تاریخ : 1402,شنبه 13 آبان11:38
کد خبر : 105172 - سرویس خبری : خانواده شهدا

مادر شهیدان فتاحی به لقاءالله پیوست



فاش نیوز - مادر شهیدان والامقام مصطفی و محمدسلطان فتاحی در شهرستان گتوند دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
 
مادر شهیدان والامقام فتاحی آسمانی شد
به گزارش «ایثار»، حاجیه خانم شوکت فتاحی مادر شهیدان والامقام مصطفی و محمدسلطان فتاحی در سن ۷۶ سالگی، پنج شنبه ۱۱ آبان‌ماه  دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

مراسم تشییع پیکر پاک این مادر صبور روز جمعه ۱۲ آبان ماه ساعت ۹ صبح اقامه با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم شهیدپرور گتوند در گلزار شهدای این شهر برگزار و در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده خواهد شد.

شهید «مصطفی فتاحی» ۲۶ شهریور ماه سال ۱۳۴۳ در گتوند دیده به جهان گشود و ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۱ در سن ۱۸ سالگی به فیض شهادت نائل شد.

شهید «محمدسلطان فتاحی» ۲۰ ماه سال ۱۳۴۶ در گتوند دیده به جهان گشود و ۲۴ اسفند ۱۳۶۳ درسن ۱۷ سالگی به فیض به شهادت نائل آمد.