تاریخ : 1397,یکشنبه 29 مهر19:40
کد خبر : 61784 - سرویس خبری : مجلس شورای اسلامی

تلاش برای تصویب طرح لغو ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانباز


تلاش برای تصویب طرح لغو ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانباز

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس از آمادگی نمایندگان ملت برای تصویب طرح دو فوریتی لغو ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانباز بالای ۲۵ درصد خبر داد.

فاش نیوز- رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس از آمادگی نمایندگان ملت برای تصویب طرح دوفوریتی لغو ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانباز بالای 25 درصد خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی فاش نیوز، حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده ایثارگر مردم رباط کریم و بهارستان با ابراز نگرانی از دست اندازی به قوانین ایثارگری از سوی دستگاه های اداری خاطرنشان کرد:

 یکی از دغدغه ها و نگرانی های ما به عنوان فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی فراموش کردن و به ورطه فراموشی سپردن کسانی است که در راه این انقلاب و نظام و کشور، بهترین دوره عمر خود را در سنگرهای نبرد یا پشت خاکریزها یا در سیاه چال های صدام گذراندند.

وی افزود: این عزیزان به عنوان مجاهدان در راه خدا و مومنان واقعی به ندای امام شان لبیک گفتند و به جبهه های حق علیه باطل در دوران جنگ تحمیلی شتافتند.

نوروزی خاطرنشان کرد: کسانی که در آن دوره به جبهه رفتند، یک میلیون نفر را شامل می شدند و از چهل میلیون نفر جمعیت کشور در آن دوران یک چهلم به جبهه ها رفتند.

انتظار این بوده و هست که مسئولان حکومتی و دولتی، قوه قضائیه، مقننه به ایثارگران در شرایطی فعلی توجه ویژه ای داشته باشند.

رئیس فراکسیون ایثارگران ادامه داد: اصل توجه به ایثارگر، جانباز و رزمنده در جهان یک امر پذیرفته شده ای است. امروز کشورهای پیشرفته جهان، از نظر وجاهت اجتماعی، سیاسی و اداری نگاه ویژه ای به رزمندگان خود دارند.

 نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متاسفانه اخیرا در کشورمان شاهد این موضوع بودیم که برخی از نهادهای قانونگذاری و بخش های دولتی، نسبت به ایثارگران کم توجهی می کنند.

 به طور مثال قانون منع بکارگیری بازنشستگان را که مجلس تصویب کرده است، را نگاه کنید. ما در قانون تصویب کردیم که نباید بازنشسته را بکار گرفت، اما اینکه عده ای آن را حتی به ایثارگران و مواد قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تسری بدهند و بخواهند امتیازات قانونی آنها را تحت الشعاع قرار دهند این ظلمی نابخشودنی است.

 سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس دهم در خصوص سهمیه دانشگاهی فرزندان جانبازان زیر 25 درصد و آخرین تعدیل ها در آن متذکر شد: توقع ما از وزارت علوم و دولت این است که همان امتیازاتی که رزمندگان در سال های گذشته دارا بوده اند را برای آنها قائل شوند و آن 30 درصدی که حق مسلم جانبازان و ایثارگران به طور کلی است آن را مراعات کنند و این سهمیه را در اختیار آنها قرار بدهند.

 رئیس فرکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همانطور که در قانون برنامه پنجساله ششم مجلس تصویب کرد که 30 درصد از وجوهی که دانشجوی فرزند ایثارگر به دانشگاه بپردازد دولت هم نسبت به ایثارگران زیر 25 درصد بپردازد. در این خصوص نامه ای از سوی فراکسیون به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده و در آن از نوبخت درخواست شده است که دقت ویژه ای به این موضوع شود. آنچه را که گفته شده از جانبازان نگیرند، واقعا نباید گرفته شود، اگر از طرف دولت هم اعتراضی وجود دارد تحت عنوان لایحه به مجلس ارائه شود تا آن را بررسی کنیم.

 حجت الاسلام نوروزی با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در ابطال ماموریت آموزشی فرزندان جانبازان متذکر شد: متاسفانه برخی از دستگاه های دولتی با استناد به یک شکایت واهی، اقدام به صدور حکم می کنند و قوانین ایثارگری را زیر سوال قرا می دهند که آخرین نمونه آن رای دیوان عدالت اداری در خصوص لغو ماموریت آموزشی بیش از 50 هزار تن از فرزندان جانبازان بالای 25 درصد است.

 وی اضافه کرد: استدلال های آنها، این است که به مر قانون عمل می کنند در حالی که این موضوع باعث ایجاد نارضایتی در جامعه هدف شده است. در حالی که حق مسلم کسانی است که در سخت ترین شرایط با جان و مال خود از کیان اسلام و کشور دفاع کردند و باید فرقی بین کسانی که در دوران جنگ به دنبال زراندوزی با کسی که به دنبال ایثاراندوزی بوده است، باشد.

 رئیس فراکسیون ایثارگران تاکید کرد: اگر این افراد حتی یک شب در سنگر بوده و یا در سیاه چال های صدامی فقط یک شلاق خورده بودند، مسلما چنین قوانینی را به تصویب نمی رساندند. توقع ما از همه دستگاه ها و نهادهای دلسوز و انقلابی این است که به قوانینی که برای ایثارگران تصویب شده است احترام بگذارند و با نظر و رای خود تفسیر و تصمیم گیری نکنند و خدای ناکرده آنها را زیر سوال ببرند.

 نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی متذکر شد: به جز مجلس شورای اسلامی هیچکس حق قانون گذاری ندارد و در صورتی که ابهامی در قانون وجود دارد، دستگاه ها موظف به مراجعه به قوه مقننه هستند، نه اینکه راسا" خود به تفسیر قانون بپردازند.

 رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس اضافه کرد: بر همین اساس است که ما نگران وضعیت ایثارگران هستیم و بر این اساس پیشنهاد ایجاد وزارت امور ایثارگران را ارائه کرده ایم که این طرح در کمیسیون اجتماعی تصویب و به زودی به صحن جلسه علنی ارسال خواهد شد. چرا که به نظر ما یک وزارتخانه باید پشتیبان ایثارگران در کشور باشد و از حق آنها دفاع کند.

 نوروزی تصریح کرد: نباید بگذاریم که یک رزمنده و ایثارگر مورد بی مهری در جامعه قرار بگیرد، آنچه که به ایثارگران داده می شود شاید یک دهم آن چیزی است که در جهان غرب است که به آنها داده شده است و این صدقه سری و لطف نیست، در حقیقت نوعی انجام وظیفه و تقدیر ملت و دولت اسلامی از فدائیان این ملت است.

 سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وظیفه ملی ملت و حاکمان اسلامی، توجه ویژه به رزمندگان و ایثارگران است که از حال گذشتگان خود تجلیل و تقدیر کند.


کد خبرنگار : 17