تاریخ : 1402,سه شنبه 02 خرداد01:07
کد خبر : 100293 - سرویس خبری : بدون ویرایش از شما

کنترل تورم سخت تر است یا بیرون راندن دشمن و آزادی خرمشهر؟!



فاش نیوز - کنترل تورم سخت تر است یا بیرون راندن دشمن و آزادی خرمشهر؟

...سال ۱۳۶۱ اوج حماسه در دفاع مقدس بود. فروردین ماه بیشتر قسمت های اشغال شده توسط دشمن در شمال خوزستان آزاد شد و کمتر از دو ماه بعد، از کارون تا دژ مرزی و شهر خرمشهر!
 
آن روزها مشکلات به مراتب بیشتر از امروز بود. هزینه جنگ از یک طرف و تحریم های ظالمانه‌ی تقریبا تمام دنیا، از سویی دیگر و حمایت همه جانبه مالی و سیاسی از صدام توسط بسیاری از کشورهای عربی و اروپایی مزید بر مشکلات بود.
...با این حال مردم و مسئولان یک‌دل و متحد، آن شرایط سخت را نه تنها تحمل، بلکه صبورانه تا پیروزی مدیریت کردند و حقیقتا مشکلات اقتصادی بسیار کمتر از حالا بود! چرا؟
اکنون اما با وجود شرایط بسیار بهتر درآمد کشور، پیشرفت و توسعه در همه زمینه ها و اقتدار ایران اسلامی، گرانی و تورم چنان فشاری بر مردم و به ویژه اقشار فرودست وارد کرده است که صدای خرد شدن استخوان آنها بلند شده و عرق شرم پدران و مادران در برابر خانواده، بر چهره ها جاریست.
و همچنان این پرسش باقی‌ست؛ چرا در دفاع مقدس توانستیم، اما اکنون نمی توانیم؟
و سوالی که مدیران و مسئولین باید به آن پاسخ دهند؛ چگونه دهه شصت توانستند و اکنون نمی توانید؟!
 
|| فاش نیوز