تاریخ : 1397,دوشنبه 13 اسفند14:14
کد خبر : 64322 - سرویس خبری : مقاله و یادداشت

فاصله ۱۸۰ درجه ای دولت با مسیر ایثار و شهادت!


فاصله ۱۸۰ درجه ای دولت با مسیر ایثار و شهادت!

جناب روحانی انتظار دارد هر آنچه به ذهنش برسد و یا دوستانش بگویند باید همه قبول کنند و در عالم خیال همه مردم و مخصوصا رهبری هم قبول دارند! تا جایی که حرف نگفته و نشنیده را علنا" اعلام می کند با نقل قول دروغین!

معلم جانباز- متاسفانه دولت روحانی دقیقا مقابل شیوه تفکر فرهنگ ایثار و شهادت است!

 جناب روحانی انتظار دارد هر آنچه به ذهنش برسد و یا دوستانش بگویند باید همه قبول کنند و در عالم خیال همه مردم و مخصوصا رهبری هم قبول دارند! تا جایی که حرف نگفته و نشنیده را علنا" اعلام می کند با نقل قول دروغین.

 دوم اینکه تفکر اشرافیت و جانب داری از مرفهین اولویت کار دوستان ومعاونین ایشان است تا جایی که مصوبات مجلس را با صدای رسا قبول نمی کنند و با رایزنی با وکلای وکیل دولت سعی در اخذ مصوبات با نظرات خود را دارند که در جریان تصویب بودجه نود و هشت بر کسی پوشیده نبود وگاها متاسفانه رئسای جلسات، نظر دولت را تایید و در اخذ رای با عجله تمام سعی در برآورده شدن نظر نماینده دولت بود!

سوم اینکه دوستانش فقط خود و همدستان خود را بهتر می بینند و برای اینکه ثابت کنند آنها در راس یک وزارتخانه و یا سازمانی هستند تمام دستاوردهای نظام را تحت شعاع قرار می دهند و با تهدید و استعفا و رایزنی های نامتعارف کوشش می کنند

چهارم اینکه عمدا ویا سهوا" به ایثار و ایثارگران بی محلی می کنند که شاهد هستیم برخلاف قوانین بالا دستی کشور برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثار و مقاومت، سعی در ناامیدکردن این طیف دارند وشاهد بودیم برای مثال سه ماه بیمه ها معلق وعملا جانبازان رها شده بودند.

و پنجم اینکه بعضی از وزرا از مقوله سفسطه تعبیر وتعریف های منفی به جامعه القا می کنند تا جایی که تمام مشکلات وگرانی ها و اقتصاد مسببش را حمایت فلسطین و... می دانند وبا اعلام این جملات به مردم می فهمانند تمام مشکلات کشور حمایت از محور مقاومت است.

البته موارد وعنوان مشکلات تفکر اشرافیت و نولیبرالی که الان جامعه ما درگیرش است فراوان و متاسفانه هر روز بر طبل دو دستگی و نفاق  می کوبند و سخنان رهبری مبنی بر پرهیز از انشقاق بین مسئولین و جامعه  اعتنای نمی کنند.
تا جایی که به دستگاه های مهم نظام که در بزنگاه باید تصمیمات خاص بگیرند، توهین وکوچک شمرده می شوند و مجمع بزرگ تشخیص نظام را  ده بیست نفر می شمارند. این طرز نگاه دولتیان جای تاسف دارد.

 انگار در این مدت باقی مانده دولت بعضی ها قصد تسویه حساب با نظام ومردم را دارند. از طرفی بر طبل قدرت نمایی و رای مردم و بی قانونی می کوبند و از طرفی بازار کالا وقیمت اجناس رها شده و از طرفی با تهدید لوایح استعماری را پیشکش وسعی در تصویب آن را دارند و تهدید می کنند معیشت مردم در گرو این لوایح است.

 دوستان ایثارگر عزیزم! آیا با این تفکر فکر نمی کنید وارد جنگی روانی و اقتصادی شده ایم که سربازان آن بعضی از مسئولین دولتی ودست اندرکاران در خط مقدم مبارزه با مردم هستند و ارکان آن کشورهای غربی بخصوص شیطان بزرگ هستش.
 
برای ما جالب بود دویست و نود نفر نماینده درباره حقوق کارمندان و بازنشستگان بعد از بحث های چهار جلسه و برگشت دو بار به کمیسیون، زمانی که نمایندگان تصویب می کنند. بعد از لحظاتی آقای نوبخت نامه می نویسد که سازمان برنامه و بودجه نمی تواند این مصوبه را اجرا کند. آیا دیکتاتوری و خود رای و برداشتن غرور بی جا نیست که فردی در کسوت رئیس یک سازمان یک تنه مصوبه مجلس را رد و قبول نمی کند!

جای تاسف است اگر این آقایان در تمام امورات اینگونه خود رای و از خود راضی باشند که البته هستند. چرا که عملکرد بازار ارز وکالا و اقتصاد همه و همه از این تفکر نگاه از بالا به پایین است و تفکر اشرافی مزید بر علت هست. اگر در اجرای اقتصاد مقاومتی کمی خود رای را کنار می زدند شاید الان وضعیت معیشت ما اینگونه نبود.

یا حق


کد خبرنگار : 20