شناسه خبر : 70217
دوشنبه 29 مهر 1398 , 15:35
اشتراک گذاری در :
عکس روز

تشکیل یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده سلامت برای ایثارگران

عبدالرضا عباسپور روز دوشنبه ۲۹ مهرماه در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای مشاورین وزرا و دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران در سالن جلسات مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده در خصوص اعطای درصد در کمیسیون پزشکی بنیاد، گفت: درصددهی به جانبازان هیچ نوع ارتباطی با مسائل مالی و بودجه‌ای ندارد و این مسائل تأثیری بر میزان درصد ندارد. این کار توسط متخصصانی از جامعه علمی کشور که خارج از مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند انجام می‌شود و روند کار براساس دیدگاه علمی و طبق مدارک پزشکی و تخصصی اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اتمام قرارداد بیمه تکمیلی درمان ایثارگران گفت: قرارداد فعلی تا ابتدای آبان ماه اعتبار داشت که به دلیل طولانی شدن انجام فرایند مناقصه و بعضی پیشنهادات تا ابتدای آذر تمدید شد و تا دو هفته آینده نیز کارهای مربوط به مناقصه و مشخص شدن شرکت بیمه‌گر جدید انجام می‌شود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در حال حاضر بدهی به شرکت بیمه دی برای بیمه تکمیلی درمان بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که در حال تلاش برای تأمین منابع مالی این قرارداد هستیم.
عباسپور در خصوص موضوع اعزام به خارج جانبازان برای درمان گفت: سیاست‌های فعلی بنیاد شهید و امور ایثارگران استفاده از تخصص پزشکان متخصص بین‌المللی در داخل کشور است و متخصص‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون به‌صورت مستمر به کشورمان می‌آیند تا تعداد بیشتری از جانبازان از امکان درمان توسط این متخصصان استفاده کنند اما در برخی موارد خاص همچنان اعزام به خارج انجام می‌شود.
وی با اشاره به انجام پایش سلامت و رصد سلامتی برای ۱۶۰ هزار نفر از ایثارگران، گفت: در راستای بررسی وضعیت سلامتی ایثارگران تاکنون برای بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ایثارگران پرونده سلامت تشکیل شده است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه مجتمع‌های فرهنگی، ورزشی و توان‌بخشی ایثار بر اساس نیازهای جانبازان در استان‌ها ساخته شده‌اند، افزود: تعدادی از این مجتمع‌ها در استان‌ها راه‌اندازی شده‌اند و بقیه بخش‌ها نیز در حال تکمیل هستند.
عباسپور بر ضرورت رعایت شأن جانبازان در کمیسیون‌های پزشکی تأکید کرد و گفت: این موضوع همواره مورد تأکید بوده و نظارت دقیق بر اجرای آن انجام می‌شود.
حمیدرضا حبیب‌اللهی مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه به تشریح فرآیندهای کاری این کمیسیون پرداخت و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.
انتهای پیام/

منبع: ایثار
اینستاگرام
جناب عباسپور بودجه درمان را از سایر موارد حقوق , آموزش ...,وتفکیک نمایید .
چون منطقا "درمان ردیف خاصی می طلبد و ومبلغ آن متغیر است .
جناب آقای عباسپور
معاون محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران

با سلام و احترام، باستحضار حضرتعالی می رساند؛ هم اکنون اکثریت جانبازان با میانگین سنی 50 تا 60 سال، به دلیل آسیب های حضور در جبهه ها و مجروحیت ها، همراه با افزایش سن، نیازمند مراقبت بیشتر با انجام حرکات ورزشی و حمایت های رفاهی و فرهنگی مربوطه هستند.
بنابر تاکید پزشکان یکی از مهمترین عوامل پیشگیری و توقف بیماریها جهت بدست آوردن سلامتی و نشاط جانبازان، انجام امور ورزشی و بخصوص شنا است و اعتقاد براین است که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است .
لیکن تا کنون برای بهره مندی جانبازان زیر25% و خانواده هایشان، امکاناتی درنظر گرفته نشده است و قانون برنامه ششم اجرا نمی شود وهمه قراردادهای رفاهی و فرهنگی با موضوع ورزش با محدودیت جانبازان بالای 25% منعقد می گردد و هیچ اطلاع رسانی نیز به جانبازان زیر25% نمی شود .
لذا خواهشمند است به منظور ارتقاء سلامت همه ایثارگران با هماهنگی سازمانهای ذیربط همچون وزارت ورزش، شهرداری ها و..... تمهیداتی گذاشته شود، که همه ایثارگران بتوانند از باشگاههای طرف قرارداد با بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر ارگان ها بهره مند گردند.

با تشکر از همه دلسوزان ایثارگران از طرف جمعی از جانبازان زیر25%
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi