تاریخ : 1396,چهارشنبه 01 شهريور16:30
کد خبر : 54893 - سرویس خبری : گزارش و گفت و گو

علی عباس کمری: شورای عالی ایثارگران غیر قانونی است!


علی عباس کمری: شورای عالی ایثارگران غیر قانونی است!

در حالیکه مسئولان رده بالای بنیاد و بسیاری دیگر از مسئولان نظام بارها با شورای عالی تشکل های ایثارگری تشکیل جلسه داده و به رایزنی پرداخته اند، رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر شورا عالی انجمن های ایثارگری را غیر قانونی عنوان کرد.

صنوبر محمدی

فاش نیوز - در حالیکه مسئولان رده بالای بنیاد و بسیاری دیگر از مسئولان نظام بارها با شورای عالی تشکل های ایثارگری تشکیل جلسه داده و به رایزنی پرداخته اند، رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر شورا عالی انجمن های ایثارگری را غیر قانونی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار ما، "علی عباس کمری" رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بنیاد نشست خبری دیروز خود با خبرنگاران گفت: سه تشکل انجمن جانبازان نخاعی، راست قامتان جانباز و جانبازان بصیر، هر سه جزو تشکل های ایثارگری و از دوستان خیلی خوب ما هستند و ما از نظرات و انتقادات این عزیزان استقبال می کنیم، چرا که درب اطاق بنده و حتی آقای شهیدی به روی این عزیزان باز است و هیچ تفاوتی با سایر تشکل ها ندارند. اما خود شورا برای ما هیچ رسمیتی ندارد چرا که به اسم کل ایثارگران فعالیت هایی را انجام می دهند که غیرقانونی است و جایی ثبت نشده است و اگر مجوز قانونی دارند، حداقل به بنده که مسوول این تشکل ها هستم ارائه دهند!

کمری همچنین وی درپاسخ به خبرنگار درباره تجمع 14اسفندماه تشکل های شاهد و ایثارگر نیز گفت: بحث امروز ما درخصوص عملکرد مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد وایثارگر است و سه تشکل انجمن جانبازان نخاعی، راست قامتان جانباز و جانبازان بصیر، هر سه جزو تشکل های ایثارگری و از دوستان خیلی خوب ما هستند و ما از نظرات و انتقادات این عزیزان استقبال می کنیم، چرا که درب اطاق بنده و حتی آقای شهیدی به روی این عزیزان باز است و هیچ تفاوتی با سایر تشکل ها ندارند. اما خود شورا برای ما هیچ رسمیتی ندارد چرا که به اسم کل ایثارگران فعالیت هایی را انجام می دهند که غیرقانونی است و جایی ثبت نشده است و اگر مجوز قانونی دارند، حداقل به بنده که مسوول این تشکل ها هستم ارائه دهند!

این درحالی است که همه شورا های ایثارگری، خصوصا" شورای عالی تشکل های ایثارگری برآمده از رأی و خواست ایثارگران هستند و مرکز تشکل های بنیاد نیز تنها شأنی که دارد شأن حمایتی از این تشکل هاست و نمی تواند خود را به عنوان قیم آنان تصور کند.

علی عباس کمری در این نشست خبری همچنین با اشاره به درپیش بودن  هفته بزرگداشت دفاع مقدس، به فعالیت‌های این حوزه و معرفی دستاوردهای نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: هدف اصلی این مرکز منحصر به فرد است چرا که هدف اصلی آن کادرسازی، جانشین‌ پروری و مجاهد پروری است که  در این زمینه طرح و نقشه‌ های پنج‌ساله ای داریم و در مرکز دانش‌ پژوهان و تشکل‌ های شاهد و ایثارگر به دنبال آن هستیم که با استفاده از توان و ظر فیت نخبگان، طرح‌ هایی را در سطح ملی و بین‌المللی ایجاد نماییم که در این میان 5 کارگروه‌ تخصصی در زمینه های بهداشت و سلامت روان، حقوق، توسعه فرهنگی، نیروی انسانی، اقتصاد دانش بنیان و آی‌ تی و اطلاع‌رسانی با محوریت اقتصاد دانش بنیان فعالیت می نمایند.

 

 

وی در ادامه گفت: هر کارگروه متشکل از25 متخصص است که سایر نخبگان و سرآمدان می‌توانند به عضویت هر یک از این کارگروه‌ها درآیند و مرکز دانش پژوهان نیز متناسب با نیاز، از این نخبگان برای انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی کمک خواهد گرفت که مهمترین فعالیتهای این گروه، رصد برنامه‌ها، ارزیابی و شناسایی خدماتی است که به واسطه آنها می تواند در جامعه صورت بگیرد.

 رییس مرکز دانش پژوهان همچنین متذکر شد: ما در این بخش به دنبال ساختارسازی نیستیم بلکه فعالیت‌ ها به صورت داوطلبانه و کاملا مجازی در این کارگروه‌ها انجام می‌شود که مزایایی همچون بهره‌گیری از سرمایه‌های فکری و علمی- پژوهشی جامعه ایثارگری و ارتقای پویایی و خلاقیت در این طرح پیش بینی شده است و سه فاکتور مهم تعهد، تخصص و ایثارگری از مشخصه های اعضای مرکز دانش‌ پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر است که با ظرفیتی که این افراد دارند می‌توانند فضای خالی مدیریتی را در کشور پُرنمایند.

کمری با تاکید بر تشکیل بانک ایده و تجاری ‌سازیِ ایده‌ های نخبگان شاهد و ایثارگر گفت: خوشبختانه امسال با حمایتهای خوبی که از سوی دولت داشته ایم و با تلاش‌هایی که انجام شده توانسته ایم اعتبار مرکز دانش ‌پژوهان و تشکل‌ های شاهد و ایثارگر را سه برابر افزایش دهیم و بنیاد هم با توجه به زیرمجموعه‌هایی که دارد می تواند این ظرفیت را به مرحله تجاری‌ سازی برساند.

رییس مرکز دانش پژوهان همچنین خبر داد: نخستین اردوی بین‌المللی نخبگان هنرمندِ ما با حضور 6 هنرمند از جامعه ایثارگری، چند روزی است به دعوت وزارت فرهنگ عراق در این کشور برگزار شده است که در این اردو نخبگان هنری شاهد و ایثارگر به برپایی نمایشگاه آثار تجسمی خود در زمینه گردشگری و آثار باستانی عراق پرداخته‌اند، همچنین سال گذشته نیز هشت اردوی داخلی با حضور بیش از 100 تا 200 نفر از جامعه ایثارگری برگزار کرده‌ایم.

وی درقسمت دیگری از سخنان خود از صدور کارتِ شناسایی هوشمند برای نخبگان شاهد و ایثارگر نیز خبرداد و با ارایه آماری از نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر گفت: تعداد اعضای فعلی مرکز دانش‌ پژوهان8122 نفر است که از این آمار 2775 نفر خانم و 5347 نفر آقا هستند که در سال گذشته 3548 دستاورد از آنها به ثبت رسیده و در مجموع از سال 93تا95 نیز 10هزارو 822دستاورد ثبت شده است، ضمن اینکه در المپیادهای ملی و بین‌المللی 7مدال، در بخش مقالات برتر 2607  مقاله از جامعه ایثارگری، در بخش کتاب 460 اثر و در حوزه اختراعات نیز 74 اختراع  ثبت و همچنین 13 دانشجوی فارغ‌ التحصیل نیز به عنوان نمونه شناخته شده اند.

کمری رییس مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر درخصوص فعالیت های تشکل های شاهد و ایثارگر نیز توضیح داد: تنها تشکل‌هایی مجوز فعالیت دارند که در مرکز دانش‌ پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران به ثبت رسیده باشند!

این مسئول تشکل های ایثارگری در خاتمه خاطرنشان کرد: اکنون نزدیک به 300 تشکل وجود دارد که 150 تشکل به ثبت رسیده‌است. برنامه های ما برای این تشکل‌ ها توانمندسازی در حوزه بین‌الملل، ایجاد شبکه ملی اطلاع‌ رسانی، ایجاد بانک اطلاعاتِ تشکل‌ های شاهد و ایثارگر و ایجاد کمیسیون‌ هایی برای آنها است.


کد خبرنگار : 17