تاریخ : 1397,شنبه 17 شهريور13:15
کد خبر : 61052 - سرویس خبری : اخبار

رای دیوان عدالت در مورد ماموریت آمورشی، برخلاف نظر رهبری است!


رای دیوان عدالت در مورد ماموریت آمورشی، برخلاف نظر رهبری است!

چون بند ۹ آئین نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و جانباز ۲۵% و بالاتر اعلام می دارد که مقررات حاکم بر ماموریت آموزشی جانبازان درمورد فرزندان شاهد و جانباز نیز لازم الاجراست.

مرتضی

مرتضی - به نظر من کسی که باعث محرومیت فرزندان جانبازان 25% از ماموریت آموزشی شده است از سطح سواد کافی برخوردار نمی باشد. چون بند 9 آئین نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و جانباز 25% و بالاتر اعلام می دارد که مقررات حاکم برماموریت آموزشی جانبازان درمورد فرزندان شاهد و جانباز نیز لازم الاجرا است.

پر واضح است منظور از حرف واو (و) بین فرزندان شاهد و جانباز، فرزندان جانبازان است، چون کلمه جانبازان در ابتدای بند آمده است و دیگر نیازی به تکرار مجدد آن نمی باشد. می دانیم که حرف عطف واو در همه زبان ها (انگلیسی،عربی،فارسی و...) نقش هم رده و موازی سازی و جلوگیری از هجو را دارد. پس منظورش فرزندان شاهد و فرزندان جانباز می باشد.

 به استناد بند ۹ مصوبه شماره ۲۶۲۷۵۶/۴۱۴۵۹ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۸هیات وزیران موضوع آیین نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد وبالاتر ، مقررات حاکم برماموریت آموزشی جانبازان در مورد فرزندان شاهد و فرزندان جانباز ۲۵ درصد و بالاتر نیز لازم الاجراست و با آئین نامه اجرایی ماده ۱۲قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان، تصویب نامه شماره ۲۳۵۱۰/ت ۱۸۰۶۰ هـ مورخ ۱۰/۸/۱۳۷۸ هیأت وزیران مغایرتی ندارد که هیچ حتی بند 9 مصوبه شماره ۲۶۲۷۵۶/۴۱۴۵۹ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۸هیات وزیران اصلاحیه و تکمیل کننده آئین نامه اجرایی ماده ۱۲ قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان سال1374 می باشد.

 در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و افزایش سطح علمی ایثارگران و با استناد به ماده 66و67 و 90 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، فرزندان جانبازان 25% وبالاترجزء ایثارگران محسوب می شوند. درماده 44نیز بعد از کلمه جانبازان و ایثارگران، افراد تحت تکفل آنان قید شده است.

لازم به ذکر است که قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران فقط به  بند (الف) ختم نمی شود که بخواهد ایثارگر را تعریف کند، بلکه در بند (ح) ـ خانواده ایثارگران: خانواده‌های جانبازان و آزادگان که شامل همسر، فرزند و والدین آنها می‌شود را نیز دربرمی گیرد و از همه مهمتر بند (ط) که مورد استناد اینجانب درخصوص تجدیدنظر رای صادره، ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانبازان می باشد.

طبق بند (ط) ـ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در صورت فوت جانبازان و آزادگان مشمول این قانون، خدمات و امتیازات مربوط، به خانواده تحت تکفل آنان تعلق می‌گیرد. و به استناد ماده 88 قانون، یعنی فرزند جانباز و آزاده متوفی می توانند به عنوان جانباز و ایثارگر تلقی گردد و رای شماره دادنامه: 1268-1267 تاریخ دادنامه: 2/5/ 1397 شامل فرزندان جانبازان متوفی نمی شود.

 با توجه به سیاست های کلی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری در امور ایثارگران در سایت امور ایثارگران، دیوان عدالت اداری که با کد خبر 1009 موجود می باشد، سیاست های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار، جهاد و ساماندهی امور ایثارگران به منظور ترویج و تحکیم فرهنگ پایداری و ایثار و شهادت در کشور و تکریم و پاسداری از حق ایثارگران اعم از شهیدان، جانبازان، آزادگان و رزمندگان و ( خانواده-های آنان) و سهمی که در عزت، امنیت و اقتدار ملی و نظام اسلامی دارند
را عنوان می دارند هیچ گاه جانبازان و ایثارگران را از خانواده آنان جدا ندانسته و خواهان افزایش شان و منزلت آنان می باشند.

این در حالی ست که رای شماره دادنامه 1267-1268 ابطال ماموریت آموزشی فرزندان ایثارگران، کاملا مخالف دیدگاه و نظر مقام معظم رهبری درباره خانواده ایثارگران می باشد. لذا خواهشمند است اقدامات لازم رادرخصوص عدم اکتفا به بند (الف) و تعریف ایثارگر که شامل جانباز هم می شود و مطالعه بند های (ح) و (ط) مبذول فرمایید.


کد خبرنگار : 20