تاریخ : 1403,چهارشنبه 27 تير14:55
کد خبر : 112186 - سرویس خبری : استان ها

امام جمعه فقید رودسر و فرزندان شهیدش برگزار شد



فاش نیوز - مراسم یادواره ارتحال ابوالشهدا حجت الاسلام و المسلمین شیخ احمد جنیدی امام جمعه فقید رودسر و چهار فرزند شهیدش در این شهرستان برگزار شد.
 
مدیرکل بنیاد گیلان در یادواره امام جمعه فقید رودسر و فرزندان شهیدش حضور یافت

 «ایثار» مراسم یادواره بیست و ششمین سالگرد ارتحال ابوالشهدا حجت الاسلام و المسلمین شیخ احمد جنیدی امام جمعه فقید این شهر و چهار فرزند شهیدش با حضور استاندار گیلان و محمدرضا داوطلب مدیرکل بنیاد گیلان در مسجد امام خمینی(ره) شهرک شهید انصاری شهرستان رودسر، برگزار شد
در این مراسم حاضران، همزمان با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش؛ یاد و خاطره پدران و مادران فقید شهدای عزیز و گلگون کفنان عرصه ایثار و شهادت را گرامی داشتند.
ابوالشهید حجت الاسلام و المسلمین جنیدی پدر شهیدان محمد، نصراله ، رضا و عبدالحمید جنیدی، ۱۷ سال امام جمعه رودسر بود که محرم سال ۱۳۷۷ به فرزندان شهیدش پیوست.
مقام معظم رهبری در وصف ایشان فرمودند: آقای جنیدی، از اولیا الله هستند.
شهید محمد جنیدی در سال 62 در جزیره مجنون ، رضا جنیدی در سال 62 در منطقه چناره ،نصرا... جنیدی سال 59 در سوسنگرد و جانباز دفاع مقدس عبدالحمید جنیدی در سال 79 به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.