
فاش نیوز - نمایندهی ایثارگر مجلس بر عزم دولت و نمایندگان مجلس دوازدهم در راستای کمک به بنیاد شهید برای اجرای کامل مصوبات ایثارگری برنامهی هفتم توسعه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار از مجلس شورای اسلامی، "فتحالله حسینی"، نمایندهی ایثارگر مردم کرمانشاه، در گفتوگوی اختصاصی، با بیان این که مجلس باید کمک حال دولت برای رفع مشکلات ایثارگران باشد گفت: ما با رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و وزیر دفاع در مورد اتخاذ یک خط مشی واحد برای جامعهی ایثارگری مذاکره کردهایم و چیزی که از همه مهمتر است این است که مجلس باید کمکحال دولت برای رفع مشکل ایثارگران باشد.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: حل مشکل دفترچهی رزمندگان معسر از واجبات و بسیار ضروری است.
وی افزود: موضوع مکفی نبودن کمکمعیشت جانبازان معسر نیز باید به صورت جدی حل شود و از همه مهمتر وام ایثارگری به ایثارگران داده شود. ما هم به عنوان نمایندهی ایثارگر قطعاً این موضوعات را دنبال خواهیم کرد.
حسینی در این خصوص خاطرنشان کرد: امیدوارم با توانمندی که در وزیر دفاع سراغ داریم. انشاءالله تمامی موضوعات اشاره شده حل و فصل شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص انتخاب سعید اوحدی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: آقای اوحدی علاوه بر این که ایثارگر است، آدم بسیار خوب و دوستداشتنی است و خانودهی شهدا و ایثارگران از آمدن او به بنیاد شهید بسیار راضی هستند و آرزوی موفقیت برای ایشان داریم.
وی دربارهی این که قوانین مربوط به ایثارگران کهنه و قدیمی شده است، یادآور شد: وقتی فراکسیون ایثارگران به طور رسمی شروع به کار کند، با هماهنگی نمایندگان مجلس، از افراد صاحبنظر دربارهی بهروزرسانی این قوانین استفاده خواهیم کرد و این مورد نیز قطعاً در دستورکار قرار خواهد گرفت؛ تا آنچه به نفع ایثارگران است انجام شود.
نماینده مردم کرمانشاه متذکر شد: بعضی از ایثارگران زیر خط فقر و نیازمند کمک هستند و ما باید به نیاز آنها توجه کنیم؛ چراکه ۴۶ سال است که این رزمندگان، نظام جمهوری اسلامی را بیمه کردهاند و از جان خود گذشتهاند. ما چه در مجلس و چه در فراکسیون ایثارگران تمامقد مدافع ایثارگران و خانوادهی عزیز شهدا هستیم و از وزرا و مسئولینی که در این امر دخیل هستند دعوت به همکاری میکنیم.
این نماینده مجلس چهاردهم در خاتمه با اشاره به تعیینتکلیف فراکسیونها بعد از تعطیلات تابسنانی مجلس گفت: ما براساس ضوابط و مقررات آییننامه داخلی، از تعدادی از نمایندگان برای تشکیل فراکسیون ایثارگران درخواست کردیم و صورتجلسه را به مجمع قوانین تحویل دادیم.
وی ادامه داد: صورتجلسه را بالغ بر هشتاد نفر نمایندهی ایثارگر مجلس دوازدهم امضاء کردند. اما در هر حال، چه فراکسیون ایثارگران باشد، چه نباشد؛ چیزی که اولویت و اهمیت دارد حل مشکلات ایثارگران است.
|| معرفی