تاریخ : 1395,یکشنبه 23 آبان14:50
کد خبر : 50471 - سرویس خبری : اخبار

نماینده ایثارگر مجلس خواستار نظارت این نهاد بر بنیاد شد


نماینده ایثارگر مجلس خواستار نظارت این نهاد بر بنیاد شد

نماینده بناب در مجلس شورای اسلامی خواستار نظارت مجلس بر سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شد.

فاش نیوز -  نماینده بناب در مجلس شورای اسلامی خواستار نظارت مجلس بر سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی فاش نیوز، ضیاءالله اعزازی ملکی نمایندهٔ ایثارگر حوزهٔ انتخابیهٔ بناب در دوره دهم و هشتم مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بایستی بازبینی، بررسی، بازخوانی و با واقعیت های روز جامعه منطبق شود اظهار داشت: نمایندگان ملت و مجریان دولت باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند که جامعه ایثارگری ما در حال حاضر چه نیازهایی دارد و پس از بررسی، مطالعه و کارشناسی در قالب قانون جدید ایثارگران اصلاحاتی انجام شود.

نماینده ایثارگرمجلس شورای اسلامی گفت: به عنوان یک ایثارگر از قانون جامع ایثارگران راضی نیستم والبته بنده اگربه عنوان ایثارگر بخواهم از سوی جامعه هدف به این موضوع بپردازم باید بگویم معمولا مسئولین امر بنیاد شهید تا به امروز که با شما صحبت می کنم نتوانسته اند رضایت جامعه ایثارگری را جذب کنند چرا که جانبازان و ایثارگران هنوزمشکلات عدیده ای دارند.

عضوکمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه نیز یکسری ایراداتی وارد و به صحن علنی مجلس ارائه شد که بر مبنای آن از سوی نمایندگان ملت بندی گنجانده واحکام ایثارگران دائمی شد.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قانون فعلی خدمات رسانی به ایثارگران بایستی بازبینی، بررسی، بازخوانی و با واقعیت ها منطبق شود که جامعه ایثارگری ما چه نیازهایی دارد  و پس از آن نیازها  را مطالعه و کارشناسی کنند تا در شاکله این قانون اصلاحاتی انجام شود.

جانباز 55 درصد دوران دفاع مقدس یاد آور شد: فعلا ما که خودمان از این قانون راضی نیستیم چرا که به طور مثال در مورد اشتغال فرزندان، رفاه حال آنها، دارو و درمان و مسکن ایثارگران واقعاً مشکلات فراوانی وجود دارد و در قالب قانون موجود نمی توان آنها را حل کرد و بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در این زمینه دستش بسته است.

وی اظهار داشت: در این خصوص بایستی یک ارزیابی جدی از وضعیت جامعه ایثارگران به دست آید و با توجه به وضعیت موجود، قانون جامعی برای این عزیزان تصویب شود.

اعزازی با اشاره به اینکه در مورد ایثارگران و جانبازان قانون کم نداریم تاکید کرد: ما در این خصوص قانون کم نداریم بلکه زیاد هم داریم اما در برخی از مواقع در به اصطلاح اجرا به مشکل برمی خورد، یا در بحث اعتبارات وقتی که در بودجه کسری وجود داشته باشد ایثارگران از حق خود ایثار می کنند و متاسفانه از حق و ردیف آنها زده می شود.

وی یاداور شد: اگر چه در برخی از مواقع امکانات موجود کشور محدود است و جامعه هدف ما آن را به خوبی درک می کند اما متاسفانه برخی  از مسئولان هنوز از لحاظ فکری و فرهنگی به این درک نرسیده اند که برای مطالبات ایثارگران نه نگوبند.

ضیاء الدین اعزازی که جانباز ۵۵ درصد است وعلاوه بر تقدیم دست راست خود در راه دفاع از ایران اسلامی، به عوارض شیمیایی نیز دچار است اظهار داشت: حتی در دنیا، آنهایی که به اصطلاح اعتقادی به مسائل دینی نداشتند و فقط به خاطر کشورشان به جنگ رفته اند بعدها از بسیاری از چیزها استفاده و بهره برداری کرده اند ولی ما هنوز به آن حد نرسیده ایم این باور را داشته باشیم که ایثارگران عزیزمان را نگذاریم غرق مشکلات شوند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سووال که به عنوان نماینده مجلس چه نظارتی برای اجرای قانون را مد نظر دارید متذکر شد: البته من نمی دانم که شما وابسته به بنیاد شهید یا اینکه رسانه مستقلی هستید اما می خواهم این را بگویم که ما از بنیاد گله داریم و بعضاً حتی قوانینی که وجود دارد را اجرا نمی کند و متأسفانه یک نماینده نمی تواند مدیرش را استیضاح و مورد سوال قرار دهد.

اعزازی ادامه داد: پیشنهاد من این است که این مصونیت را از بنیاد شهید و ایثارگران بگیرند تا نمایندگان مجلس بتوانند بر آن نظارت کنند.

وی یادآور شد: به نظر من طرح انتخاب رئیس بنیاد شهید از بین ایثارگران دردی را دوا نمی کند و اگر به طور مثال، این اتفاق هم بیفتد فرد منتخب ایثارگر می رود آنجا و چهره اش مخدوش و خراب می شود.

 وی ادامه داد: با یک نفر نمی شود همه کارها را انجام داد و مشکلات جامعه هدف را حل کرد، بلکه بایستی زیر ساخت ها، امکانات و تشکیلات را فراهم کرد تا بتوان در آینده برخی از نواقص موجود را برطرف کرد.

عضو فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با اشاره به این موضوع که در اصلاحیه قانون ایثارگران به افزایش سن جانبازان توجه شده است اظهار داشت: هر چه سن یک جانبازبالاتر برود، به طور اتوماتیک نیز درصدش بالا می رود چرا که برخی از این عزیزان مشکلات جسمی حادی دارند و منظور من درصد از کارافتادگی است که عملاً با بالا رفتن سن بالا می رود. این موضوع بسیار بدیهی است چرا که پزشکان نظرشان براین است که اعضا و جوارج بدن انسان در سن جوانی مقاومت بیشتری دارد و در سن پیری از توانایی و  مقاومت کمتری برخوردار خواهد بود. بنابر این در اصلاحیه جدید حتما باید به این موضوع توجه خاصی شود.


کد خبرنگار : 18