تاریخ : 1402,سه شنبه 19 دي20:15
کد خبر : 106976 - سرویس خبری : بدون ویرایش از شما

قابل توجه ایثارگران ارتش

چرا، تا کی و تا کجا باید بدوم؟!



فاش نیوز - با سلام و احترام؛ اینجانب محمدرضا پارسافر از خانواده بزرگ ایثارگران هستم و طبق اعلام از طرف دولت و ستاد محترم ارتش مبنی بر اینکه به تمامی ایثارگران 5درصد امتیاز جانبازی تعلق می گیرد، که بنده سریعا اقدام به تکمیل مدارک و پرونده کردم و سال 96 یا 97 بود که شخصا به تیپ 2 زرهی زنجان مراجعه نمودم و مدارک را به واحد ایثارگران تیپ تحویل داده و بعد از بررسی و مشاهده پرونده، به بنده اعلام شد شما می توانید بروید تا اینکه خبرتان کنیم.

البته بنده مرتبا با واحد ایثارگران تیپ تماس می گرفتم و هربار اعلام می شد که پرونده‌تان در دست پیگیری و در نوبت می باشد.

تااینکه چند روز پیش بعد از چهار سال و نیم انتظار، مجددا بنده از اهواز عازم شهرستان زنجان شدم و بعد از مراجعه به واحد ایثارگران، متاسفانه با جواب سربالا و عدم همکاری واحد ایثارگران روبرو شدم و اعلام داشتند پرونده مدرک صورت سانحه کم دارد و باید به واحد قرارگاه تیپی که در آن خدمت کردید مراجعه نمایید و فرم صورت سانحه را برایتان تنظیم نمایند.

بنده هم به واحد مذکور مراجعه نمودم و متاسفانه باز پاسکاری و جواب سربالا دادند و نهایتا بعد از پافشاری بنده و اینکه از خوزستان آمدم و 1400 کیلومتر راه. مسوول مربوطه سروان مظفری گفتند شما تشریف ببرید و بنده قول صددرصد می دهم که صورت سانحه را تکمیل و به واحد ایثارگران تحویل بدهم.

مجددا متاسفانه کار انجام نشد و به بنده اعلام شد که وقت و مهلت این پرونده یعنی اعصاب و روان و گوش به اتمام رسیده و نمی توانیم اقدام نماییم.

حال سوال بنده این است آیا حق بنده ایثارگر این است بعد از چهار سال و نیم دوندگی و انتظار.

لطفا استدعا دارم پیگیری نمایید و طلب حق خود را دارم.

|| محمدرضا پارسافر (کد ملی2121368329)