تاریخ : 1399,دوشنبه 18 اسفند12:40
کد خبر : 81266 - سرویس خبری : مقاله و یادداشت

اشکال تراشی برای ایثارگران، ضدیت با انقلاب


اشکال تراشی برای ایثارگران، ضدیت با انقلاب

دستگاه‌های متولی ایثارگران باید همسو با ارزش‌های نظام اسلامی باشند و میدان دادن به مخالفان فرهنگ ایثار و شهادت، خیانت و منجر به انحراف انقلاب می‌شود...

رضا امیریان فارسانی

فاش‌نیوز- دستگاه‌های متولی ایثارگران باید همسو با ارزش‌های نظام اسلامی باشند و میدان دادن به مخالفان فرهنگ ایثار و شهادت، خیانت و منجر به انحراف انقلاب می‌شود.

  امام راحل قدس الله النفسه الزکیة فـرمودند" اگر معـــلوم شود کسـانی در بعضی از ادارات و ارگان‌های دولتی برای امور خانواده‌های شهدا اشکال‌تراشی بکنند، باید به‌عنـــــوان ضـدانقلاب - توجه بفرمائید به‌عنوان ضــدانقلاب - باید تحت تعقیب قرار بگیــرند.

 این حجت امام راحل در ارتباط با خانواده‌ی معظم شهدا بود. این سخن نه از لسان حقیری چون من و نه از زبان وزرا و روســـا بیرون آمده است، این کلام سکاندار انقلاب اسلامی و ابرمردی است که همه‌ی جهان به عظمت ایشان معتــرفند.

  بنابراین در تائید این کلام ارزشمند، باید گفت اگر فرزند شهیدی در مجموعه‌ای بر اساس آنچه که قانون تعریف کرده است، دارای شرایط استخدامی و ازنظـر قانونی ممنوعیتی نداشته باشد؛ همچنان که همه‌ی بندهای تعریف شده در قانون - که هفت بند است- را دارا باشد، در صورتی که دستگاه متولی از تبدیل وضعیت او خودداری کند، این موضوع ضدیت با ارزش‌های نظام اسلامی تلقی می‌شود. همچنین عدم رسیدگی به وضعیت یک فرزند شهید، عدم توجه به فرمان امام راحل محسوب می‌شود و عین ضدیت با ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

 بر این اساس وقتی دستگاهی از یک فررند شهید و تبدیل وضعیتش خودداری کند، دیگر در اینجا بحث، بحث فرزند شهید نیست؛ بلکه بحث ارزش‌ها و شئونات یک خانواده است. چرا که خانواده‌ی شهید، آبروی نظام است و این مطلب را من حقیر نمی‌گویم بلکه این سخن مقام معظم رهبری است.

 متاسفانه امروز مشکلات موجود جامعه را به سمتی سوق داده است که فاقدین ارزش‌ها، ارزشمند تلقی می‌شوند و درد کشیده‌ها در جهت ابقاء در خدمات در کشوری که برایش خون دادند، ناصالح تلقی می‌شوند و موضوع دیگر که باعث تاسف است اینکه خیلی‌ها فکر می‌کنند که یک ایثارگر نباید این حرف‌ها را بزند. آنهایی که درد را مانند دولتیان از رسانه‌ها می‌بینند و می‌گویند ایثارگر باید سکوت کند و بگذارد.

 در مورد هر آنچه که بر سرش می‌آورند، نباید حرفی بزند آما آنها که درد را با جسمشان کشیده‌اند، مانند مقام معظم رهبری، آیت‌الله رئیسی و... می‌گویند سکوت عین خیانت است و باید ایثارگر در موضوع دفاع همچنان باقی باشد و بایست حرفش را بزند؛ حتی اگر آن حرف مساوی با فنایش باشد.

 اما در عجبم از بعضی دستگاه‌های اداری که سیستم آنها کاملاً مغایر با ارزش‌ها شده است. انسان‌هایی که در تلاطمات انقلاب، گوشه‌ی خانه‌هایشان خزیده بودند و وقتی به محتوای زندگیشان دقیق می‌شوید، یک قوطی کمپوت در هشت سال جنگ برای این سرزمین هزینه نکرده‌اند.

 اما امروز در عین غرور و تکبر کرسی‌های حراستی و ریاستی ادارات را تصاحب کردند. متاسفانه این موضوع حاصل تفکرات غلط و لیبرال‌گرایانه دولت‌های قبلی است. میدان دادن‌های واهی به فاقدین ارزش‌ها و مخالفین با فرهنگ ایثار و شهادت، منجر به این مسائل شده است. آیا  کسی که نمی‌داند فلسفه‌ی انقلاب چیست و از انقلابی‌گری فقط ظواهرش را اعمال کرده و صلاحیت تصمیم‌گیری برای وارثان انقلاب را دارد.

 اما دردمندانه‌ترین قسمت داستان اینجاست که افرادی متصدی و راکب مرکب امورات هستند که با سکوت و ماست مالی کردن قضیه، اصلاح امور از دستشان خارج است. در هر صورت باید با جسارت کامل این گونه موارد را پیگیری کرد. چرا که عدم پیگیری آن عین خیانت به ارزش‌ها، شهدا و امام شهداست.

 وقتی امام با آن عظمت فرمانی صادر و حجتی را تمام می‌کند، هر شخصیتی چه حقیقی و چه حقوقی در انجام آن فرمان و اتمام آن حجت تعلل کند، مصداق کلام معظم له می‌باشد و ضدیتش با انقلاب ثابت شده است.

لذا امید آن می‌رود که دستگاه‌های متولی ایثارگران به‌خصوص فرزندان شهدا که یتیمی کشیده‌اند و آرزوهایشان هنوز در پنجاه سالگی در گوشه کنار مانده است، در بسیاری از موارد همسو با ارزش‌های نظام اسلامی باشند و شاهد اینگونه مسائل در هیچ نقطه ای از این سرزمین پهناور اسلامی نباشیم.

والســـــــلام من اتبع الهدی

رضا امیریان فارسانی