تاریخ : 1403,سه شنبه 28 اسفند11:52
کد خبر : 117129 - سرویس خبری : استان ها

جشن پیوند آسمانی ۱۰۰ زوج شاهد و ایثارگر در قم



فاش نیوز - به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) جشن ازدواج ۱۰۰ زوج شاهد و ایثارگر با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان استان قم برگزار شد.
 
جشن پیوند آسمانی ۱۰۰ زوج شاهد و ایثارگر در قم
 ایثار، جشن ازدواج ۱۰۰ زوج از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، عصر شنبه به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع)  با حضور مسئولان و خانواده‌های شهدا برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، در این مراسم با تبریک این پیوندهای مبارک، گفت: شما، یادگاران ایثار و شهادت، در این شب بزرگ گرد هم آمده‌اید تا شادی خود را با حضرت زهرا(س) تقسیم کنید. این پیوندهای مقدس، ادامه‌دهنده راه پدران و مادران شهید شماست که با عشق و ایثار، زندگی کردند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز، از حضور خانواده‌ها و پذیرش دعوت بنیاد شهید تشکر کرد و افزود:برای ما افتخار بزرگی است که در کنار شما باشیم و این آغاز زیبای زندگی مشترکتان را جشن بگیریم. امیدوارم که برکت این شب عزیز در زندگی همه شما جاری باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، با بیان اینکه صداقت و رفاقت رمز یک زندگی پایدار است، خطاب به زوج‌های جوان توصیه کرد: اگر می‌خواهید زندگی‌تان تا آخر شیرین بماند، با هم رفیق باشید، دروغ نگویید و همیشه با یکدیگر رو راست باشید. این چند جمله را به عنوان یادگاری از این شب به خاطر بسپارید و در مسیر زندگی به کار بگیرید.
در این مراسم، برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای سرود، قرائت شعر، تجلیل از زوج‌های جوان و اهدای هدایا به آنان برگزار شد. این جشن، در فضایی صمیمی و معنوی، با دعای خیر خانواده‌های شهدا برای خوشبختی و عاقبت‌بخیری این زوج‌های جوان به پایان رسید.