تاریخ : 1403,یکشنبه 30 دي13:41
کد خبر : 116123 - سرویس خبری : سلامت

اجرای طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری بنیاد شهید تهران بزرگ



فاش نیوز - مدیر مرکز "درمان در منزل" شرکت متد گفت: طرح پایش سلامت تخصصی جامعه ایثارگری بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با همکاری واحد پایش سلامت و درمان در منزل شرکت متد در بیمارستان شهید مصطفی خمینی در دست اجرا است.
 
اجرای طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ

«ایثار»،  مهدی‌پور، مدیر مرکز "درمان در منزل" شرکت متد با اعلام شروع طرح پایش سلامت تخصصی جامعه هدف بنیاد گفت: والدین گرانقدر شهدا بدلیل شرایط خاص از بالاترین اولویت برخوردار هستند در بدو امر در طرح پذیرش می‌شوند و وضعیت سلامتی سایر گروه‌های جامعه ایثارگری نیز بر اساس اولویت‌های از پیش تعیین شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این برنامه با پیشنهاد معاونت بهداشت و درمان بنیاد تهران بزرگ، به‌صورت محدود از اواخر شهریور ماه در محل بیمارستان شهید مصطفی خمینی آغاز و در روزهای چهارشنبه انجام می‌پذیرد.
مهدی‌پور گفت: هر  روز قریب به ۲۵ نفر از والدین گرانقدر شهدا، پس از هماهنگی‌های لازم با استفاده از آمبولانس‌های اعزام شده از طرف مرکز امداد آمبولانس کوثر از منزل به بیمارستان منتقل و پس از انجام اقدامات لازم توسط آمبولانس به منزل بازگردانده می‌شوند و در صورت نیاز امکان بستری افراد برای انجام اقدامات تکمیلی نیز وجود دارد.
مدیر مرکز درمان در منزل شرکت متد اظهارداشت: تا کنون ۳۰۰ نفر از والدین شهدا که تحت پوشش اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ بودند، در این طرح حضور و تمهیداتی جهت تسریع در اجرای طرح در نظر گرفته شده است.