تاریخ : 1395,دوشنبه 15 آذر18:47
کد خبر : 50793 - سرویس خبری : مقاله و یادداشت

دریچه های شهادت و جهان های موازی


دریچه های شهادت و جهان های موازی

دنیای مدرن، لم دادن روی مبل راحتی و محو شدن در تلویزیون، شنا کردن در دریا و تفریح با خانواده، غرق شدن در رفاه و به آغوش کشیدن خوشبختی و... کافی است که هر انسانی را در دنیای امروز از فکر کردن به مرگ و پایان یافتن زندگی باز بدارد.

محمد رضا مرادی

محمد رضا مرادی - دنیای مدرن، لم دادن روی مبل راحتی و محو شدن در تلویزیون، شنا کردن در دریا و تفریح با خانواده، غرق شدن در رفاه و به آغوش کشیدن خوشبختی و... کافی است که هر انسانی را در دنیای امروز از فکر کردن به مرگ و پایان یافتن زندگی باز بدارد. دنیای ماشینی با قواعدی که بر بشریت تحمیل کرده، با گذشت زمان روح و معنویت را از زندگی انسان ها گرفته و آنها را به ماشین هایی از گوشت و خون تبدیل کرده است. در این دنیای مدرن و ماشینی عواطف و فداکاری به سرعت در حال رخت بربستن از زندگی ها است و همزمان باآن خودخواهی و منفعت پرستی روز به روز پررنگ تر می شود.مردم در حال فراموش کردن معنای انسانیت هستند و زمان زیادی تا حذف کامل این واژه از قاموس زندگی بشر باقی نمانده است، درست همانند فیلم های آخرالزمانی.

اما در این دنیای ماشینی هنوز هستند انسان هایی که در برابر سیطره بی معنایی بر زندگی خود مقاومت کرده و همچنان انسان باقی مانده اند. این انسان ها که عشق به معبود و خالق، روح آنها را از زمین جدا کرده و همواره منتظر پرواز به ساحت ملکوتی هستند به صورت مستمر به دنبال دریچه ای برای ورود به دنیای ابدیت هستند. در زمان جنگ دروازه ای برای ورود به دنیای ابدی وجود داشت اما رفته رفته این دروازه کوچک و کوچک تر شد و امروز به دریچه ای کوچک تبدیل شده است. این دریچه ثابت نیست و همواره از نقطه ای به نقطه دیگر در حال تغییر است. این دریچه های کوچک همانند نورهایی در این جهان ظلمانی می درخشند اما تنها افراد خاصی که روح خود را پرورش داده اند این دریچه ها را می توانند ببینند و به سمت آن بروند. این تلاش انسان ها برای پیدا کردن دریچه های شهادت، ذهن ها را به سمت فیلمی هالیوودی می برد که هرچند با این موضوع تفاوت ماهوی دارد اما به عنوان مثالی در جهت تقریب به ذهن مناسب است.

فرینج (Fringe) نام یک سریال تلویزیونی علمی-تخیلی درآمریکااست که به مسائل مربوط به علوم غریبه می پردازد. در این فیلم ماجراهای غیر طبیعی رخ می دهد و رفته رفته بازیگر اصلی این فیلم متوجه می‌شودکه منشاء بسیاری از اتفاقاتی که رخ می‌دهد، وجود ارتباط‌هایی با جهان‌های موازی (نظریه هیواورت) می‌باشد. در واقع یکی از موضوعات اصلی این فیلم این است که چند فیزیکدان تمام تلاش خود را بر پیداکردن و یافتن دریچه ای به سمت جهان های دیگر متمرکز کرده اند و در نهایت، این دریچه پیدا می شود.

در موضوع شهادت نیز اگر بخواهیم آن را با این فیلم شبیه سازی کنیم اینچنین وضعیتی وجود دارد. انسان ها با پرورش روح خود به تدریج توانایی های خاصی را کسب می کنند تا در اثر تهذیب نفس بتوانند با چشم دل آن دریچه های شهادت را پیدا کنند. همانند فیزیکدان هایی که با تمرین و بررسی فرمول های مختلف سرانجام دریچه ورود به جهان های موازی را پیدا می کنند. این دریچه های شهادت در کره زمین ثابت نیستند و همواره از جایی به جای دیگر تغییر مکان می دهند. یک روز در ایران این دریچه باز است و روز دیگر در عراق و اکنون نیز در سوریه. بنابراین جوانان مخلص که چشم دل خود را بینا کرده اند به سرعت مکان دریچه شهادت را شناسایی کرده و به سمت سوریه رهسپار شده اند و به آرزوی دیرینه خود جامه عمل می پوشانند و از دریچه می گذرند و وارد دنیای ابدیت و روحانی می شوند. این بلندپروازان در نهایت موفق می شوند از محدودیت های عالم خاکی خود را به بهشت الهی برسانند. اما دریچه های شهادت همیشه به این صورت باز نیست و روز به روز تنگ تر خواهد؛ شد تا زمانی که منجی موعود ظهور کند و دوباره دروازه های ورود به دنیای ابدیت را باز کند.


کد خبرنگار : 19