تاریخ : 1404,دوشنبه 04 فروردين21:00
کد خبر : 117168 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

آیا باز اعتمادی هست؟!



فاش نیوز - سلام و احترام؛ در مدت ۸سال جنگ تحمیلی ایثارگران تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون خود از آب و خاک سرزمینی ایران عزیز دفاع کردند و دشمن بعثی را بیرون کردند. 

مدت ۴۶ سال است تمام جانبازان و ایثارگران فشار مشکلات و معضلات جسمی و روحی را تحمل کردند و کمبودهای دارویی و حیاتی را به‌جان خریدند و باز تحمل کردند و هرگز از آرمان‌ها و اهداف و ارزش‌های انقلاب عدول نکردند و ایران بزرگ و عزیز را «چو ایران نباشد تن من مباد» در عمل اثبات کردند.

در طول این ۴۶ سال تا کنون صداقت و درستی و اعتماد در حاکمان آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی مشاهده نکردیم. جنگ افروزی و حیله‌گری در آنها مشاهده کردیم، عهد و پیمان‌شکنی در آنها مشاهده کردیم، نقض حقوق بشری در آنها دیدیم و مشاهده کردیم، نقض و پیمان‌شکنی مشاهده کردیم.

ظلم و جنایت و نقض فاحش حقوق بشری آنها در غزه و فلسطین دیدیم، قتل، ویرانی، نقض حقوق بشر در کشورهای افغانستان، لیبی، عراق، یمن، لبنان، سودان، سومالی، نیجریه، اریتره، کوباه، ویتنام، ونزوئلا، اوکراین، بوسنی و هرزگوین و غیره ‌‌‌ توسط آنها مرتکب شدند.

با چشمان خود مشاهده کردیم، ساخته و پرداخته گروهای تروریستی، و آموزش و تأمین مالی و تسلیحاتی آنها برای مقاصد سیاسی خود مشاهده کردیم و اعترافات سران آمریکا مبنی بر به‌وجودآوردن گروه تروریستی داعش در بعضی از کشورها که تأمین مالی و تسلیحاتی نمودند شنیدیم و مشاهده کردیم و....

حال با این همه عهدشکنی، نقض حقوق بشری، تحریم تجاری، تحریم اقتصادی، تحریم دارویی بیماران، حتی تحریم علمی و آموزشی برای کشورهای مستقل باز اعتمادی هست؟!

جانبازان و ایثارگران که از جسم خود و خون خود در حفظ و حراست از کشور و عهدی که با شهدا و هم‌رزمان خود بسته‌اند تا روزی که نفس داریم و زنده هستیم از کشور بزرگ و عزیزمان ایران دفاع خواهیم کرد و همچنان درد و رنج‌ها را تحمل خواهیم کرد. حمایت درمانی و پزشکی جانبازان اهداف سیاسی و اجتماعی نهفته است و بس؟!

|| کرم‌الله