تاریخ : 1395,دوشنبه 24 آبان17:48
کد خبر : 50490 - سرویس خبری : مقاله و یادداشت

سخنی با مرعوبان آمریکا و غرب


سخنی با مرعوبان آمریکا و غرب

مردمی که قانون اساسی کشورشان در چارچوب اسلام ، احکام الهی، اخلاق، انسانیت، نوع دوستی و تعاون در امور جاری وساری است باید باید به تاریخ و تمدن آن افتخار کند.

معلم جانباز

معلم جانباز  - مردمی  که قانون اساسی کشورشان در چارچوب اسلام ، احکام الهی، اخلاق، انسانیت، نوع دوستی و تعاون در امور جاری وساری است باید باید   به تاریخ و تمدن آن افتخار کند.

خداوند متعال را شاکریم که حیات و زندگی دنیوی ما را با انقلاب اسلامی و ولایت فقیه مصادف کرده است. نظامی  که قانون اساسی آن در چارچوب اسلام، احکام الهی، اخلاق، انسانیت، نوع دوستی و تعاون در امور جاری وساری است. این مایه مباهات هر ایرانی است که به تاریخ و تمدن کشورش افتخار کند.

 در ایام اخیر رقابت های انتخابات ریاست جمهوری مدعیان دمکراسی درامریکا را مشاهده کردیم و جهانیان اوج فلاکت، پستی و فساد حاکم بر کسانی که دم از حقوق بشر می زدنند را بدون رتوش و به صورت کاملاً واقعی مشاهده کردند.

روی سخن ما با کسانی است که مجذوب سینه چاک فرهنگ وتمدن بی تاریخ غرب هستند و پیشرفت کشور را در همگرائی با امریکا می دانند. آنها مدعی هستند که بدون کدخدا به نان شب محتاج می مانیم و حتی آب خوردن ما هم در گرو دوستی با غرب است.

 به اعتقاد آنان راه حل تمامی مشکلات موجود کشور در گرو دوستی با امریکا و غرب است؛ اما به چند سوال اساسی نیز باید پاسخ دهند.

1- آیا از نظر فرهنگی حاضریم با آنها هماهنگ شویم.

2- از نظر اقتصادی اگر خوی استکباری و چپاولگری نباشد آیا امریکایی ها توانایی اداره کشورشان را دارند.

 3- از نظر سیاسی دست آنها به خون ملت ها آغشته است؛ بنابر این چگونه می توانند الگویی مناسب برای دیگران باشند.

 4- از نظر اجتماعی همانطور که در رقابت های انتخاباتی افشاگری شد همه رهبران امریکا فاسدند؛ بنابر این ما چه الگوبرداری ای می توانیم ازآنها داشته باشیم؟

 5- از نظر بین المللی هم امریکا جایگاهی در قلب ملت ها ندارد و هر دولتی به آن نزذیک شود حمایت ملت خود را از دست می دهد، در حالی که انقلاب ما در دل ملت ها و جوانان سایر کشورها جای دارد. ممکن است به ظاهر دولتشان با ما خوب نباشد اما ملت ها دوست ایران هستند.

 6- امریکا با مغزهای فراری و ثروت کشورهای طاغوتی اداره می شود و اگر تمام دانشمندان و مغزها به موطن خود برگردند و ثروت ملت ها بلوکه نشود، امریکایی ها برای تهیه نان شب در می مانند، در حالی که کشور ما مستقل است و با جوانان غیورش تمام مرزهای علوم و فنون را پشت سر گذاشته است.

به هر حال جای این سوال باقی می ماند که این دوستان چه چیزی از دوستی با امریکا بدست آورده اند؟!

بر فرض اگر هم عاشق فرهنگ مبتذل غرب هستند بهتر است کشور را ترک کنند، چرا که اخیراً ما آزادی غرب را در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری دیدیم و شنیدیم که فاجعه هولناکی برای این کشور بود.

 اما دوستان، ملت ایران یک الگویی دارد که در سایر کشورها نیست و آن هم روحیه جهادی، غیرت ایرانی، شهامت و شهادن است که همگی در مکتب عاشورائی حاصل شده است.

 اگر چه غرب و امریکا بهترین سلاح ها ومدرن ترین تجهیزات را دارند اما چون الگویی مانند عاشورا را ندارند همیشه مغلوبند، اینجاست که رهبر بزرگ و فقید انقلاب فرموده بودند "امریکا هیچ غلتی نمی تواند بکند"