پنجشنبه 17 آذر 1401 , 11:30




توسط شبکه ملی ایثارگران؛
قانون جامع ایثارگران به روز رسانی شد
قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که در سال ۹۱ به صورت موقت تصویب شده و در سال ۱۳۹۵ یک بار اصلاح گردید؛ مجددا اصلاح شد...
فاش نیوز - قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که در سال ۹۱ به صورت موقت تصویب شده و در سال ۱۳۹۵ یک بار اصلاح گردید؛ مجددا اصلاح شد.
اکنون و پس از گذشت ۶ سال از اصلاح قانون مذکور و مشکلات اجرایی آن، شبکه ملی ایثارگران اقدام به بررسی نقاط ضعف و قوت این قانون و اصلاح و بازنگری آن نموده است.
اصلاح قانون جامع در نسخه اخیر، نوعی تلفیق و تجمیع میان قانون جامع فعلی، برنامه های توسعه پنجم و ششم و نیز قوانین متفرقه مربوط به حوزه ایثارگری می باشد.
عمده نقطه ضعف قانون فعلی، عدم پیش بینی ضمانتهای اجرایی آن می باشد که از همین رو و بنابر اظهار برخی از مسئولین، تنها ۱۹ درصد آن عملیاتی و محقق گردیده و حدود ۸۱ درصد آن معطل مانده است.
از این رو شبکه ملی ایثارگران برای رفع این نقیصه اقدام به بازنگری و اصلاح قانون جامع خدمات ایثارگران فعلی نموده است.
ویژگی های قانون اصلاح شده عبارت است از؛
۱- توسعه در خدمات
۲- توسعه در جامعه ایثارگری مشمول قانون
۳ - عمق بخشیدن به خدمات مربوط به ایثارگران
۴- و مهمتر از همه پیش بینی ضمانت های اجرایی
در نسخه جدید این قانون سعی و تلاش شده تا نظرات همه گروه های ایثارگری از جمله جانبازان قطع عضو، کانادین، شیمیایی، نابینا، قطع نخاع، فرزندان شاهد و سایر گروه های ایثارگری جلب شده و با نگاهی ویژه به اولیا معزز شهدا قانون جدید تنظیم گردد.
لازم به ذکر است نسخه اصلاحی قانون جامع به ریاست عالی بنیاد تقدیم شده و ایشان با مطالعه دقیق و بند به بند اصلاحات پیشنهادی، در تمام موارد و تمام مواد نظرات خود را ارائه نموده اند که این امر موجب غنای قانون گردیده است. این اصلاحیه تاکنون به مراجع و مسئولین ذیل تقدیم گردیده است؛
۱- آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس محترم جمهوری
۲- آقای مخبر، معاون اول محترم رئیس جمهور
۳ - آقای قالیباف، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
۴- مهدی عیسی زاده، رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی
۵ - آقای دکتر پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل۹۰
۶- حجه الاسلام والمسلمین آقای نوروزی، رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی
۷- جناب آقای امیرآبادی، عضو فراکسیون ایثارگران
۸- اداره کل حقوقی مجلس شورای اسلامی
همچنین در چند ماه اخیر شبکه ملی ایثارگران اقدام به تهیه دو جزوه با عناوین زیر نموده است؛
۱- بررسی مشکلات قوانین و مقررات، که طی آن برخی از قوانین معطل مانده حوزه ایثارگری احصا گردیده است.
۲- بررسی مشکلات سازمان های اقتصادی بنیاد، که طی آن به نابسامانی های بخش اقتصادی بنیاد شهید پرداخته است.
این دو متن در ملاقات هیئت مدیره شبکه با آقای دکتر مخبر در شهریور ماه سال ۱۴۰۱ و همچنین در دیدار ۲/ ۷/ ۱۴۰۱ شبکه به آقای قالیباف به ایشان تقدیم گردید.
لازم به ذکر است فصل مربوط به ایثارگران قانون هفتم توسعه نیز در دست بررسی و اقدامات شبکه ملی ایثارگران می باشد که به زودی و پس از نهایی شدن، تقدیم مراجع و مسئولین ذیربط خواهد شد.
شبکه ملی ایثارگران، آذر ماه ۱۴۰۱
چرا هیچ کدام از اعضای یک شهید مجرد امکان استخدام شدن ندارد پدر و مادر شهدای مجرد که به رحمت خدا رفته اند شهید مجرد خودش هم فرزندی ندارد حداقل یکی از برادر یا خواهراش را استخدام کنید پیش خدا گم نمیشه
میخان براایثارگران کاری کنندالکی قول میدن یاازسرلج بازی باایثارگران چون همش قول الکی میدن الان چند سالیه که هرچه قول دادن یکیش به سرانجام نرسیده این یعنی چی بجز دردسر برا جانبازان دشمنی ازاین بدترداریم که یکی روسرکاربزاری هی بهش قول بدی اعصابش را بهم بریزی بیشترجانبازان هم که اعصابی
درست وحسابی ندارن خداراخوش نمیاد
خواهشا از این فیلمنامه نویسی ها دست بردارید
نگاه جامعه به اینگونه اخبار عوض شده خوشبختانه هوشیاری لازم را بدست اورده اند اما هنوز هم هستند کسانی که فکر میکنند دارو درمان ارزاق و غیره برای ما رایگان است
به روز رسانی شد یعنی به شعور من و امثال بنده توهین شد
(ما را به رخت وچوب شبانی فریفتند این گرگ سالهاست که با گله اشناست ) بقول حافظ علیه الرحمه ( که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن ) جانباز نمای شیمیایی از ایران بزرگ
به نظرم نکتهای در این قانون مغفول مانده!
و آن هم «رزمندگان» هستند!
بهراستی در قانون نگاه واقعی بهعنوان ایثارگر به آنها نشده!
برخی از فرماندهان بسیجی یا سپاهی را میشناسم که علیرغم سابقه حضور در 8 سال جنگ تحمیلی + سالهای قبل از جنگ هم که در کردستان با دشمنان انقلاب جنگیدند و طبق قانون فعلی و اصلاح پیشنهادی شبکه ملی ایثارگران، از هیچ امتیازی برخوردار نیستند!
و متأسفانه در این سه دهه هیچ نگاهی به این قشر از ایثارگران نشده ...
در اینباره پیشنهادی برای اعضای محترم شبکه ملی ایثارگران دارم:
در قانون بهازای سابقه هر ماه حضور در جبهه یک امتیاز ایثارگری به رزمنده داده شود. میتوان مبنایی هم قرار داد که اگر فلان ماه یا سال سابقه به بالا داشته باشند (مثلاً حداقل از سابقه خدمت سربازی در زمان جنگ بیشتر باشد) خود و خانواده آنها از مزایای جانبازان 25 درصد به بالا بهرهمند شوند. و یا هر چه سوابق بیشتر داشته باشند از امتیاز بالاتر برخوردار شوند.
این قانون فقط پاکنویس شده
رزمندگان زیر 6سابقه حضورداوطلبانه دراین قانون بعد 35سال از پایان جنگ هنوز اولویت شان نرسیده وایثارگرمحاسبه نشدند
ما رزمندگان زیر شش ماه سابقه امیدمان به این دولت واین مجلس انقلابی بود که متاسفانه تاکنون مشکلامان حل نکردند
ودرقانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران هیچ امتیازی نداریم!
ازفاش نیوز خواهشمندیم مشکلامان به حضرت آقا برسانند.
آقای روحانی وقتی دروغ و بی تدبیری را دستمایه رای جمع کردن خود می کند باید حساب سود و زیانش را هم بکند، بی آبروئی کمترین بهائی است که آقایان روحانی و ظریف و تخت روانچی و ابوطالبی و عراقچی و نوبخت و صالحی و امثالهم باید بپردازند.




کدام قانون اجرا شد؟ کدام دستگاه توبیخ شد؟ یکی را مثال بزنید؟