چهارشنبه 10 مهر 1392 , 13:50




نکاتی درباره اصلاح قانون حالت اشتغال جانبازان
یوسف مجتهد - تبصره(2) ماده(39) قبل از اصلاح آن به دغدغه جدی جانبازان و آزادگان از کار افتاده کلی تبدیل شده بود و تشویش و نگرانی آنان را به دنبال داشت
مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ ۹۲.۷.۳، تبصره (۲) ماده (۳۹) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را به شرح زیر اصلاح کرد:
حقوق حالت اشتغال جانبازان و آزادگان از کار افتاده کلی موضوع مواد(۳۸) و (۳۹) این قانون در صورت اشتغال در دستگاههای موضوع بند(الف) ماده (۲) این قانون قطع نمیشود.
تبصره(2) ماده(39) قبل از اصلاح آن به دغدغه جدی جانبازان و آزادگان از کار افتاده کلی تبدیل شده بود و تشویش و نگرانی آنان را به دنبال داشت؛ تبصرهای که حقوق مکتسبه و قانونی جانبازان را تهدید میکرد و برخلاف قانون اساسی و در غفلت نهادهای مسئول به تصویب رسیده بود.
چرا تبصره(2) ماده(39) مغایر با قانون اساسی بود؟
1- در این تبصره اشتغال در معنای عام آن به کار برده شده بود و این به معنای آن است که برقراری هر نوع رابطه استخدامی باعث قطع حقوق حالت اشتغال میشود، در حالیکه حتی افراد عادی با چنین محدودیت و ممنوعیتی در قانون اساسی و سایر قوانین مواجه نشده بودند.
2- حقوق حالت اشتغال به ویژه برای جانبازان تبصره یک قانون حالت اشتغال فقط نوعی پرداخت بابت ایثارگری است که در قانون الحاق نیز به آن اشاره شده است. عدهای بدون توجه به این پرداخت آن را نوعی شغل دانسته و با استناد اشتباه و غلط به اصل141 قانون اساسی آن را از مصادیق دو شغل تلقی کرده و مغایر قانون اساسی میدانند در حالی که اگر کمی دقت کرده باشند پرداخت حقوق بابت ایثارگری اعم از حقوق حالت اشتغال یا حقوق وظیفه شغل تلقی نمیشود.
3- در اصل 141 قانون اساسی تاکید بر این است که کارمندان دولت نمیتوانند بیش از یک شغل دولتی داشته باشند، لذا پرداخت حقوق حالت اشتغال، شغل دولتی تلقی نمیشود که مشمول ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی باشد بلکه پرداخت به کسانی است که به دلیل همکاری با نیروهای مسلح در قالب نیروهای وظیفه، بسیجی و... جانباز شدهاند و به واسطه جانبازی حقوقی را دریافت میکنند. مضافا نیروهای وظیفه و بسیجی هیچگاه کارمند دولت محسوب نشدهاند که این ممنوعیت مشمول آنان باشد بلکه در دوره کوتاه همکاری با نیروهای مسلح مجروح شدهاند.
به بخشی از پاسخ شورای نگهبان به رئیس مجلس شورای اسلامی در تاریخ 62.2.20 اشاره میکنیم که میتواند به جهت مصداقی بر جانبازان و آزادگان از کار افتاده کلی مطابقت داشته باشد:«چنانچه در رابطه با خدماتی که مینمایند مسئولیتهای اجرایی قانونی ندارند کارمندی آنها کارمندی دولت محسوب نمیگردد هرچند دولت به آنها کمک مالی نماید». جانبازان وآزادگان از کار افتاده کلی بسیجی و وظیفه عینا مشمول همین مصداق هستند که در راستای همکاری با نیروهای مسلح بدون آنکه مسئولیت اجرایی قانونی داشته باشند خدمتی را انجام دادهاند و در مسیر این خدمت جانباز شدهاند و برای این جانبازی از محل کمک دولت مورد حمایت قرارگرفتهاند.
4- نکته مهمتر از موارد فوق محروم کردن جانبازان و آزادگان از کار افتاده کلی از اشتغال در سمتهای آموزشی در دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی است. به استناد اصل 141 قانون اساسی اشتغال در سمتهای آموزشی ممنوعیت قانونی ندارد ولی براساس تبصره (2) ماده (39) علیالاطلاق و به صورت عام اشتغال در دستگاههای موضوع بند الف ماده(2) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران موجب قطع حقوق حالت اشتغال آنان میشود، در حالیکه در انتهای بند الف، ممنوعیت هیات علمی دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی ذکر شده است و این موضوع قطعا مغایر با قانون اساسی است که متاسفانه مورد توجه شورای نگهبان قرار نگرفته است. اکنون این تبصره توسط مجلس شورای اسلامی اصلاح شده و نیازی به اطاله کلام نیست ولی برخی از نمایندگان و مسئولین به دنبال آن هستند که این اصلاحیه را مشمول اصل (75) قانون اساسی بدانند و مانع از تصویب آن در شورای نگهبان شوند.
اصل 75 بیان میدارد: طرحهای قانونی و پیشنهادها و اصلاحاتی که نمایندگان در خصوص لوایح قانونی عنوان میکنند و به تقلیل درآمد عمومی یا افزایش هزینه عمومی میانجامد، در صورتی قابل طرح در مجلس است که در آن طریق جبران کاهش درآمد یا تامین هزینه جدید نیز معلوم شده باشد.
هرچند باید به این نکته توجه داشت که قطع حقوق جانبازان و آزادگان به استناد تبصره (2) ماده (39) فاقد وجاهت قانونی است، چون در ماده(4) قانون مدنی اثر قانون را نسبت به آتیه دانسته و قانون نسبت به ماقبل خود اثر نداشته، مگر در خود قانون ترتیب خاصی پیشبینی شده باشد که این موضوع در قانون جامع و مواد آن پیشبینی نشده و نمیتوان به قطع حقوق، پرداخت و فقط مشمول کسانی خواهد بود که از این تاریخ به بعد در دستگاهها شاغل شوند و نمیتواند ناظر به کسانی باشد که در گذشته شاغل شدهاند ولی متاسفانه مجریان بهانهگیر از هر بهانهای برای تضییع حقوق ایثارگران استفاده میکنند.
بنابراین شورای نگهبان در بررسی اصلاحیه تبصره (2) ماده(39) باید توجه کند کسانی که تا به حال حقوق حالت اشتغال در سالهای گذشته دریافت کردهاند بودجه آن همه ساله در قوانین بودجه سنواتی پیشبینی شده و بار مالی جدیدی نیست که مشمول اصل 75 قانون اساسی شود و مصوبه مجلس شورای اسلامی در پی تثبیت این حق بوده نه ایجاد بار مالی جدید،و چنانچه برای موارد جدید به دنبال بار مالی باشد این موضوع در ماده 73 قانون جامع پیشبینی شده است و منابع آن در لوایح بودجه سنواتی هرساله تامین خواهد شد.
آقای یوسف مجتهد:
اولا اینکه یک نفر در یک اداره ای حالت اشتغال بگیرد و مجددا در همان اداره اشتغال داشته باشد خلاف است..
بعنوان مثال: مگر میشود وقتی کمیسیون حالت اشتغال به یک جانبازی که در بنیاد شاغل است، رای بدهد که تو نمی توانی کار کنی، ولی بنیادشهید او را بکار گیرد؟ یعنی رای کمیسیون حالت اشتغال الکی است؟ این کارها چه معنی دارد؟ اگر او توانایی کار در بنیاد را دارد، چرا کمیسیون به او رای داده است؟
این خلاف کاریها تمسخر است.
کمیسیون حالت اشتغال بک یک جانباز که در بنیاد شهید شاغل است رای می دهد که تو توانایی کار کردن نداری، او هم برود سریع حقوق حالت اشتغال بگیرد. سپس بنیاد او را بعنوان شاغل بکار گیرد و حقوق حالت اشتغال بگیرد.
عزیزم این بازیها را کنار بگذارید.
ثانیا : حالا که این بازیها برای این است که جانبازان حقوق اضافی بگیرند و مشکلات زندگیخود را حل کنند، جانبازان بازنشسته چگونه رای حالت اشتغال بگیرند.
شما خودتان مدیرکل بنیاد بوده اید و قوانین حالت اشتغال را خوب می دانید. گرفتن رای حالت اشتغال مراحلی دارد، باید اداره ای که جانباز داوطلب حالت اشتغال در آن شاغل است این داوطلب عزیز را به کمیسیون حالت اشتغال بنیاد معرفی کند.
بازنشسته ها که نمی توانند به کمیسیون حالت اشتغال معرفی شوند، یعنیباید حق آنها ضایع گردد؟
شما را بخدا توجیه نکنید. این طرح خلاف است
کاش نمایندگان مجلستصویبمی کردند، مبلغی بعنوان هدیه به همه جانبازان بدهند نه اینکه به عده ای دو حقوق بدهند و عده ای دیگر ازگرسنگی بمیرند.
بدبختانه می بینیم که جانباز 45% فقطیک حقوق میگیرد ولی جانباز 25% دو حقوق می گیرد.
می خواهم درخواست بازنشتگی بدهم. چون اضافه کاری ومزایا ندارم اگر بازنشته شوم باز هم مستمری که بیمه می دهد ازاین هم کمتر می شود و حقوق جانبازی به من نمی دهند . درحالی آنهابا آخرین سقف دریافتی ازبیمه بازنشسته می شوند وحقوق جانبازی راهم دارند آیا این عدالت است ؟
حال سؤال من این است آنها که بازنشسته می شوند مثل ما سرکار نمی روند، پس چرا به آنها حقوق جانباز می دهند. ولی به ما که بازنشته می شویم حقوق جانباز نمی دهند.
آیا مجلس. دولت. شورای. نگهبان به فکر ماهست
آخر ما به خاطر جراحات مجروحیت ازکار افتاده شده ایم. آیا این انصاف است که اگر توان داشتیم که کار می کردیم! ما ضربه بزرگی خوردیم و مسئولین باید به فکر ما باشند.
علت دشتپاچگی نمایندگان این بود که به جانبازان دو حقوقی که تعدادی از آنها خودشان دو حقوقی هستند یعنی حقوق حالت اشتغال می گیرند. سه ماه مهلت داده بودند تا تلاش خود را بکنند و گرنه حقوق حالت اشتغال آنها که یکی از دو حقوق دریافتی آنها بود قطع می گردد.
باخواندن نظریات این مطلب به یادشعاری که دیروزدرگوشه ای ازشهردیدم افتادم که نوشته بود( دیروزبایکدیگربه قلب دشمن میزدیم.امروزبرعلیه یکدیگرمیزنیم)
بجای اینکه خوشجال باشیم که گوشه ای ازمشکلات گروهی ازجانبازان حل شده وازاین پس درجهت رفع موانع مشکلات دیگرایثارگران باشیم متاسفانه بوی ناخوشایندی دربین بعضی ازایثارگران باتصویب این مصوبه
به مشام میرسد.
قبل ازهراتهامی که متوجهم گرددلازم است اشاره کنم بادرصدبالاازیک حقوق بازنشستگی ومزایای ان استفاده میکنم که انصافابیش ازنیمی ازان هزینه داروودرمان بصورت مستقیم وغیرمستقیم میگرددکه اگرکمک فرزندانم نبود....
لازم بذکراست اصطلاحااگرمواجب کسی قطع گرددبه حساب دیگری واریزنمیشود.یابقول شاعرمعاصر(چشمهارابایدشست.جوردیگربایددید )
بانگاه به اینده ببینیم چه کسانی ازاین اختلافات بهره میبرند؟
خدا اخر وعاقبت بخیری بده ترو خدا یک مقدار کارشناسی بومی انجام بدید والله امام زمان نظر اعمال ماست
احساس میشود در این کشور هر نوع شغلی داشته باشی بهتر از شاغل بودن در آموزش و پرورش است و علاوه بر این یک نوع ضعیف کشی هم وجود دارد. شما ببینید حقوق بازنشسته ها را ! !!
پایین ترین حقوق از آن بازنشسته هاست
شما ببینید حقوق جانبازان شاغل و بازنشسته در آموزش و پرورش را ! ! !
شما ببینید درمان جانبازان شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش را ! ! !
این ضدیت با فرهنگیان شاغل و بازنشسته از کجاست؟
احساس میشود اگر فرهنگیان مطالبات خود را تقاضا می کنند و سمج می ایستند، یک نوع تقاضایاضافی دارند و حقشان نیست.
چرا این نوع تفکر باید در کشور وجود داشته باشد؟
هرکشوری که حرمت فرهنگیان شاغل و بازنشسته و آنهم از نوع جانبازش را نداشته باشد، نباید ادعای توسعه یافتگی بکند.
ضمن تبریک و تشکر از زحمات بی دریغ جناب مجتهد زاده
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، طرح اصلاح تبصره (2) ماده (39) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مصوب جلسه مورخ سوم مهرماه یکهزار و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ 1392/07/10 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
در این میان تعداد زیادی ازجانبازان به خصوص هفتاد درصدی ها به دلیل عدم توانایی فقط از بنیاد حالت اشتغال می گیرند. افراد تابع قانون کار هم ار محل کار حقوق می گیرند و هم از بنیاد حالت اشتغال. افراد شغل آزاد از بنیاد حالت اشتغال می گیرند. این بین عملکرد بنیاد واقعا ظالمانه است و باید مسئولین آن باید محاکمه شوند.
1- جانبازانی که براثر شدت جراحت مانند دوچشم نابینا ویک دست قطع 70% چرا باید یک حقوق بگیرند اینها به خاطر جراحات نتوانسته اند شاغل شوند
2- جانبازان کارمند حالت اشتغال اینها خانه نشین شدنند ودرواقع کلاه سرشان گذاشتند اگر ازابتدا حقوقشان را میدادند چرا تبصره شش شوند
3- چرا به همه کارکنان لشکری وکشوری حقوق حالت اشتغال نمی دهند
4- چرا 10سال است پرسنل جانباز بنیاد شهید دو حقوق می گیرند
لطفا کارشناس جواب به دهد آیا من بی حساب گفتم
قسیم بهشت و جهنم هم شده ای و همینطور که ادامه بدهی احتمالا مالک بهشت و جهنم هم می شوی . حلال و حرام را هم تجویز می کنی . گویا این عده ای که در مجلس نشسته اند و شش حقوقدان شورای نگهبان و شش فقیه آن چیزی از شرع و بهشت و جهنم و حلال و حرام نمی دانند و فقط این شمایید که همه چیز را میدانی دست بکش و پشت این واژه هایی مقدس پنهان نشو . راست حسینی بگو مشکلت چیه شاید برایش درمانی پیدا کردیم . ضمنا هیچکس به اندازه ایثارگران مظلوم نیست لذا اگر خود را شایسته دفاع از حقوق آنان نمی دانی مزاحم نشو و با مغلطه و شیطنت به دنبال توهم نباش. مطمئن باش کسانی که حقوق ایثارگران را پایمال می کنند و آنانی که ندانسته بر آن صحه می گذارند شایسته جهنم هستند نه ایثارگرانی که به دنبال حقوق قانونی خود هستند.
چندروز حقوق جانبازان حالت اشتغال کارکنان بنیادشهید راقطع کردند ومتاسفانه این حضرات که احساس میکنندحقشان غصب شده چه ها که نکردند.
رفتنندجلوی مجلس وچندجای دیگه دادو هوار راه انداختن و واسلاما سردادن تا حقوقشان قطع نشه.
ماجانبازان بسیجی دانش آموز زمان جنگ که حقوق حالت اشتغالمان را به بهانه شاغل بودن دردولت قطع کردند .به کجا شکایت ببریم؟؟بخدا؟یابه بنیاد؟؟جالب مسولین بنیادمیگن بنیادیک موسسه غیردولتی وغیرانتفاعی؟؟واعجبا؟مگه میشه رئیس بنیاد ازطرف ریاست جمهور منصوب بشه واونجاغیرانتفاعی؟
این را از ته دل می گم اگر حق ایثارگری و یا همین حقوق حالت اشتغال که (در تمام دنیا حتی در بلاد کفر هم به چنین نیروهای می دهند حتی مجروح نشود) را به بسیجیانی که از کارافتاده و درصد بالا دارند قطع نخاع و پا قطع هستند و شاغل در اداره دیگر هستند و درآمد از کارکرد خود میگیرند ندهند کار درستی نبوده و راضی نیستیم اگر حقی هست باید به همه بسیجیان داده شود نه عده خاص از بسیجیان که از سال های قبل حقوق مورد نظر گرفته اند الان هم آنها بگیرند و ما که از اول نگرفتیم الان هم نگیریم آقایان مجلسی و آقایانی که دنبال اصلاح تبصره دو بودید واقعاً به ذهن تان نرسید اگر حقی را احیا می کنید باید برای همه مستحقین احیا شود تاسف من این است که آنهایی که نگرفته اند الان هم نباید بگیرند و آنهاییکه چندین سال گرفته اند الن هم بایستی بگیرند کجای این عدالت است.هرکس به این عدالت بگویید باید در عادل بودنش شک کرد و یا اصلاً عادل نیست.
بنده جانباز 60% از کار افتاده کلی با توجه به اینکه سی سال سابقه خدمت بصورت قراردادی در شرکتی وابسته به دولت(که طبق اصل 44 واگذار شده) داشتم و طبق سنوات خدمتی بدون اینکه مستخدم دولت باشم؛ مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم. اما کارمندان بنیاد بدون توجه به حکم از کار افتادگی کلی اینجانب به این استناد که مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم از پرداخت حقوق حالت اشتغال امتناع میکنند. لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور جانبازی که مستخدم دولت نبوده و تمام حق بیمه سنوات خدمتش را خودش پرداخت کرده؛ مستحق دریافت حقوق حالت اشتغال نیست اما کارمندان بنیاد شهید مستحق هستند.
کدجانبازی( ۰۹۰۲۰۰۴۵۲۳)
ایا با اصلاح این تبصره به به جانبازانی که کارمند هستند و حالت اشتغال شده اند به سر کار نمی روند و یا با همین حالت اشتغال باز نشسته شد ه اند حقوق حالت اشتغال داده خواهد شد یا نه یا فقط به انهایی که قبلا می دادند باز خواهند داد
اینجانب چانباز 25 درصد می باشم من در سال 80 حال اشتغال شدم و فاقد شغلی بودم اما به لطف خدادر سال 87 در یک وزارت خانه استخدام شدم اما در سال 90 حقوق حالت اشتغال من را قطع کردند از جنابعالی استدعی دارم منو راهنمایی فرمائید و به سوالات ذیل من پاسخ فرمائید:
1- آیا حقوق حالت اشتغالم با توجه به این مصوبه اخیر مجلس برقرار میشود؟ و قبلا من دارای شغلی ثابت نبودم حذف این بصره شاما من میشود؟
2- آیا مطالباتیکه نزد بنیاد داشتیم قابل دریافت است یا نه ؟ چونکه من به بنیاد مراجعه کردم و آقای میر ساداتی می گویند که چونکه شما شاغل هستید و در حال حاضر حقوق از بنیاد دریافت نمی کنید تعلق نمی گیرد
3- بنظر شما من باید برای استیفای حقوق خود چکار باید بکنم؟
4- این قانون کی قابل اجراست؟
با تشکر از محبت همیشگی جنابعالی در حق ایثارگران
من خودم از کسانی هستم که به خاطر همین قانون از کار بیکار شدم و مجبور شدم که حقوق جانبازیو که در ازای خون ریخته شده ام به من پرداخت میشه را به عنوان تنها راه امرار و معاشم بپذیرم و الان سه ستله که روزگارم به سختی میگذره .
راجب به پرداخت شهریه کامل دانشجویان هم شکایتی دارم که خواهش میکنم به گوش مسئولان برسانید تا فکری به حال اون بکنند
دو سال پیش قانونی امد که شهریه همه دانشگاهها برای ایثارگران رایگان بشه من هم به اعتماد این حرف در دانشگاه بین الملل ثبت نام کردم اما از سال 90 که ثبت نام کردم تا به حال هنوز یک ریال شهریه دریافت نکردم و از طرفی هم مغرزض دانشگاه شدم و از طرف دیگه دانشگاه اجازه دفاع پایان نامه به من نمیده و بنیاد شهید هم هیچ جوابی نمیده که مشکل حل بشه این در صورتیه که بعض خانواده ایثار گران هستند که 5 دانشجو آزاد دارند و شهریه همشون پرداخت میشه در حالی که من که جانبازم شهریه بین المللم پرداخت نمیشه و جدیدا میگن ورودیهای جدید بیست در صد تخفیف از بنیاد میگیرن و ما که به هوای این قانون رفتیم ثبت نام هیچ.
از شما خواهش میکنم که در این خصوص پیگیر بشین
با تشکر
اینجانب در سال 1388 با حکم هیئت تجدید نظر بازخرید گردیدم. در سال 92 پس از اعتراض حکم نقض و حکم به استمرار حالت اشتغال جانبازی صادر گردید . و هیئت را صالح به صدور رای ندانست.
1- چون در زمان حالت اشتغال از 50 ساعت اضافه کاری جانبازان برخوردار بودم آیا در مدت فوق می توانم از آن بهره مند باشم یا خیر؟
2- امکان اعاده به کار را دارم یا خیر؟
3- آیا امکان تعدیل مدرک تحصیلی در حالت اشتغال وجود دارد یا خیر؟
با تجدید احترام-
خدامی داند که هیچگاه خود راطلب کاراز نظام وکشور ندانسته ام وپول بنیاد را به عنوان هدیه نظام به خود وخانواده ام تلقی می کردم وازقطع حقوقم ناراحت نیستم ولی می خواهم حکم مساله را بدانم که اگر کار بنیاد اشکال دارد اقدامی کنم
بنده درسال 1377 حالت اشتغال بنیاد بودم ودرسال 1381 هیات علمی رسمی قطعی دانشگاه قم شدم واز همان ابتدا مراتب را به اطلاع بنیاد رساندم ولی حالت اشتغالم قطع نشد ودر سال 1394 به دلیل سنگینی کار درخواست حالت اشتغال دادم که مورد موافقت دانشگاه قرارگرفت ولی چون برخی از حقوقم تضییع شد به کمسیون ماده 16شکایت کردم این کمیسیون بدون جواب به شکایتم فقط حالت اشتغال بنیاد مراقطع کرد به نظرم اگر جمع بین حالت اشتغال واشتغال از نظر قانون اشکالی ندارد به طریق اولی باید جمع بین دوحالت اشتغال مانعی نداشته باشدزیرا درحالت اشتغال شخص برخی از موقعیت ها رااز دست می دهد مضافا اینکه این کار بنیاد مخالف حقوق مکتسبه جانباز است زیرا درصورت لغو حالت اشتغال سوابق جانباز که می تواند از مزایای بازنشستگی آن استفاده کند از بین می رود درصورتی این حقیر را یاری فرمایید ممنون می شود
ثاسپاس عادل ساریخانی
من جانباز 30 درصد اعصاب وروان و شیمیایی هستم . مشمول حالت اشتغال تبصره 6 هستم و با پست کارشناسی حقوق بسیار اندکی میگیرم که از خیلی از مزایایی که به شاغلین تعلق میگیرد هم محرومم و کلی مشکلات دارم .
آخه یک بام و دو هوا هم میشود مگر ؟! چطور نمایندگان مجلس بدون دلیلی موجه بین دو دسته از جانبازان فرق قائل میشوند ؟!
آیا چون خودشان حقوق مکفی دارن و ماشا الله از همه جا به آنها میرسد ! دیگر خبر از بدبختی این قشر مظلوم و محروم که باهزار و یک مشکل دست و پنجه نرم میکنند را درک نمیکنند ؟!
آخر این بی عدالتی نفرت انگیز تا چه حد وتا کی میخواهد ادامه یابد؟!
میدانید نفرین چه تعداد از خانواده های جانبازان را که در این شرایط اقتصادی نا بسامان مشکل دارند را بخاطر این بی عدالتی زشت و زننده و ناعادلانه بجان خریده اید ؟
از کلیه مسئولین دست اندر کار تقاضا میکنم کمی شرم کنید و هرچه سریع تر تکلیف ما تبصره 6 هارا هم معلوم کنید !
بیت المال ارثیه پدری کسی نیست تا به هر میزان و هر جور بخواهد در آن دخل تصرف کند! تنها میزان تصمیم گیری امور باید عدالت باشد !
اگر نمیدهید که خوب به هیچ کس ندهید ولی اگر میدهید روی چه حسابی عده کثیری را زیرپا له میکنید؟! بله له میکنید ! دسته و پنجه نرم کردن با فقر از یک طرف شنیدن برخورداری عده ای از حقوقهای چندین و چند صد میلیونی از یک طرف و اجهاف به نصفی ار یک قشر که با نیمه دیگر از شرایط بابر برخوردارند از طرف دیگر و بیماری و رنجوری از طرف دیگر تر انسان را به مرز جنون میکشاند.
حدیثی از حضرت رسول اکرم (ص) نقل است که فرموده اند : " کاد الفقز ان یکون کفرا "
استدعا میکنم اینقدر نارضایتی ایجاد نکنید !
به اداره کل مراجعه کردم گفتم چرا زیاد لا ۸ نفر دیگر فقط حقوق بنده قطع کردند گفت اسم هیچ کسی نبرید شما پیدا شدی آیا بنده دزدی کردم پیدا شدم بعدا 13 سال گفت اینها به شما فرق می کنند آیا یک بام دو هواست از مقام محترم تقاضا دارم که بعداز خدا پشت و پناه این قشر بی دفاع هستید لطف خودرا نسبت به درخواست معطوف بفرمائید تا حق بنده ضایع نگردد باتشکر ابراهیم امینی سیوچ جانباز 35% کد جانبازی 1201005132 کد ملی 3849966437
بنده جانباز 60 درصد حالت اشتغال و استخدام آموزش و پرورش می باشم که از سال 1381 ازسازمان متبوع کلا منفک و صرفا حقوق بگیر اونجا هستم نظر باینکه مدرک مهندسی پایه یک داشتم نسبت به تاسیس و راه اندازی شرکت ساختمانی و مهندسی مشاور در همان سال اقدام نمودم و تا 13 نفر هم اشتغال زایی نمودم با راه اندازی سامانه (کارمند دولت )جهت تغییرات شرکت و تمدید رتبه یا اخذصلاحیت جدید شرکتم دچار مشکلات زیاد شده و عملا قادر به انجام تغییرات نیستم به ثبت و اسناد و سازمان برنامه وبودجه امور تشخیص صلاحیت پیمانکاران مراجعه و اظهار نمودم که براساس قوانین من الان کارمند دولت محسوب نمی شوم یا می توانم دوشغله باشم از بخشنامه آن اظهار بی اطلاعی می نمایند نظر باینکه امکان تعطیلی شرکتم و بیکاری پرسنلم قطعی است دوستان اگر تجربه مشابه دارند محض رضای خدا دراختیار اینجاب قرار دهند . سپاسگزارم



