شناسه خبر : 69364
شنبه 16 شهريور 1398 , 10:40
اشتراک گذاری در :
عکس روز

ساکنین ملک اعظم

کتاب "مسافران ملک اعظم" در چاپ جدید خود تحت عنوان "ساکنین ملک اعظم" منتشر شده است.
کتاب ساکنین ملک اعظم  که به معرفی شهید "عبدالحسین برونسی" می پردازد به تحقیق و تالیف سعید عاکف توسط انتشارات ملک اعظم به چاپ رسیده است. اولین چاپ کتاب در سال 1385 انجام گرفت که با استقبال خوبی از سوی مخاطبین مواجه شد.
معرفی کتاب
نویسنده در مقدمه کتاب آورده است:
پس از چاپ کتاب اول این مجموعه، تحت عنوان مسافران ملک اعظم؛ عزیزی به ما گفت: شهدا سفر دنیایی خود را به پایان رسانده اند و اکنون در وادی "ملک اعظم" یا همان "ملکوت" ساکن شده اند و دیگر نباید آنها را به لفظ مسافر خطاب کرد؛ حاصل این تذکر به جا، تغییر نام مجموعه "مسافران ملک اعظم" به "ساکنان ملک اعظم" شد.
نگارنده در سفری که تابستان سال هفتاد و نه همراه جمعی دیگر به روستای گلبوی-زادگاه شهید برونسی- داشت. شاهد بود که شب اول بعضی از همراهان، آن بزرگوار را به چشم خود دیده بودند که جلوی درب ورودی مسجد روستا ایستاده و به افراد خیر مقدم می گوید. فردای آن شب، بعضی در این مسئله تشکیک می کردند. در پاسخ به آنها نگارنده، قسمتی از وصیتنامه شهید را برای آنها قرائت نمود که چنین گفته بود: ای مردم نادان، ای مردمی که شهادت برای شما جا نیفتاده است؛ در اجتماع پیشرو، باید درباره شهیدان کلمه اموات از زبان ها و از اندیشه ها ساقط شود و حیات آنان با شکوه تجلی نماید؛ بل احیاء عند ربّهم یرزقون باشد.
 

لازم بذکر است شهید عبدالحسین برونسی  سوم شهریورماه 1321 در روستای گلبوی کدکن از توابع شهرستان تربت حیدریه به دنیا آمد. پدرش حسین‌علی و مادرش فضه نام داشت. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش گذراند. ابتدا به کشاورزی و سپس به بنایی پرداخت. فرمانده تیپ 18 جواد‌الائمه (ع) بود. بیست و پنجم اسفندماه 1363، در هورالعظیم به شهادت رسید. پیکرش در منطقه بر جای ماند. بعد از 25 سال پیکرش شناسایی و در بهشت‌رضای مشهد به خاک سپرده شد.

اینستاگرام
سلام ، ابتدا عرض کنیم در حال حاضر روستای گلبوی زادگاه شهید برونسی از نظر تقسیمات کشوری وزارت کشور در بخش عشق آباد از توابع شهرستان نیشابور واقع میباشد که بدین وسیله لازم است بخش کدکن از توابع شهرستان تربت حیدریه اصلاح شود. البته طی سالهای قبل از انقلاب بخش کدکن که زادگاه عطار نیشابوری میباشد از اهمیت و جایگاه بسیار بالایی برخوردار بوده لیکن به مرور زمان و تقسیم بندی جدید پس از انقلاب یعنی تفکیک قسمتی از بخش کدکن به تبع آن تشکیل بخش رخ به مرکزیت شهر رباط سنگ که در 70 کیلومتری جنوب مشهد در امتداد جاده ترانزیت واقع است و اصلاحات سایر بخشها که قبل از انقلاب بر اساس ارباب رعیتی بخشها تقسیم بندی شده بود پس از انقلاب با توجه به رفاه عموم مردم تغییراتی ایجاد شد که گفته میشود یکی از نظرات شهید برونسی بوده زیرا روستای گلبوی در فاصله حدود 50 کیلومتری شهر نیشابور و حدود 100 کیلومتری شهر تربت حیدریه واقع است لذا رفاه عموم مردم پیوستن روستای گلبوی را به شهر و فرمانداری نیشابور ایجاب کرده که بدین لحاظ تغییرات پس از انقلاب براساس شوراهای اسلامی شهر و روستا و رفاه عموم مردم و حذف تشکیلات کدخداها و خانها و ارباب رعیتی شکل گرفته است.

موضوع دوم جایگاه شهیدان و تغییر نام کتاب است که براساس سلیقه عمل شده لذا همانگونه که شهید برونسی براساس آیات قرآن کریم فرموده : شهیدان زنده و نزد پروردگار از روزی برخوردار هستند پس احیاء عند ربهم نمیتواند مقصد تعبیر گردد بلکه مقام قرب و حضور شهیدان بعنوان واسطه فیض الهی بین مردم مطرح است که مردم نیز از روزی و فیوضات شهیدان بهره مند هستند البته بهتر است اینگونه بحثها نباشد چنانچه جناب حافظ با رندی مخصوص خودش فرمود:
حافظ من و تو محرم این راز نه ایم
از می لعل حکایت کن و شیرین و دهنان
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi