تاریخ : 1402,یکشنبه 15 بهمن13:28
کد خبر : 108146 - سرویس خبری : اخبار

به مناسبت پرواز جانباز نخاعی و مادر مهربانش به ملکوت اعلی

مادر و فرزند جانبازی که دوری هم را تاب نیاوردند!


مادر و فرزند جانبازی که  دوری هم را تاب نیاوردند!

جانباز شهید «محسن عصارلوصالحی» تیرماه سال ۶۶ در منطقه عملیاتی سردشت براثر اصابت ترکش مدال پرافتخار ایثار و جانبازی...

فاش نیوز - جانباز ۷۰ درصد «محسن عصارلو صالحی» پس از سال‌ها تحمل دردهای ناشی از جراحات ناشی از جنگ تحمیلی دعوت حق را لبیک گفت و به خیل همرزمان شهیدش پیوست.

به گزارش خبرگزاری پارلمانی ما، «محسن عصارلو صالحی» جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس از شهرستان قرچک، پس از سال‌ها تحمل جراحت‌های ناشی از دوران جنگ تحمیلی، روز سه شنبه ۱۰ بهمن ماه در بیمارستان ساسان تهران دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

این در حالی است که مادر مهربان این جانباز فداکار حاجیه خانم«عالیه شیرکوند»نیز پس از اطلاع از شهادت فرزند دلبندش، تاب دوری او را نیاورد و در پی او روانه دیار باقی و جوار رحمت حق گردید.

گفتنی‌ست پیکر این جانباز شهید، چهارشنبه گذشته در شهرستان قرچک تشییع و در امامزاده بی‌بی‌زبیده(س) این شهرستان به خاک سپرده شد.

بهشت جاودان مأوایشان باد!