تاریخ : 1395,یکشنبه 08 فروردين16:31
کد خبر : 43893 - سرویس خبری : سیاسی

دین فروشی برای ریاست!



امام جمعه ایزدشهر: اُف به این ریاستی که برای آن باید دین فروشی کرد

سلام علیکم؛

به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه ایزدشهر، حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده در خطبه اول نماز جمعه 6 فروردین 95 ایزدشهر در ادامه بحث سبک زندگی دینی و الگوی رفتاری با موضوع و محوریت خانواده از منظر اسلام در بحث معیارهای انتخاب همسر از منظر دین، فرمودند: چهارمین معیار و شاخصی که دین برای انتخاب همسر لازم و ضروری می داند بحث اخلاق همسر است.

ایشان اظهار داشتند: مقدمتاً باید عرض کنیم که وقتی که بحث اخلاق مطرح می شود ذهن انسان به سمت خوش اخلاقی، خوشرویی، روی گشاده داشتن و امثال آن می رود در حالی که اخلاق جمع خلق به صفاتی گفته می شود که در نفس و جان انسان نهادینه و نقش بسته باشد و فرقی هم نمی کند که اخلاق پسندیده باشد مثل: بخشش، خیرخواهی ، تواضع، ادب، خوشرویی و امثال آن یا از صفات رذیله باشد مثل: بخل، حسادت، خشونت، تندخویی و مواردی از این دست.

ایشان افزودند: تمام دستورات اسلام و بلکه هدف نهایی دین، پیاده کردن اخلاق در جامعه است و این را هم از آیات و روایات و هم از سبک زندگی معصومین«علیهم السلام» به وضوح می توان دید.

ایشان بیان داشتند: قرآن کریم در آیات فراوان پیرامون مراعات اخلاق در زندگی دستور دارد به طور مثال:

1.مراعات اخلاق در تبلیغ؛ آیه 44 سوره طه: « فقولا لَهُ قولاً لَیّنا»؛ با زبان نرم و لیّن

2.مراعات اخلاق در صحبت با عموم مردم، آیه 83 سوره بقره« و قولوا للناس حُسنا»، با نیکویی صحبت کنید.

3.مراعات اخلاق در امانت داری؛ آیه 58 سوره نساء« ان الله یأمرکم ان تؤَدُّالامانات الی اهلها»

اخلاق در امانتداری، اخلاق در معامله و داد و ستد، اخلاق در برخورد با دیگران، والدین و ده ها موارد دیگر؛ در روایات ما هم همینطور که آن روایت معروف نبوی که: « انما بعثت لاتمّم مکارم الاخلاق»

در سیره عملی آنها هم سراسر زندگی آنها پر است از پیاده کردن نکات اخلاقی.

امام جمعه ایزدشهر در ادامه بیان داشتند: یک جوان در انتخاب همسر علاوه بر معیارهای قبلی باید نسبت به اخلاق همسر دقت کافی داشته باشد.

شروع زندگی اکثر خانواده ها با مهربانی، صفا، صمیمیت، خشرویی همراه است اما با گذشت زمان چند ساله مشاهده می شود که بدخلقی و بداخلاقی جای صفا و صمیمیت را گرفته است.

درصد بالای طلاقهایی که اتفاق می افتد به خاطر نبود اخلاق و مراعات نکردن اخلاق در زندگی است لذا یک جوان باید اخلاق همسر برای او در اولویت باشد.

بسیاری از ویژگی های ظاهری که امروزه معیار اصلی برخی از جوانان قرار گرفته مثل زیبایی، قد و قامت و امثال آن، بعد مدت کوتاهی از زندگی، نقش خودشان را ازدست خواهند داد و آن چیزی که تا آخرین لحظه طراوت و نشاط و شادابی خودش را حفظ می کند اخلاق است و در خانواده ای که مکارم اخلاقی وجود داشته باشد آن زندگی گوارا و شیرین است.

امام جمعه ایزدشهر در خطبه دوم اولین نماز جمعه سال 95 در ایزدشهر ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا و روز زن و تکریم مادر افزودند: انسان با یک نگاه سطحی به زندگی حضرت زهرا»سلام الله علیها« در می یابد که سراسر زندگی آن بانوی با کرامت، الگو است از : تقوای آن، عفت و پاکدامنی، شوهرداری، فرزند داری، مجاهدت آن بانوی بزرگوار، بصیرت سیاسی، ولایتمداری و ده ها موارد دیگر که هر بخش آن دارای نکته ها ، لطایف و حقایق فراوانی است لذا زنان جامعه امروز باید از چنین بانویی الگو بگیرند.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده افزودند: متاسفانه تا روز زن مطرح می شود برخی ها جملات و حرفهای غلط غربی ها پیرامون برابری حقوق زن و مرد را مطرح می کنند و می گویند اسلام برابری و تساوی و عدالت را میان زن و مرد برقرار نکرده است.

باید عرض کنیم فرق است بین عدالت و برابری؛ عدالت همیشه حق است اما برابری همیشه حق نیست

عدالت یعنی « وضع الشی لموضعه» هرچیزی در جای خودش قرار بگیرد اما برابری یعنی کاری به شرایط و محیط و موقعیت نداریم و این غلط است اسلام این را قبول ندارد.

کدام عقل سلیم قبول دارد که مدیر و کارمند و همه کارکنان با هر مدرک و سابقه ای یک اندازه حقوق بگیرند. بحث در این زمینه مفصل است فقط این را عرض کنیم که نفقه، مهریه، تأمین مخارج زندگی و به طور کلی امورات مالی وظیفه مرد است؛ پس اشکال نصف ارث و دیه کمتر و اینها جایگاهی ندارد، به تعبیر یکی از بزرگان این اشکالات از روی غرض، آدامس جویده و تف شده غربی هاست که برخی ها امروزه  دارند می جوند .

ایشان در بخش دیگری از خطبه ها فرمودند: سال 94 با همه تلخی ها و شیرینی هایش به پایان رسید و یک سال جدید و یک روحیه جدید برای کار و تلاش آغاز شده است. امسال را هم طبق سنوات گذشته حضرت آقا بنا به نیاز و ضرورت جامعه سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری کردند.

استحضار دارید که دشمنان نظام و در رأس آنها آمریکای جنایتکار دنبال این هستند که یک حرف را به ما بقبولانند، تلاش می کنند که ما باور کنیم که امروز ایران بر سر یک دو راهی قرار گرفته است:

1.یا باید در مقابل خواسته های آمریکا کوتاه بیاییم، یک بده بستانی راه بیاندازیم؛ خیلی روی مواضع انقلابی و اسلامی پافشاری نکنیم، گیر به حفظ ارزش ها و آرمان ها ندهیم تا چرخه اقتصاد بچرخد، گره ها باز شود، مشکلات حل شود؛ متاسفانه برخی از مسئولین این تفکر را پذیرفتند و دارند به جامعه القاء می کنند.

شما در مذاکرات هسته ای ملاحظه کنید یک مقدار این اتفاق افتاد، آقای ظریف وزیر امور خارجه می گوید : ما در مذاکرات با آمریکا نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم حالا نتیجه چه شد؟ نه تنها چرخه اقتصاد نچرخید بلکه تحریم های جدید به لیست آمریکایی ها اضافه شد.

2.یا باید فشار ها و تهدید ها و تحریم های آمریکایی ها را تحمل کنیم یعنی یا کوتاه بیاییم یا تحمل کنیم؛ اما حضرت آقا می فرماید این القای دشمن غلط است ما یک راه سوم داریم و آن هم اقتصاد مقاومتی است با اقتصاد مقاومتی کشور در مقابل تحریم ها و تهدید ها و فشار ها مصون می ماند مشروط به اقدام و عمل.

ایشان افزودند: ما الان در بخش های زیادی در کشور با رکود 50 درصدی مواجه هستیم یعنی حداقل 50 درصد ظرفیت کارخانجات ما خالی است و تولید ندارد از دامپروری گرفته تا صنایع فولاد و پتروشیمی و لوازم خانگی و ... اما با همه ی رکود بانکها رونق دارند و این یعنی اقتصاد بیمار، پول ها به جای تولید صرف واسطه گری و دلالی می شود .

ایشان با بیان نکته ای پیرامون ایام عید فرمودند: ایام عید ایام دید و بازدید، ایام سفرها و زیارت و سیاحت است، فرصت خوبی است که انسان یک تجدید قوا کند. اسلام نه تنها با تفریح و شادی مخالف نیست بلکه برای طراوت روح لازم می داند؛پیامبر خدا«ص» می فرمایدسافرو تصحّوا» مسافرت کنید تا سالم بمانید.

اما چگونه تفریح کردن مهم است؛ تفریح و شادی با بی بند و باری فاصله ی زیادی دارد این ایام به اندازه کافی هوای شهر سنگین است و دیگر جایی برای جلسات لهو و لعب و کنسرت و موسیقی نیست.

امام جمعه ایزدشهر افزودند: من نمی دانم چه توجیهی برای صدور مجوز این جلسات قرار دارد؟ آنهایی که مجوز چنین برنامه هایی را صادر می کنند چند حالت دارد؟

1.اثرات مخرب ضد فرهنگی آن را می دانند و عمداً به دنبال اجرای این برنامه ها هستند؛ اینها مغرض به دین هستند و باید به این ها گفت بی دین.

2.یا اثرات مخرب ضد فرهنگی را می داند اما مغرض نیست و برای حفظ مقام و میز و صندلی خود این کار را می کند که باید گفت اُف به این ریاستی که برای آن باید دین فروشی کرد.

3.عده ای واقعاً نمی دانند یا به دنبال کار فرهنگی هستند و مسیر را اشتباه می روند به این ها عرض می کنم به خون پاک شهدا قسم این کار فرهنگی نیست، ضد فرهنگ است و زمینه ساز فساد است.

ایشان در پایان افزودند: مؤمنین ما، مسجدی های ما، هیئتی های ما، بسیجی های ما نباید نسبت به این منکرات بی توجه باشند امر به معروف کنند، نهی از منکر کنند، تذکر دهند و پیگیر باشند که بی توجه به این فریضه الهی موجب نزول بلا و قطع رحمت الهی می شود.

 

 

                                                                                      با تشکر و آرزوی توفیق

                                                                                          احمد حسین زاده

                                                                            مسؤل ستاد برگزاری نماز جمعه ایزدشهر