تاریخ : 1396,یکشنبه 19 شهريور21:06
کد خبر : 55323 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

چرا کشتار مسلمانان میانمار را به گردن آمریکا و اسرائیل می‌اندازید؟!



انگ سان سوچی

فرماندهی ارتش میانمار با نهادهای نظامی و اطلاعاتی اسرائیل روابط گرمی دارد و «مین آنگ هلینگ» فرمانده ارتش میانمار که مسئول اصلی کشتار مسلمانان است، در سال ۲۰۱۵ در سفری رسمی عازم فلسطین اشغالی شد.

** روزنامه اصلاح طلب: چرا کشتار مسلمانان میانمار را به گردن آمریکا، انگلیس و اسرائیل می‌اندازید؟!

هر زمان که نقاب از چهره آمریکا کنار می‌رود و چهره زشت و کریهِ شیطان بزرگ نمایان می‌شود، داد و فریاد روزنامه‌های زنجیره‌ای بلند می‌شود.

روزنامه بهار در گزارشی با عنوان «فقط غرب محکوم است!» نوشت:

«" آنگ سان سوچی، برنده جایزه صهیونیستی- آمریکایی صلح نوبل با حمایت اسرائیل، آمریکا، انگلیس و عربستان مشغول قلع و قمع مسلمانان میانمار است و سازمان ملل و دیگر نهادهای حقوق بشری نیز به این فاجعه واکنشی نشان نمی‌دهند".

این روایتی است که جریان رسمی از حوادث میانمار از طریق رسانه‌ها وتریبون‌های در اختیارش به مخاطب عرضه می‌کند. در این روایت خبری از اینکه سوچی با همه نقدهایی که به مواضع انفعالی‌اش در این حوادث وارد است نقشی در تصمیم‌گیری‌های ارتش میانمار ندارد نیست... بازتاب این روایت مجعول و ناقص از سوی رسانه‌های رسمی درباره آنچه در میانمار می‌گذرد را می‌توان در مطالب مطرح شده از طریق‌تریبون‌های نماز جمعه و همین‌طور در شعارهایی که در تظاهراتی به این بهانه در روز جمعه بیان شد به عینه مشاهده کرد».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:

«از دریچه نگاه ائمه جمعه و صحنه گردانان تظاهرات پس از نماز جمعه فجایع رخ داده در میانمار توطئه‌ای است که آمریکا، اسرائیل، انگلیس و عربستان آن را طراحی کرده‌اند و آنگ سان سوچی نیز به‌عنوان عروسک خیمه شب بازی آمریکا در حال اجرای نقشه استکبار جهانی است... این شکل از مواجهه با چنین حوادثی که در آن هر چه در واقعیت رخ داده اهمیتی ندارد و در هر حال «غرب محکوم است» در عمل سبب آن خواهد شد که اگر در حادثه‌ای کشورهای غربی واقعاً نقش منفی ایفا کرده باشند هم دیگر مردم حاضر در متن جامعه قرائت رسمی را نپذیرند».

گفتنی است «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه اسبق آمریکا در سال ۹۱ با سفر به میانمار از دولت این کشور خواست به اصلاحات در میانمار ادامه بدهند تا ثابت کنند که با جامعه جهانی همراه هستند. پس از این سفر، مقامات میانمار اعلام کردند که مسلمانان روهینگیا باید از کشور اخراج و به اردوگاه‌های پناهندگان سازمان ملل منتقل شوند.

دولت میانمار همچنین به صورت رسمی دستور داد که مسلمانان دیگر حق بنا کردن مساجد جدید یا ترمیم مساجد قدیمی را ندارند. همین مصوبه کافی بود تا افراطیون بودایی و هندی نزدیک به ۷۲ مسجد را ویران کنند.

پس از این سفر و مصوبه دولت میانمار، آتش اختلافات و درگیری‌ها زمانی شعله‌ور شد که ارتش میانمار ۱۱ مسلمان این کشور را در ماه مه ۲۰۱۲ کشته و در حمله یک گروه از بودائیان به اتوبوس مسلمانان در ایالت راخین نیز ۱۰ نفر کشته شدند. در طرف مقابل نیز یک بودائی نیز در پاسخ به این کشتارها به قتل رسید که رسانه‌ها برای تحریک بیشتر بودائی‌ها آن را تجاوز به یک دختر بودائی و قتل وی عنوان کردند.

به دنبال آغاز درگیری‌ها درغرب میانمار، بودایی‌ها با حمله به مناطق مسلمان نشین بیش از ۲۰۰۰ منزل مسکونی متعلق به مسلمانان را به آتش کشیدند و بیش از یک صد هزار نفر را آواره و بی خانمان کردند.

میانمار پیشینه دور و درازی از بیگانه‌هراسی و تنش‌های درون نژادی دارد که تاکتیک‌های "تفرقه بیفکن و حکومت کن" استعمارگران انگلیسی و حکومت سرکوبگرانه ارتش این کشور به مدت ۵ دهه به آن دامن زده است.

در حال حاضر خشونت علیه مسلمانان در سرتاسر کشور میانمار گسترش یافته است. مقامات میانمار راه گذار به دموکراسی و تحول خود را نسل‌کشی اقلیت مسلمان این کشور می‌دانند. پس از سفر هیلاری کلینتون به میانمار و تاکید بر انجام اصلاحات در این کشور دهها هزار مسلمان کشته شده‌اند. در حقیقت نسل کشی مسلمانان در میانمار را می‌توان سوغات مقامات آمریکایی برای این کشور نامید.

در روزهای اخیر و در حالی که رسانه‌های بین‌المللی گزارش‌های متعددی از سوزاندن و ذبح کودکان میانماری توسط دولت جنایتکار میانمار خبر می‌دهند، «آنگ‌سانگ‌سوچی» برنده جایزه صلح نوبل و رهبر این کشور در یک موضع‌گیری تاسف‌بار وقوع این جنایت‌ها را از اساس منکر شد!

بوداییان نژادپرست که تحت تأثیر آموزه‌های «دالایی‌لاما» قرار دارند، معتقدند که کسی که مسلمان شده باشد نژاد او دیگر میانماری نیست و باید کشته شده و یا از این کشور اخراج شود.

دالایی لامای به ظاهر صلح طلب، به مانند آنگ سان سوچی برنده جایزه صلح نوبل همواره ژست‌های خندان با جملات قصار بشردوستانه را چاشنی دیدارها و صحبت‌های خود می‌کنند، اما واقعیت این صلح‌طلبان بودائی نیز چیز دیگری است.

براساس مستندات متعدد، «آنگ سان سوچی» و «دالایی لاما» مهره‌های آمریکا در شرق آسیا هستند.

اصلاحات مد نظر آمریکا که پس از سفر هیلاری کلینتون به میانمار در این کشور آغاز شد، همچنان در این کشور در جریان است.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی از جمله طرف‌های مهمی است که با وجود دست داشتن ارتش میانمار در جنایت‌های ضدبشری علیه مسلمانان روهینگا، سلاح در اختیار آن قرار داد. فرماندهی ارتش میانمار با نهادهای نظامی و اطلاعاتی اسرائیل روابط محرمانه و گرمی دارد و «مینگ آونگ هلینغ» فرمانده نظامی میانمار که مسئول اصلی کشتار مسلمانان روهینگا است، روابط بسیار نزدیکی با نهاد امنیتی اسرائیل دارد تا جایی که در سال ۲۰۱۵ در سفری رسمی عازم فلسطین اشغالی شد.