرش زنده باشد او را نمي کشند ولي افسوس که خودش و پدرش اشتباه فکر می کردند و این صهیونیست های یهودی مسیحی افراطی وحشی و جنایت کار را خوب نمی شناختند
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi