شنبه 06 اسفند 1401 , 12:41




روز جانباز به تمام مسئولین جبهه و جنگ ندیده مبارک!
محمدباقر سمیعی کرهرودی - جانباز ۵۰ درصد و فرزند شهید و برادر شهید اراکی هستم هیچ کس حاضر نیست حتی مشکلاتم را بشنود چه رسد به برطرف کردن آن وقتی آنقدر تبلیغ درباره رسیدگی به مشکلات ایثارگران رو می بینیم به خود شک می کنم.
شاید وقتی پدر در آغوش خودم به شهادت رسید، یا زمان شهادت برادرم در جنگ بود یا هر بار پس از مجروحیت به خط برگشتم خواب بودم.
وگرنه کجای دنیا با کسی که هم از جان خود و خانواده خود گذشته، مثل ترویست ها و مخالفان آن کشور برخورد می کنند؟!
فقط خجالت بکشید که امروز با مشکلاتی که مسئولین برای من ایجاد کرده اند به .... بارها درخواست ملاقات با مسئولینی که هر روز هزاران عکس از دیدار با ایثارگران را می گذارند، داشتم ولی موافقت نشد.
اشکالی ندارد؛ روزهای سخت را ما در میدان بودیم؛ ولی شما مسئولین بی معرفتی کردید ما را فراموش کردید.
روز جانباز به تمام مسئولین جبهه و جنگ ندیده مبارک!
از طلا بودن پشیمان گشته ایم
مرحمت فرموده ما را مس کنید
امسال روز جانباز گذشت و دریغ از یک پیامک تبریک...
این بنیاد را تعطیل کنید به حال ما جانبازان کمتر از 70 درصد توفیری نمی کند.




دستانت را میبوسم سپاس از تو و شرم بر مسئولین بی لیاقت
ایثارگران باید از بی رگ رودن دست بردارند و حتی یک قدم برای نظام بر ندارند آخر این همه ظلم وعده دروغ باز هم حضور در هر صحنه و پشتیبانی از نظام !!!؟
تحریم تا جایی که بفهمند آنجور که میگویند در حال رسیدگی هستند همانگونه باشند نه دروغ بگویند که درمان رایگان است خانه دادیم ماشین دادیم و و و