تاریخ : 1402,چهارشنبه 22 آذر12:52
کد خبر : 106636 - سرویس خبری : استان ها

دیدار سرپرست بنیاد شهید استان آذربایجان شرقی با ۵۷ عضو جامعه ایثارگری



فاش نیوز - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی در جریان ملاقات مردمی، به صورت چهره به چهره با 57 عضو بزرگوار جامعه ایثارگری استان دیدار و گفتگو کرد.
 
دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی با 57 عضو جامعه ایثارگری
به گزارش ایثار، علی‌اکبر سلمانی در این دیدارها که در راستای تکریم و رفع مشکلات خانواده‌های معزّز شهدا و ایثارگران گرانقدر به انجام رسید، با حضور در محل میز خدمت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی در دیدارهای خصوصی به صورت مستقیم پاسخگوی سئوالات و درخواست‌های 57 مراجعه کننده بود.
در ملاقات مردمی که با حضور معاونان، برخی از روسای ادارات و شماری از کارشناسان ستادی برگزار شد، مراجعه کنندگان درخواست‌های خود را مطرح کردند و سلمانی پس از شنیدن درخواست‌ها و روئت مکاتباتِ آنان، دستورات لازم را به واحدهای ذیربط صادر کرد تا درخواست‌ها و مشکلات مطرح شده در چارچوب قوانین مرتفع شود.
دیدارهای مردمی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی به صورت دوره‌ای، روزهای سه‌شنبه هر هفته در محل میز خدمت این اداره کل برگزار می‌شود.