چهارشنبه 02 فروردين 1402 , 12:35




دغدغه هایی که فریاد زده ایم!
اعتماد به نیروهای خدوم، ایثارگر و ایثاردوست و جوانان پاک نهاد و نخبه، حداقل نتیجه اش، مهار تورم در حوزه های اقتصادی و رشد تولید...
فاش نیوز- «بنام خداوند ایثار و شهادت»، «سال مهار تورم و رشد تولید مبارک باد»
دغدغه هایی که همواره فریاد زده ایم و هنوز دغدغه توسعه و پیشرفت، حول محور پایبندی به اصول انقلاب را داریم. هنوز هم نگران نظام، نه! چرا که نظام الهی ما صاحب دارد: اللهم عجل لولیک الفرج و «نائبی چون مقام عظمای ولایت»
بلکه نگران بی مهری ها به شایستگان و رویش هایی هستیم که می دانیم، می توانند با تأسی به «مکتب سلیمانی»، بی ریا خدمت کنند، اما در تلاطم هجوم دنیاپرستان و عاقازاده ها و تجمل گرایانی که اکنون رنگ عوض کرده اند، گم شده اند، هستیم.
«به قولی معبری که با جانفشانی دلسوختگان و بر روی مین رفتگان، با خون دل پاکسازی شده، شود محل عبور کسانی که پا گذاشتن بر روی آرمان ها و تغییر چهره و عرض اندام کردن را خوب یاد گرفته اند» و ما همه آنان را می شناسیم.
بارها گفته ایم و باز هم تکرار می کنیم، اگر «مهار تورم، رشد تولید» می خواهیم، باید و بدون اتلاف وقت، در احیای فرهنگ ناب ایثار و شهادت تلاش نمائیم و این میسر نیست جز با اتحاد و انسجام و همدلی همه دلسوزان نظام اسلامی و برای درک این فرهنگ، کافی ست مسئولین محترم نگاهی گذرا به دهه 60 داشته باشند.
حال آنکه فی الواقع، اکنون آحاد مسئولین، خود از همین قبیله هستند و به خوبی می دانند که چگونه کشوری که با دنیا در جنگ بود (اسارت نیروهایی از 42 کشور) و در دهه اول انقلاب چه مشکلاتی به غیر از جنگ، از جمله مبارزه در چند جبهه را به واسطه استقلال طلبی برخی مناطق مرزی از جمله، کردستان، آذربایجان، ترکمن صحرا و بلوچستان و.. نامردی های رئیس جمهور وقت و برگزاری مجلسی تحت عنوان مجلس عقلا برای پایان دادن به جنگ (که با هدایت و نهیب امام ره در نطفه خفه شد ) و درگیری داخلی با منافقین و... را مدیریت کرد و واقعا با دستی خالی مبارزه کردیم.
درحالی که در کنار دشمن ما، کشورهای ثروتمندی چون کویت، قطر، عربستان و امارات با تزریق میلیاردها دلار و کشورهایی چون اردن و سودان و مصر با اعزام نیروی پیاده و البته کشورهای دیگر با ارسال تجهیزات نظامی، عملا رو در روی نظامی قرار گرفتند که جز ایمان قوی و رهبری مقتدر و اراده ای استوار، سلاحی نداشت و باز همان دنیا دید که چگونه دشمن بعثی را با آنهمه پشتیبانی به زانو درآوردیم.
ما در جنگ هشت ساله ثابت کردیم که پیروزی به هر قیمتی را هم نمی خواهیم و این از آموخته های امام راحلمان بود که همچون اجداد طیبین و طاهرینش(سلام الله علیهم)، به ما نقشه راه می داد. مگر دشمن از سلاح های نامتعارف استفاده نمی کرد؟ مگر ما نمی توانستیم از این سلاح ها استفاده کنیم؟ مگر ما نمی توانستیم سدهای بزرگی چون «سدهای ساخته شده بر روی رودخانه های پر آب دجله و فرات» را تخریب کنیم که چندین شهر عراق را خود به خود زیر آب می برد و یا ما هم مقابله به مثل می کردیم و مناطق مسکونی را آماج گلوله باران و بمباران کرده و ما را به پیروزی نزدیک می کرد؟
و یا در دهه هفتاد، با شعار سازندگی و البته رواج تجمل وارد جنگ فرهنگی شدیم. آیا به یاد ندارید که حضرت آقا حفظه الله از تهاجم فرهنگی گفتند؛ اما مسئولین لیبرال مسلک که به دنبال آزادی منفی بودند، به دغدغه مولا وقعی ننهادند و در ادامه آن معظم له، واژه های شبیخون و ناتو و جنگ فرهنگی را فریاد زدند و متاسفانه در چنین شرایطی وارد دهه هشتاد شدیم که جنگ سیاسی را با بهره گیری از واژه هایی چون جامعه مدنی و آزادی سیاسی شروع کرد و تا قصد حذف رهبری پیش رفتند که البته ناکام ماندند.
البته در یک دوره شش ساله خوب پیش رفتیم، اما! مگر نفوذ افراد منحرف می گذاشت که ادامه یابد؟ و دهه نود را که با هدف جنگ اقتصادی بر ما تحمیل نمودند، از چند برابر کردن تحریم ها تا گدایی مسئولین وقت به امید «برنامه جامع اقدام مشترک» یا همان برجامی که نافرجام ماند و واقعا چه کردند با دل رهبری معظم و مردم ولایت مدار میهن اسلامی که باز هم علیرغم تمامی مشکلات بحمدلله با توکل به ذات اقدس الهی و رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری حفظه الله و همان اراده استوار دلسوزان و همان ارزش هایی که در سراشیبی سقوط قرار گرفته بود، جانی تازه یافت و دولتی برخواسته از همان اراده ها را بر کرسی خدمت نشاند؛ که حاصلش در استان ها، خدمت بی منت مسئولانی از همان قبیله عشق و در این استان، تصدی کرسی استانداری به همرزمی از قبیله عاشقان ثارالله که امید است استاندار محترم که خود از همرزمان شهدا و ایثارگران هستند، به دغدغه های جامعه نخبگان و شایستگان استان عنایت کرده و البته مراقب دوچهره ها که هیچ، هزارچهره ها باشند ان شاءالله.
و در پایان مطمئن باشید اگر به نیروهای خدوم، ایثارگر و ایثاردوست و جوانان پاک نهاد و نخبه اعتماد کنید، حداقل نتیجه اش، مهار تورم در حوزه های اقتصادی و رشد تولید و حذف رانت و جلوگیری از افراط و تفریط و اسراف و اینکه مدیران این طیف همرنگ جامعه خواهند بود؛ همچنان که در دفاع مقدس همه از بسیجی تازه اعزام شده تا فرمانده لشکر، همرنگ بودند که واقعا خیلی از رزمندگان نمی دانستند که پوتین هایشان را چه کسی واکس می زند و بعدها و بعضا بعد از شهادت فرمانده فهمیدند، او کسی نبود جز فرمانده!
ما برای مهار تورم و رشد تولید و توسعه و پیشرفت و آبادانی، نیاز به خط شکن و خادمینی که از خرد جمعی و اقتدار در تصمیم گیری بهره میبرند و تفکرش جهادی است، داریم.
یا حق» موفق و پایدار باشید.
علیرضا ضابطی سیستان



