تاریخ : 1402,یکشنبه 13 اسفند15:01
کد خبر : 108898 - سرویس خبری : اخبار

چند مطلب و پیشنهاد خودرویی و رفاهی به مسئولان بنیاد


چند مطلب و پیشنهاد خودرویی و رفاهی به مسئولان بنیاد

این اقدام خردمندانه باید بگویم که این اقدام نقطه عطفی برای از میان برداشتن موانع و حل چالش‌های پیش روی واردات خودرو است و جانبازان عزیز نیز می‌توانند ...

فاش نیوز - ضمن تشکر فراوان از کوشش‌های دولت محترم، بنیاد محترم شهید، عزیزان شبکه ملی ایثار، رسانه فاش‌نیوز، کلیه عزیزانی که کمک کردند و موضوع ماده بیست و ماده هفده را حل و فصل نمودند.

باید عرض کنم که اخیرا خبری در گروه های مجازی دست به دست می‌شود که رئیس محترم بنیاد شهید، آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی می‌باشد، مصاحبه ای داشته اند مبنی براینکه بنیاد شهید قصد دارد به کمک بانک دی و بعضی از بانک‌های عامل دیگر، به منظور پرداخت وام به جانبازانی که برای خرید خودرو استطاعت مالی ندارند اقدام کنند و در حال مذاکره می‌باشند.

ضمن تشکر و قدردانی از این اقدام خردمندانه باید بگویم که این اقدام نقطه عطفی برای از میان برداشتن موانع و حل چالش‌های پیش روی واردات خودرو است و جانبازان عزیز نیز می‌توانند از آن بهرمند شوند که امیدوارم با همکاری و همدلی، این موضوع هر چه زودتر به نتیجه برسد.

همچنین ابتکار بسیار خوب عزیزان شبکه ملی ایثار در مذاکره با شرکت‌های واردکننده خودرو و واگذاری امتیاز به آن شرکت‌ها هم حرکت بسیارخوبی است؛ چرا که از پراکندگی و واگذاری امتیاز به ثمن بخس به دلالان جلوگیری می‌کند و می‌تواند با یک خرد جمعی و انسجام عملی و مذاکراتی که حق و حقوق قانونی و  همه عزیزان جانباز را حفظ کند، انجام شود.

اما عزیزان ایثارگر، بعد از مدتی مطالعه و آسیب‌شناسی مشکلات جانبازان عزیز در مورد اشتغال و وام دریافت خودرو و مسائل مختلف دیگر، چند پیشنهاد را به مسئولین محترم بنیاد شهید عرض می‌کنم.

در مورد وام خودرو پیشنهاد می‌کنم که بنیاد شهید با توافق کلیه عزیزانی که حق پرستاری از بنیاد دریافت می‌کنند، کل مبلغ حق پرستاری را مستقیما به بانک عامل پرداخت نماید که با توجه به افزایش میزان حق پرستاری در سال آینده، هم مبلغ بالایی است و هم به نوعی یک مسئولیت تضامنی از طرف بنیاد شهید به بانک دی که خود از بدنه بنیاد است بوجود می آورد که اگر یک حساب سرانگشتی انجام دهیم، با احتساب افزایش حقوق، در کمتر از سه سال قابل پرداخت است. البته این موضوع بهتر است که بصورت داوطلبانه و به اختیار جانبازان عزیز باشد؛ چرا که بسیاری از این جانبازان به حق پرستاری نیاز مبرمی‌ دارند.

موضوع دوم، در مورد اشتغال فرزندان است. از آنجایی‌که موضوع اشتغال موضوع مهمی است و دغدغه و آسیب‌شناسی آن مجال بسیاری می‌طلبد، پیشنهاد می‌کنم که بنیاد شهید بعد از فارغ‌التحصیل شدن فرزندان و ثبت نام در لیست بنیاد شهید به عنوان جویای کار، حداقل نسبت به پرداخت حق بیمه آنها اقدام کند تا خللی در بیمه سنواتی این عزیزان - با توجه به محدودیت‌های استخدامی آنها - بوجود نیاورد.

پیشهاد دیگر در مورد بیمه فرزندان است. بیمه درمانی باتوجه به هزینه‌های درمان معضل دیگری است و به خانواده‌ها فشار مضاعف وارد می‌کند.

تصور کنید، وقتی‌که هر کدام از فرزندان ذکور به سن معینی می‌رسند، بیمه آنها قطع می‌شود و سرپرستان خانوارها جبرا می‌بایست آنها را به صورت آزاد بیمه درمانی کنند.

حداقل قانونی برای کمک به این سرپرستان خانوار تصویب شود که به موجب آن، این فرزندان تا یافتن شغل، همچنان تحت بیمه سرپرست خانوار باشند.

در خاتمه از همه عزیزانی که به هر نوع برای رسیدن به اهدافی که در جهت بهبود وضع معیشت و رفاه ایثارگران کوشش می‌کنند، تشکر می‌کنم.

امیدوارم خداوند متعال خیر و پاداش اخروی نسیبشان کند، و العاقبه للمتقین.

|| داود گودرزی (آزاده ده ساله و جانباز پنجاه درصد)