تاریخ : 1398,شنبه 20 مهر16:47
کد خبر : 69891 - سرویس خبری : مجلس شورای اسلامی

در تشریح نشست مشترک ایثارگران و بنیاد شهید؛

بنیاد اقدام نکند به رئیس‌جمهور نامه می‌نویسیم


بنیاد اقدام نکند به رئیس‌جمهور نامه می‌نویسیم

سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات نشست مشترک با مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران، از تلاش های نمایندگان ایثارگر برای وادار کردن بنیاد

فاش نیوز - سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات نشست مشترک با مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران، از تلاش های نمایندگان ایثارگر برای وادار کردن بنیاد شهید جهت اجرای کامل بیمه تکمیلی و رفع معضلات موجود بهداشت و درمان جامعه ایثارگری در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی فاش نیوز،  علی اکبر کریمی، نماینده ایثارگر مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با ابراز گلایه مندی شدید نمایندگان ایثارگر و جامعه ایثارگری از وضعیت موجود بیمه تکمیلی و دارو و درمان اظهار داشت: در ادامه پیگیری های فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی در رابطه با مشکلات بیمه تکمیلی و درمان جانبازان عزیز و خانواده معظم شهدا در سطح کشور (که متاسفانه از وضعیت موجود گلایه مند هستند) نمایندگان ایثارگر در خانه ملت نشست مشترک خود را با رئیس بنیاد شهید برگزار کردند.

 شرایط نامطلوب جامعه ایثارگری

سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی ادامه داد:
 شرایط جامعه ایثارگری از لحاظ بیمه تکمیلی و درمان نامطلوب است و  انتظار می‌رود که دولت و مجلس هرچه زودتر این معضل را حل و فصل کنند.

 نماینده ایثارگر مردم اراک در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: به همین خاطر در ادامه پیگیری هایمان از آقای شهیدی، رئیس بنیاد شهید برای حضور در فراکسیون ایثارگران مجلس دعوت کردیم تا در نشستی به همین منظور حضور یابد.

 معدل بدهی های میلیاردی بنیاد به بیمه دی

کریمی با اشاره به حضور شهیدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید خاطرنشان کرد:  آقای شهیدی در این جلسه طی گزارشی اعلام کرد که در حال حاضر مبلغ  1400  میلیارد تومان بدهی معوقه بنیاد شهید به بیمه دی می باشد که با طرح بیمه دی باید همین مبلغ را به مراکز درمانی و بهداشتی کشور داد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دهم تصریح کرد:  علی رغم قول قبلی سازمان برنامه و بودجه  مبنی بر اینکه در هر ماه مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان به بنیاد واریز شود از ابتدای سال تاکنون فقط ۵۰۰ میلیارد تومان واریز شده است.

 عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی اظهار داشت: آقای شهیدی به نقل از سازمان برنامه و بودجه قول داد که طی روزهای آینده مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان به بنیاد شهید اختصاص داده شود تا بخشی از مشکلات جامعه ایثارگری کاهش پیدا کند.

 نماینده مجلس دهم در بهارستان متذکر شد: آقای شهیدی عنوان کرده است که برخی از مراکز درمانی بهداشتی و داروخانه ها که با بیمه دی قرار داد خود را فسخ کرده بودند، دوباره قرارداد خود را تمدید کردند.

 قول مجدد شهیدی برای بودجه تکمیلی

کریمی با بیان این مطلب که قطعاً شرایط درمانی و بهداشتی موجود برای ایثارگری مطلوب نیست خاطرنشان کرد: نمایندگان ایثارگر مجلس در این جلسه مراتب گله مندی و اعتراض شدید خود را به رئیس بنیاد شهید اعلام کردند و ایشان هم قول داد که مجددا پیگیر موضوع شود؛ اما واقعیت این است که مشکل اصلی در سازمان برنامه و بودجه است و با توجه به عدم همکاری این سازمان جهت اختصاص منابع مورد نیاز برای این منظور، مشکلات درمان و بیمه تکمیلی جامعه ایثارگری همچنان به حال خود باقی مانده است.
 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از طرف دیگر بر مبنای گلایه‌هایی که در سطح کشور به ما منتقل شده است گفته می شود مدت زمانی که دارو و درمان جامعه ایثارگری در دست بیمه ایران بود شرایط مناسب و بهتر از وضعیت فعلی بود.

 کریمی در ادامه سخنان خود در خصوص نشست مشترک ایثارگران مجلس با بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت بیمه تکمیلی اظهار داشت: بر این مبنا قرار شد که تلاش هایی برای دستیابی به این موضوع و انتقال بیمه تکمیلی از دی به بیمه ایران صورت بگیرد.

 سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی درخصوص جمع‌بندی حاصل از برگزاری نشست مشترک گفت: آقای شهیدی در این نشست قول داد گزارش کامل و مستندی از وضعیت بیمه تکمیلی و شرایط مورد نیاز  مالی برای اجرای بی کم و کاست آن به نمایندگان ایثارگر در در آینده نزدیک ارائه دهد.

 نماینده ایثارگر مردم اراک و کمیجان در مجلس دهم متذکر شد: امیدواریم با ارائه این گزارش از سوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تا قبل از فصل تدوین لایحه بودجه  هر تصمیمی که قرار است گرفته شود در لایحه بودجه سال ۹۹ گنجانده و اتخاذ شود.

رد پیشنهاد واگذاری بیمه تکمیلی ایثارگران

عضو فراکسیون ایثارگران مجلس دهم با اشاره به پیشنهاد شهیدی مبنی بر واگذاری مجدد بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل به دستگاه های دولتی و مخالفت نمایندگان مجلس متذکر شد: آقای شهیدی بر این اعتقاد بود که ماده ۱۳ قانون جامع ایثارگران  دوباره اجرایی و خدمات درمانی ایثارگران از سوی دستگاه های دولتی انجام شود.

منتهی نمایندگان ایثارگر ضمن اعلام مخالفت خود با این  پیشنهاد، این موضوع را مطرح کردند که چندگانگی خدمات در دستگاه‌های دولتی و عدم وجود اعتبارات در برخی از آنها مشکلات جامعه ایثارگری را دو چندان خواهد کرد.

 کریمی سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از طرف دیگر بحث تامین اعتبار معضلی است که همچنان در دستگاه های دولتی وجود دارد و سال گذشته در رابطه با بیمه تکمیلی و مسائل درمانی ایثارگران همین کمبود اعتبارات بود که دستگاه های مانند آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی که تعداد زیادی از ایثارگران در آنجا مشغول هستند، چون از اعتبارات کافی برخوردار نیستند، از این موضوع شانه خالی کردند.

 وی ادامه داد: قرار شد این موضوعات دسته بندی شده و در صورتی که بنیاد بر واگذاری مجدد بیمه تکمیلی به دستگاه های دولتی اصرار بورزد باید اعتبارات کافی آن تامین و شرایطی که اکنون جانبازان با بنیاد شهید طرف هستند باشد تا شبهه ای به وجود نیاید.

 ارسال نامه به رئیس جمهور

 کریمی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص ارائه راهکاری از سوی فراکسیون ایثارگران برای جلوگیری از ادامه موانع و کمبود اعتبارات بیمه تکمیلی در سال آینده اظهار داشت: این موضوع در حال حاضر در لایحه بودجه سال جاری لحاظ و این امکان فراهم شده است و به همین خاطر سازمان برنامه و بودجه موظف است اعتبارات مورد نیاز را اختصاص دهد منتها سازمان برنامه و بودجه مجوز اعتباراتی را که دارد را پرداخت نمی‌کند و دولت و رئیس جمهور و مجلس در این راستا باید تلاش بیشتری کنند.

 سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس دهم در پایان خاطر نشان کرد: نمایندگان ایثارگر مجلس در این راستا پیگیری و تلاش های لازم را  انجام خواهند داد و در صورت بی توجهی، فراکسیون ایثارگران اقدام به ارسال نامه به رئیس‌جمهور در هفته آینده خواهد کرد.


کد خبرنگار : 23