16 بهمن 1401 / ۱۳ رجب ۱۴۴۴
شناسه خبر : 95993
چهارشنبه 16 آذر 1401 , 10:17
چهارشنبه 16 آذر 1401 , 10:17


علی؛ نامی که نمی توان بی تفاوت از کنارش گذشت!
داریوش بهمنیار
شیر؛ شیربرنج و عاطفهی مادرانه
سید مهدی حسینی
دستاوردهای شتابنده انقلاب
سید جواد فشارکی
مفهومشناسی و روششناسی جهاد تبیین
سیدجواد هاشمی فشارکی
بلندگوی مجازی و مهرجوییِ یک شازده پسر
سید مهدی حسینی
ولایتمداری، راز ماندگاری انقلاب اسلامی(ایام دهه فجر)
سید جواد هاشمی فشارکی
مدیران دولت قبل در ایلام همچنان یکهتاز پستهای دولتی
حمیدرضا محمدمرادی
فرار تاریخی شاه در سال ۵۷
سید جواد هاشمی فشارکی
امنیت این نظام با خون شهدا تضمین شده است
حمیدرضا محمدمرادی
حجاب، دفاع مومنان و تهاجم دشمنان
سید جواد هاشمی فشارکی
گامهای تعالی زنان پس از انقلاب
سید جواد هاشمی فشارکی


قالیباف: یومالله ۱۶ آذر، نماد استقلالطلبی و رسوایی کودتاچیان آمریکایی در برابر ملت آگاه ایران است
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک روز دانشجو، یوم الله ۱۶ آذر را نماد استقلال طلبی، مبارزه با سلطه، استعمار، دخالت خارجی و نشان شکست و رسوایی کودتاچیان آمریکایی در برابر ملت آگاه ایران دانست.
محمدباقر قالیبافدر نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۱۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: فرارسیدن سالروز شهادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) را به ملت شریف ایران و عموم محبان ایشان در سراسر جهان اسلام تسلیت و تعزیت میگویم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین روز دانشجو را به تمام دانشجویان و علم پژوهان سراسر کشور تبریک و تهنیت میگویم و یاد و خاطره شهدای شجاع این روز، شهیدان احمد قندچی، مهدی شریعت رضوی و مصطفی بزرگنیا را گرامی میدارم.
وی همچنین اظهار کرد: یوم الله ۱۶ آذر نماد استقلال طلبی، مبارزه با سلطه، استعمار، دخالت خارجی و نشان شکست و رسوایی کودتاچیان آمریکایی در برابر ملت آگاه ایران است.
قالیباف یادآور شد: خون سرخ این شهدا و تمامی پویندگان راه آزادی و استقلال ایران، لکه ننگ ابدی بر پیشانی دولت کودتاچی آمریکا و رژیم دست نشانده آنها و تمامی افراد خائنی است که منافع استعماری دولتهای خارجی را به منافع ملت و کشور خود ترجیح میدهند و ایران را ویرانهای در چنگال و ضیق یوغ کودتاچیان آمریکایی و انگلیسی میخواستند و میخواهند.
منبع: شهرآرانیوز
نظری بگذارید



