تاریخ : 1403,شنبه 19 خرداد14:31
کد خبر : 111114 - سرویس خبری : خانواده شهدا

پدر شهیدان« صاحب محمدی» آسمانی شد



فاش نیوز - مرحوم «حاج عبدالرحیم صاحب محمدی نژاد» پدر شهیدان والامقام «فروغ و ندا صاحب محمدی» و همسر شهیده «شازده پیرمند» از استان خوزستان شهرستان دزفول دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
 
پدر شهیدان والامقام «فروغ و ندا صاحب محمدی» آسمانی شد

 «ایثار»، مرحوم «حاج عبدالرحیم صاحب محمدی نژاد» پدر شهیدان والامقام «فروغ و ندا صاحب محمدی» و همسر شهیده «شازده پیرمند» پس از تحمل سال‌ها رنج فراق فرزندانش، روز جمعه ۱۸ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

حسن نورانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان این ضایعه را به جامعه ایثارگران، به ویژه خانواده و بستگان مرحوم تسلیت گفت و از درگاه الهی برای روح درگذشته رحمت، مغفرت و علو درجات مسئلت کرد.

 مراسم تشییع پیکر پاک این پدر گرانقدر امروز شنبه ۱۹ خرداد ماه ساعت ۱۸ در قطعه ۴ شهدای موشکی گلزار شهیدآباد دزفول با حضور مسئولان و خانواده‌های شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود.

 گفتنی است شهیدان فروغ صاحب محمدی متولد ۱ شهریور ۱۳۵۰ و ندا صاحب محمدی متولد ۳۰ شهریور ۱۳۵۷ به همراه مادرشان شهیده شازده پیرمند در ۱۷ مهر ۱۳۵۹ در اثر حملات موشکی به دزفول به شهادت رسیدند و مزار مطهرشان در گلزار شهدای شهیدآباد شهرستان دزفول قرار دارد.