تاریخ : 1396,سه شنبه 24 بهمن15:55
کد خبر : 57986 - سرویس خبری : ایثار و شهادت

گرامیداشت شهید مجد زاده در «کافه کتاب بیداری»


گرامیداشت شهید مجد زاده در «کافه کتاب بیداری»

سی و پنجمین سالروز گرامیداشت شهادت استاد علوم و اخلاق اسلامی، «سید مهرداد مجد زاده طباطبایی» در محفلی ساده و بی ریا با حضور فرهیختگان، پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده شهدا در محیط "کافه کتاب بیداری" برگزار شد.

جعفری

فاش نیوز - سی و پنجمین سالروز گرامیداشت شهادت استاد علوم و اخلاق اسلامی، «سید مهرداد مجد زاده طباطبایی» در محفلی ساده و بی ریا با حضور فرهیختگان، پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده شهدا در محیط "کافه کتاب بیداری" برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، در این مراسم همرزمان شهید
مجدزاده خاطراتی از استاد بیان کردند که نشان دهنده شخصیت والای شهدا بود. همچنین محل برگزاری این مراسم که مدعوین از طریق فضای مجازی به آن دعوت شده بودند، در نوع خود بی نظیر بود چرا که صدای ملایم شُرشُر آب تداعی کننده قطره قطره زلالی و پاکی شهدا بود.

در ادامه این مراسم، کلیپی از شهید جمال زاده پخش شد که خاطراتی در باره شهید مجدزاده  در خود داشت؛ راستی که شهیدان را شهیدان می شناسند.

محمدرضا موحدی، یکی از دوستان شهید نیز با بیانی صمیمانه و دلنشین درباره شهید خاطراتی بیان کرد و از مهربانی های او سخن ها گفت، که خیلی مراقب بود دل کسی نشکند. از کمک کردنش به افراد و توجه به حال فعلی افراد گفت که به افراد خطاکار هم عمیقا" توجه داشت و به شرطی که کاملا" توبه کرده باشند و به گذشته برنگردند حمایتشان می کرد.

در این مراسم کاکاحاجی رزمنده پیشکسوت اهوازی فرازهایی از اخلاق شهید و از چگونگی مبارزات همرزم شهیدش با عوامل نفاق و گمراهی خاطراتی بیان کرد. 

شهید سید مهرداد مجدزاده
تیر ماه سال 1334 در اصفهان متولد اما به دلیل شغل پدرش به استان خوزستان منتقل شد. او در سنین جوانی که در زمینه علم اخلاق و معارف اسلامی بهره کافی داشت به یک استاد دلسوز برای ارزش های اسلامی تبدیل شده بود که عمرش صرف آموزش احکام الهی و اصول انقلابی گردید.

همزمان با گسترش نهضت انقلاب اسلامی شروع به فعالیت در زمینه تکثیر اعلامیه، برگزاری جلسات شبانه با انقلابیون و دیگر شیوه‌های مبارزاتی کرد. او حتی در مسجد طالب‌زاده و مکتب قرآن اهواز با سخنرانی های روشنگرانه اش ماهیت رژیم پهلوی را نزد اذهان عمومی برملا  ساخت.

شهید مجد زاده به کسب علم و دانش اندوزی اهمیت فراوان می داد و همین شد که در رشته حسابداری دانشکده نفت تهران به ادامه تحصیل بپردازد اما در عین حال بعد از پیروزی انقلاب از نقش ارزنده خود در راه هدایت نسل جوان غافل نماند.

بیشتر شاگردانش جوان بودند و گیرایی کلامش باعث شده بود حتی از شهرستان های دیگر برای حضور در محضر استاد به سوی اهواز بیایند، «درس‌هایی» از نهج‌البلاغه مجموعه ای جذاب از سخنرانی های اوست که در بخش رادیویی سازمان رادیو و تلویزیون استان خوزستان در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۶۰ پخش می شد.

 همچنین ندای بصیرت افزایی او در جهاد، سپاه، امور تربیتی نهضت سوادآموزی صنعت نفت، مرکز تربیت معلم، رادیو و شهرهای مختلف استان باعث تربیت انسان های متدینی شد.

شهید مهرداد مجدزاده با شروع جنگ تحمیلی عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد و سرانجام در بهمن 61 ردای سرخ شهادت را در منطقه رقابیه به تن کرد و به همرزمان شهیدش پیوست.

گزارش از جعفری


کد خبرنگار : 17