تاریخ : 1402,یکشنبه 08 بهمن12:10
کد خبر : 107830 - سرویس خبری : جانبازان

اطلاعیه جدید در خصوص واردات خودرو جانبازان بالای ۵۰درصد


اطلاعیه جدید در خصوص  واردات خودرو جانبازان بالای ۵۰درصد

به دنبال جلسات فشرده و مکرری که شبکه ملی ایثارگران با انجمن وارد کنندگان خودرو و همچنین تعدادی از شرکت‌های وارد کننده داشته‌است، پس از بحث و بررسی و گفتگوهای مفصل، کار کارشناسی و ارزیابی...

فاش نیوز -  شبکه ملی ایثارگران نسبت به کلاهبردای افراد سودجو و فرصت‌طلب از موضوع واردات خودرو مناسب جانبازان بالای 50 درصد هشدار داد.

به گزارش خبرنگار ما، در اطلاعیه شبکه ملی ایثارگران ضمن هشدار به جانبازان برای جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو و فرصت طلب در خصوص موضوع واردات خودرو آمده است: عزیزان جانبازان توجه و دقت لازم را نسبت به استفاده از امتیاز ویژه خود داشته باشند و مواظب افراد سودجو و فرصت‌طلب باشند؛ اخیراً شماره تماس و اسامی جانبازان بدست افراد شیاد کلاهبردار افتاده و با ترفندهای مختلف با جانبازان تماس گرفته و قیمت های خیلی کم و نازل یک میلیاردی به جانباز پیشنهاد می‌کنند.

در این اطلاعیه این شبکه تاکید شده است: لطفاً با صبوری و توجه و دقت لازم تصمیم بگیرید و عجله نکنید. از شما جانبازان عزیز خواهش و تقاضا داریم از آگهی کردن مبلغ امتیاز خود جدا خودداری فرمائید چرا که ارزش امتیاز گروه های مختلف جانبازان بر اساس بررسی های کارشناسی بسیار با ارزش و در اطلاعیه های بعدی به اطلاع خواهد رسید.

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع ایثارگران و جانبازان گرامی مشمول واردات خودرو می‌رساند به یاری خداوند متعال و پشتیبانی و حمایت شما عزیزان موضوع واردات خودرو به مرحله جدیدی و به نقطه عطف رسیده است، لذا لازم است عزیزان مشمول واردات خودرو نکات زیر را مدنظر داشته باشند:

ا- همانطور که اعلام شده است: الف- جانبازان ۷۰ درصد ویژه در تاریخ چهارم و پنجم بهمن ماه می توانند اقدام به انتخاب خودرو از سایت اعلام شده نمایند.

ب- سایر جانبازان ۷۰ درصد از تاریخ ششم تا هفتم نسبت به انتخاب خودرو خود اقدام نمایند.

ج- جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد روزهای هشتم تا دهم نسبت به انتخاب خودرو خود اقدام نمایند. پس از آن به مدت ۳ روز امکان ویرایش ( تغییر انتخاب) خودرو وجود خواهد داشت.

۲- به دنبال جلسات فشرده و مکرری که شبکه ملی ایثارگران با انجمن وارد کنندگان خودرو و همچنین تعدادی از شرکت‌های وارد کننده داشته‌است، پس از بحث و بررسی و گفتگوی های مفصل، کار کارشناسی و ارزیابی شرکت ها از جهت اعتبار و توان اجرای کار، شبکه ملی ایثارگران به این جمع‌بندی رسیده است که در حال حاضر شرکت پرشیا خودرو ( نماینده رسمی BMW)نسبت به سایر شرکت‌های واردکننده خودرو ترجیح داده می شود.

در عین حال جانبازان گرامی مخیر هستند خودروی مورد نظر خود را هر طور که تشخیص می‌دهند از سایر شرکت‌ها انتخاب نمایند و شبکه ملی در این رابطه هیچ تعهد و مسوولیتی را نمی پذیرد.

۳- امروز با شرکت سایپا جلسه ای برگزار گردید. از آنجا که این شرکت به تازگی برای واردات اعلام آمادگی نموده است، مقرر گردید که موضوع را بررسی کرده و پیشنهادات خود را ارائه نماید. چنانچه این شرکت پیشنهاد بهتری بدهد، متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۴- در صورت هرگونه تغییر و تحول و پیدا شدن گزینه مناسب‌تر از نگاه شبکه و یا از سوی جانبازان در زمان مخصوص به ویرایش، امکان تغییر انتخاب وجود خواهد داشت.

۵- جانبازان مشمول واردات خودرو می توانند به سه گونه عمل کنند:

الف- پس از انتخاب، فرد جانباز راسا خودرو مناسب و مورد نظر خود را وارد کند. تبصره ۱- در این صورت برای استفاده کامل از سقف امتیاز، فرد می بایست حدود سه میلیارد نقدینگی داشته باشد.

تبصره ۲- در این صورت لازم است خود جانباز تاییدیه خودروی انتخاب شده را از استاندارد اخذ نموده و یا صبر کند پس از واردات نمونه خودروی مورد نظر توسط شرکت ذیربط، در مسیری که توسط شرکت باز شده است اقدام به واردات خودرو نماید.)

۲-با دادن وکالت به شرکت وارد کننده و پرداخت حق العمل به شرکت، خودرو خود را وارد نماید.

تبصره- در این صورت جانباز می بایست حدود ۳/۴ میلیارد نقدینگی داشته باشد. نکته قابل توجه آن است که از مرحله انتخاب تا ثبت سفارش، هیچ پرداختی صورت نمی گیرد.

ج- امتیاز خودرو را طی قراردادی که بعدا تنظیم می شود، به شرکت وارد کننده واگذار نماید.

۶- عزیزان توجه و دقت لازم را نسبت به استفاده از امتیاز ویژه خود داشته باشند و مواظب افراد سودجو و فرصت طلب نیز باشند؛

اخیراً شماره تماس و اسامی جانبازان به دست افراد شیاد کلاهبردار افتاده و با ترفندهای مختلف با جانبازان تماس گرفته و قیمت های خیلی کم و نازلی را به جانبازان پیشنهاد می‌کنند.

در صورتی که ارزش امتیاز گروه های مختلف جانبازان را بر اساس بررسی های کارشناسی به اطلاع جانبازان گرامی رساندیم، لطفاً با صبوری و توجه و دقت لازم تصمیم بگیرید و عجله نکنید.

خواهش و تقاضا داریم از آگهی کردن مبلغ در این زمینه جدا خودداری کنید.

۷- سایر موارد و موضوعات در اطلاعیه های بعدی شبکه ملی ایثارگران به استحضار خواهد رسید.