تاریخ : 1402,شنبه 01 مهر12:44
کد خبر : 103824 - سرویس خبری : اقدامات بنیاد شهید

تفاهم‌نامه مشترک اداره کل آموزش و دفتربرنامه‌ ریزی امور آموزش اردوئی



فاش نیوز - تفاهم‌نامه مشترک اداره کل آموزش و دفتربرنامه‌ ریزی امور آموزش اردوئی چهارشنبه ۲۹ شهریورماه با حضور مدیر اداره‌ کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و سرپرست دفتر برنامه‌ ریزی امور فرهنگی ورزشی و اردویی به امضا رسید.
 
تفاهم‌نامه مشترک اداره کل آموزش و دفتربرنامه‌ ریزی امور آموزش اردوئی به امضا رسید

به گزارش ایثار، حجت‌الاسلام و المسلمین هاشم صابریان، مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با این تفاهم‌نامه گفت: ورزش و گردشگری  به عنوان دو مقوله و نیاز امروز جامعه ایثارگری است که مورد تاکید ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگری قرار دارد. برنامه فرهنگی ما این است که با سایر حوزه‌ها هم‌افزائی داشته باشیم.

مدیر اداره ‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: آموزش ارکان متعدد و متنوعی در دنیا دارد. اکنون آموزش به صورت بسته و تنها در کتاب‌های درسی منسوخ شده است. این تفاهم‌نامه ما را با دفتر برنامه‌ریزی امور فرهنگی ورزشی و اردویی متصل کرد تا اردوهایی مشترک در حوزه علمی، تفریحی، سیاحتی و ورزشی برای دانش‌ آموزان شاهد و ایثاگر برگزار کنیم و هدف ما گسترش آموزش به شیوه نوین است.

حجت الاسلام و المسلمین صابریان همچنین گفت: هدف‌ گذاری اردوهای علمی  از دیگر برنامه‌های ما است و اینکه در هر استان اردوی سیاحتی در حوزه آموزش داشته باشیم. قبل از آن باید زمان و مکان آن اردو مشخص باشد تا در قالب برنامه عملیاتی قابل تدوین باشد.

وی با بیان اینکه ورزش در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: جنبه فرهنگی و پهلوانی ورزش بسیار اهمیت دارد. در  دهه ۳۰ و ۴۰ ورزش زورخانه، باستانی و کشتی با حضور شخصیتی مثل مرحوم تختی اهمیت داشت و تربیت آنها در گود زورخانه بوده که برای نسل جوان امروز جذاب است و مسائل ملی، فرهنگی و اخلاقی را به نسل جدید انتقال می‌دهد، زیرا خاستگاه آن در ایران است.

محمد میرکاظمی، سرپرست دفتر برنامه‌ریزی امور فرهنگی ورزشی و اردویی نیز در رابطه با این تفاهم‌نامه گفت: یکی از حوزه‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران حوزه آموزش است که با پیشنهادات مطرح شده این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد برنامه‌های ورزشی و اردویی برای دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر تدارک دیده شد.

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی امور فرهنگی ورزشی و اردویی با تاکید بر هم‌افزایی بین ادارت بنیاد برای اجرای این تفاهم‌نامه خاطرنشان کرد: در راستای اسناد بالادستی و بیانه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، ماموریت بنیاد این است که زیرساخت‌ها را فراهم کنیم تا عصر طلایی ورزش ایثارگران بازگردد و به همین منظور اردوهای سیاحتی، زیارتی به ویژه اردوهای علمی را با کمک اداره کل آموزش تدارک دیدیم تا به اهداف کلان نظام برسیم.

میرکاظمی تاکید کرد: ما موظف هستیم که فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌ جدید انتقال دهیم و طبق مذاکرات انجام شده کمیته‌ای تشکیل خواهد شد که اقدامات کارشناسی اجرایی را انجام خواهد داد و مفاد تفاهم‌نامه را پیش خواهد برد. باید ماموریت بنیاد و ماموریت فرهنگی با ساختار جدید را پیگیری و توسعه دهیم و در مجموع این هم‌افزایی می‌تواند ایده‌های جدید را طرح کند و اقدامات نو انجام شود.