تاریخ : 1397,یکشنبه 19 فروردين19:31
کد خبر : 58618 - سرویس خبری : اخبار

رزمندگان را به یاد آورید


رزمندگان را به یاد آورید

آنگاه که جهت جلوگیری از دور شدن از یاران و محیط پاک جبهه، بیمارستان صحرایی را ترک و دوباره خود را به یاران شهیدتان می رساندید، نتیجه اش از دید قانون گذاران ما چه است؟!

مشکانی

 مشکانی - رزمندگان 8 سال دفاع مقدس «آنانی که به هر دلیل در بنیاد دارای پرونده نیستند» طبق همین لایحه از خدمات ذکر شده در لایحه که ان شالله عملیاتی شود مستثی هستند (یعنی خدمات ذکر شده در این لایحه به هیچ وجه به رزمندگان تعلق نمی گیرد )

 عین بند و لایحه را جهت روشن شدن مسئله در زیر همین نوشته آورده تا عزیزان رزمنده متوجه شوند. آنگاه که جهت جلوگیری از دور شدن از یاران و محیط پاک جبهه، بیمارستان صحرایی را ترک و دوباره خود را به یاران شهیدتان می رساندید، نتیجه اش از دید قانون گذاران ما چه است؟!

بند "و" لایحه حمایت از ایثارگران

ـ رزمنده: به کسی اطلاق می‌شود که در راه تکوین، دفاع و حفظ ارزش ها و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار با تأیید مراجع ذی‌صلاح به طور فعال حضور یافته باشد.

تبصره ـ رزمندگان موضوع این بند در استفاده از تسهیلات این قانون که شامل ایثارگران می‌باشد، مستثنی بوده و دولت موظف است اقدامات قانونی لازم را در جهت رسیدگی به امور آنان به عمل آورد. ضمنا عزیزان.
جانباز زیر 25درصد نیز مشومول همین تبصره هستند مگر مواردی در لایحه از آنان نام برده شده.


اما نظر حقیر: ایثارگران یک جامعه از محترم ترین قشر افراد آن جامعه می باشند و دولت به جای تفکیک و تفرقه مابین این عزیزان می باید همچون سال های زمان دفاع مقدس کرامت آنان را پاس بدارد. یقینا اگر چون دیگر جوامع ایثارگران از محترم ترین، مسئولیت پذیر ترین و رشید ترین اقشار جامعه معرفی می شدند یقیننا چون آخرین پیام امام در 2/9/67 دیگر رزمنده و ایثارگر معسری وجود نداشت که بخواهیم خود با وقاحت کامل اعلام نمائیم جهت حفظ کرامت اجتماعی آنان مبلغی پول به حساب آنان واریز شود!

  طبق سنت رسول الله و بزرگان دین خصوصا امیرالمومنین علی (ع) کسانی که در جنگ آسیب شدید دیده بودند و دیگران به نسبت آسیب های وارده یه اندازه وجهه اجتماعی و شخصیت بزرگشان از بیت المال هزینه زندگی دریافت می نمودند و به تائید قرآن و سنت، صالحان و مجاهدین فی سیبل الله به دلیل استفاده از 4/5 غنایم جنگی همواره جزء متمول ترین افراد جامعه بودند و خداوند بزرگ آنها را نسبت به قائدین و نشستگان در خانه فضلیت و هدایت الهی بخشید. البته برخی مانند سعد بن ابی وقاص سردار اسلام، هنگام تقسیم میراث او بین خانواده، مسکوکات طلای ایشان سدی بین خلیفه وقت و مردم به وجود آورده بود و دیگران چون امیر المومنین علی (ع) و امام حسن مجتبی (ع) در طول زندگی پر برکاتشان بیش از 3 بار تمام دارائی های مالی خود را انفاق نموده بودند.

بدین معنا که حتی در صدر اسلام و حضور رسول مکرم اسلام (ص) ما رزمنده و ایثارگر معسر نداشتیم. لطفا بار دیگر آخرین پیام امام در 2/9/67 را مطالعه نموده تا متوجه شویم آن معمار بزرگ انقلاب چگونه این روزها را پیش بینی می نمود و بدان هشدار میداد.

*رزمنده دردمند و داوطلب27 ماه جنگ ...حتی بدون دفترچه درمانی!


کد خبرنگار : 20