تاریخ : 1405,یکشنبه 25 مرداد14:55
کد خبر : 118095 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

یک پیشنهاد

راهکاری بدون هزینه و با حداکثر راندمان


راهکاری بدون هزینه و با حداکثر راندمان

رسول کاظمی  

فاش نیوز - جناب آقای دکتر خضریان، باسلام و خسته نباشید؛ بنده در خصوص وضعیت پیش آمده در خصوص کاهش تولید گاز پس از حملات دشمن، راهکاری بدون هزینه و با حداکثر راندمان پیشنهاد می‌دهم و آن استفاده از ظرفیت مهندسین فرآیند (شیمی) شاغلین رسمی در صنعت نفت و گاز است.

با توجه به اینکه تخصص این رشته دقیقاً در بحث پالایشگاهی و تولید نفت و گاز و محصولات پتروشیمی است و در این هنگامه که نیاز به حضور این عزیزان در بخش‌های آسیب‌دیده هست متاسفانه در نتیجه عملکرد نامطلوب وزارت نفت، اکثر این نیروها در مناطق غیرعملیاتی و غیرپالایشگاهی کار می‌کنند؛ در حالی‌که اینها به‌عنوان یک متخصص در این زمینه بایستی در پالایشگاه‌ها باشند و از تمام تخصص و تجربه خود برای افزایش هرچه بیشتر تولید استفاده نمایند.

این یک پیشنهاد دلسوزانه است که موانع انتقال این نیروها از میان برداشته شوند تا این عزیزان بتوانند همانند سرباز در خط مقدم فعالیت و به مملکت اسلامی خدمت کنند.

با نهایت احترام ۱۴۰۵/۵/۲۴

|| رسول کاظمی