تاریخ : 1404,دوشنبه 27 مرداد19:30
کد خبر : 119648 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

ناگفته‌هایی مستند از جنگ ۱۲روزه که به واقعیت پیوست


ناگفته‌هایی مستند از جنگ ۱۲روزه که به واقعیت پیوست

راهبرد دوم دشمن زدن دویست و پنجاه مسئول و روسای سه قوه، فرماندهان، مسئولان ارشد، زدن به‌اصطلاح دانشمندان و و و و بود که مثلا از آن دویست و پنجاه نفر فهرستشان، سی و هشت مورد را...

رضاپور

فاش نیوز -  از بدو خلقت آدم علیه السلام جبهه حق و جبهه باطل تشکیل شد. جبهه حق آدم، جبهه باطل شیطان. جبهه حق هابیل، جبهه باطل قابیل. صد و بیست و چهار هزار پیغمبر مقابلشان جبهه باطل داشتند بدون استثناء. همه چهارده معصوم علیهم السلام و بعد غیبت کبری تمام علمای ما همگی مقابلشان جبهه باطل داشتند بلااستثناء. این جبهه باطل امتدادش رسیده به انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در عالم. این هم به قول حضرت آقا، شبکه اختاپوسی صهیونیست بین‌الملل. اصلا جنگ را ایران - اسرائیل، ایران - آمریکا، ایران - انگلیس تعریف کردن خطاست. اساسا تمام جبهه حق در عالم، با تمام جبهه باطل، رو در روی هم هستند. جبهه حق را بهتر می‌شناسید. آقا در اربعین پارسال فرمودند حرب لمن ربکم و سلم لمن سالمکم. این یخش را آقا فرمودند دقت کنید دشمن را درست بشناسید. پس شناخت دشمن مهم است.

اساسا شبکه اختاپوسی صهیونیست بین‌الملل سه ضلع مثلث زر و زور و تزویر دارد. زور آمریکا و همه متحدانش، تزویر چهارصد و پنجاه شبکه‌ی بزرگ رسانه‌های اختاپوسی دنیا را که یکی از آنها بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، دویجه‌وله، نیویورک تایمز؛ یکی واتس‌اپ، یکی اینستاگرام ... همه این شبکه اختاپوسی رسانه‌هاشان ضلع تزویر است. ضلع زر می‌شود خاندان روچیلد، خاندان راکفلر، خاندان بیل‌گیتس، خاندان مورگان... ما جنگمان با این شبکه اختاپوسی سه‌ضلعی صهیونیسم بین‌الملل است. پس اصلا تعریف این جنگ را نبریم به سمت اینکه حالا نتانیاهو چی گفت و ترامپ و... اینها همه نفرات لایه چهارم و پنجم این شبکه‌ای است که مقابل ما ایستاده‌اند این مطلب اول.

مطلب دوم این که برای نابودی اینها سه راهبرد اساسی روی میزمان هست که هر سه راهبرد طراحی حضرت آقاست و این راهبرد عینا دارد اجرا می‌شود. راهبرد اول، نابودی رژیم صهیونیستی به‌صورت کامل روی میز آقاست. پنج راهبرد برای نابودی رژیم صهیونیستی داریم که الان فرصتش نیست. فقط بدانیم که آقا بعد از خطبه نماز جمعه نصر سال شهادت سیدحسن نصرالله فرمود: «ما برای نابودی رژیم صهیونیستی راهبرد مشخص داریم. در اجرای این راهبرد تعلل نمی‌کنیم، شتابزده هم عمل نمی‌کنیم.»  راهبرد دوم انتقام سخت حاج قاسم سال نود و نه دیدار کنگره بزرگداشت حاج قاسم سلیمانی با آقا سئوال شد انتقام سخت حاج قاسم چه می شود. آقا فرمودند: «ما برای انتقام سخت حاج قاسم دو راهبرد داریم؛ یک شکست هیمنه نرم افزاری آمریکا در دنیا، دو اخراج آمریکا از منطقه.»

اخراج آمریکا از منطقه کد رمز دارد(یک نه بیست و هشت یک) مقر فرماندهی آمریکا در منطقه یعنی همین که قطر را زدیم و خوب هم زدیم، پس ما از این سی و هشت پایگاه، یکی را زدیم. نه تایش فاصله‌اش با ما زیر سیصد کیلومتر است یعنی بحرین، یعنی کویت، یعنی امارات، یعنی قطر، یعنی عربستان، یعنی آذربایجان، یعنی ترکیه، یعنی عراق... فاصله همه این نه پایگاه با ما زیر سیصد کیلومتر است یعنی ما موشکمان در یک دقیقه دیگه به آنها می رسد. ما اگر تل‌آویو را می‌زنیم، هشت دقیقه طول می‌کشد. در این سیصد کیلومتری نه پایگاه را اراده کنیم، کارش تمام است. مشخصا با موشک هم می‌زنیم. راحت می زنیم. بیست و هشت پایگاه آمریکا میانگین نهصد کیلومتر با ما فاصله دارد؛ یعنی قرقیزستان، یعنی قزاقستان، یعنی ازبکستان، یعنی در هند و جاهای مختلف، که اینها بیست و هشت پایگاه است.

پس اساسا وقتی آقا می‌گویند اخراج آمریکا از منطقه. اخراج آمریکا از منطقه؛ از کد یک شروع کردیم. فرماندهی تمام این پایگاه های آمریکا در قطر است و بقیه‌اش هم به وقتش.

راهبرد سوم ما تکمیل و تقویت جبهه مقاومت است. حماس را داریم بازسازی می‌کنیم چراغ خاموش؛ حزب‌الله را بازسازی کردیم چراغ خاموش؛ سوریه در حال بازسازی چراغ خاموش است؛ انصارالله، حشدالشعبی و اینها... پس سه راهبرد روی میز ما هست. فرماندهی دست آقاست و عینا دارد اجرا می‌شود. از زمان حاج قاسم سلیمانی این راهبرد طراحی شده و جلو می‌رود تا به امروز. یراس به‌اصطلاح نابودی اسرائیل پنج راهبرد داریم که عینا در حال اجراست. برآورد نظامی ما برای تکمیل پنج راهبرد نظام برای نابودی اسرائیل بین دو تا سه سال است. در موشکباران اخیر که صد و پنجاه نقطه را زدیم، دقیقا در راستای این پنج راهبرده است. فقط اسمش را می‌آورم. بعد اگر خواستید بازش کنید. راهبرد اول اتصال غزه به کرانه‌ی باختری، هم زیر زمین و هم روی زمین است؛ یعنی گردان‌های قسام کرانه باختری را محمد سنوار، برادر شهید یحیی سنوار سازماندهی کرد. الان اینها با هم متصل شد. راهبرد دوم، جولان است که ارتفاعات جولان را در همین بمباران اخیر زدیم. بقیه‌اش را هم می‌زنیم؛ هم روی ارتفاعات، هم زیر ارتفاعات که شهرک موشکی آنهاست. راهبرد سوم ورود نظامی و به قولی زمینی حزب‌الله لبنان تا ناصره و تا به اصطلاح حیفا... یعنی در همین دوازده روز، سی و نه مقر نظامی شمال فلسطین را زدیم. قبلا هم شهرک‌های مسکونی آنجا تخلیه شده بود. یعنی این مسیر را داریم باز می‌کنیم برای ورود حزب‌الله به صورت زمینی.

چهارم ورود اخوانی‌ها و به‌اصطلاح مبارزان فلسطینی در اردن است. هفتاد درصد مهاجران فلسطین در اردن هستند. و این‌طرف، مصر، غزه، اردن، کرانه باختری و... جزو راهبردهای ماست. اینها جزو زیرخاکی‌های حاج قاسم سلیمانی است. با بزرگان علوی‌ها و اخوانی‌های اردن رفت و آمد و آورد مشهد و آورد به قولی پذیرایی کرد و باهاشان دست داده که الان اینها را صدقه‌سری حاج قاسم داریم.

راهبرد چهارم راهبرد پنجم ما مثلث حیفا تل آویو اورشلیم که سی و پنج پایگاه مهم رگ حیاتی صهیونیست‌ها آنجاست. پنج تایش آب شیرین کنه شهرک‌های بزرگ اتمی آب و اینها گفتیم آب‌هاتان را نمی‌زنیم. سایت‌ها را می‌زنیم و در این مدت سایت‌ها را زدیم. بقیه‌اش هم همین زده‌ خواهد شد. پس ما برای نابودی رژیم صهیونیستی پنج تا راهبرد مشخص داریم که عینا این پنج راهبرد دارد اجرا می‌شود. این یک طرف قضیه....

دشمن هم برای ما پنج راهبرد روی میزش دارد دشمن که می‌گویم نمی‌گویم نتانیاهو. از روز دوم ثابت شد بر ما که جنگ مستقیم با آمریکاست. شوخیست که بگوییم نتانیاهو تدبیر کرد یا نکرد. جنگ ما مستقیم با آمریکا و متحدانش بوده و هست.

پنج راهبرد دشمن، یکی ترور آقاست. دنبال زدن آقا هستند بلاشک. برنامه‌ریزی کرده‌اند. گالانت، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی برترین استاد ترور در دنیاست که حاج قاسم را زد،محسن فخری‌زاده را زد، سیدحسن نصرالله را زد، اسماعیل هنیه رازد... این گالانت استاد ترور، با جنگ زرگری با نتانیاهو دعوایش شد و به‌ظاهر اخراجش کردند ولی اخراجش نکردند؛ از وزارت دفاع جدا کردند و شد مسئول پروژه ترور آقا. پس دشمن در راهبرد یک جدیست. بماند که کور خوانده است، بماند که هم حفاظت فیزیکی آقا جدا از همه چیزه، هم حفاظت ماورایی آقا. ولی دلیل نمی‌شود که ما برای آقا صدقه ندهیم، قربانی نکنیم، دعا نکنیم، همه چیز سر جایش. ولی دشمن راهبرد یکش زدن آقاست.

راهبرد دوم دشمن زدن دویست و پنجاه مسئول و روسای سه قوه، فرماندهان، مسئولان ارشد، زدن به‌اصطلاح دانشمندان و و و و بود که مثلا از آن دویست و پنجاه نفر فهرستشان، سی و هشت مورد را توانستند عملی کنند.

راهبرد سوم دشمن زدن مراکز مهم حکومتی، نظامی، هسته‌ای و تأسیساتی؛ یعنی ستاره خلیج فارس که بنزین کشور قطع بشه، یعنی نیروگاه‌ها رو بزنند،یعنی به اصطلاح حمله کنن به بعضی‌ اسکله‌های جزیره خارک که نود درصد صادرات نفتی ما از آن جزیره است.

راهبرد چهارم دشمن ایجاد اغتشاش است. چرا نیروی انتظامی تهران را زدند؟ چرا فرماندهان اطلاعاتی - امنیتی را زدند؟ چرا دوربین‌های بلند ما تو دکل‌ها را زدند؟ و چرا اصلا در زندان اوین را زدند؟ تلاششان این است که اغتشاشات در کشور ایجاد کنند.

پنجم هم نابودی و سرنگونی نظام است و دشمن بسیار جدی است و این آتش‌بس هم برای تقویت خودشان بود. خب دو مطلب را باید الان سریع بگویم؛ چون وقتم محدود است. مطلب اول، این به‌اصطلاح مذاکره‌ای که انجام شد غیر مستقیم، طبق نظر آقا بود یا نبود؟ ترامپ وقتی آمد سر و صدا کرد، اعلام کرد یا جنگ یا مذاکره. اگر ما مذاکره را می‌پذیرفتیم، می‌گفت ترسیده‌اند. اگر جنگ را می‌پذیرفتیم، مردم می‌گفتند، چرا ما سریع رفایم برای جنگ، چرا فرصت‌ها را از دست دادیم و... اما مذاکره‌ای هم که ترامپ گفته بود، در چهار محور داشت؛ یک، مذاکره سر اینکه شما حق ندارید از مقاومت دفاع کنید. دیگر این که شما حق ندارید موشک‌های بالای سیصد کیلومتر داشته باشید. سه، شما حق ندارید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشید، ولو یک درصد. چهار، شما حق ندارید بمب هسته‌ای داشته‌باشید. این چهار محور مذاکره درخواستی ترامپ بود. آقا سر این چهار تا محور مذاکره رسما سه سخنرانی کردمد. هم جنگ را زدند، هم مذاکره را زدند؛ که مذاکره غیر شرافتمندانه است، که از موضع بالا به پایین است، که همراه با تهدید است...  و اگر تو بزنی، ما بدتر می‌زنیم. آقا رگباری سه تا زد زد زد؛ ترامپ عقب‌نشینی کرد. آخرش قبول کرد مذاکره فقط سر بمب هسته‌ای یاشد. مذاکره سر بمب هسته‌ای خط قرمز آقا نیست. سال هفتاد و نه هم که خاتمی(رئیس جمهور وقت) گفته بود که اینها سر بمب هسته‌ای می‌خواهند مذاکره کنند، آقا فرموده بودند که اگر فقط سر بمب هسته‌ای باشد، سریع مذاکره کنید و کار را جمع کنید؛ چون ما قطعا بمب هسته‌ای نخواهیم داشت. حالا این وسط وقتی که عقب‌نشینی کرد گفت فقط بمب هسته‌ای؛ آقا فرمودند مذاکره غیرمستقیم باشد. بعضی‌ها می‌گویند غیرمستقیمش هم به آقا تحمیل شد. آقا فرمودند مذاکره غیرمستقیم.

سرلشکر باقری، سردار احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی، آقای شمخانی را آقا گذاشتند بالاسر تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری هسته‌ای. به آقای عراقچی گفتند شما کلا با این سه نفر هماهنگ می‌شوید؛ عراقچی با این سه نفر هماهنگ می‌شد، می‌رفت و می‌آمد و همین‌طور جلسه بعدی، می‌رفت و می‌آمد، جلسه بعدی.... برای مذاکره غیرمستقیمی که خود تدبیر کردند، ریل‌گذاری هم کردند که مسیر از خط خارج نشود.

عراقچی عینا همراهی کرد. خدا رحمت کند؛ به قول معروف تمام این شهدا تک‌تکشان را بروید مثلا مصاحبه‌هاشان را ببینید. در این دولت خیلی این بچه‌های ما اذیت نشدند. نشان به این نشان که حاج اسماعیل قاآنی آمده بود قم یک جلسه خصوصی یازده نفره برگزار شد... آنجا سئوال شد از حاج اسماعیل که این دولت الان خوب تا کرده با شما؛ گفت خداوکیلی هر چی از عراقچی و پزشکیان خواستیم نه نگفتند.

بعضی‌ها می‌گویند اینها به آقا مذاکره را تحمیل کردند و گمانه‌زنی می‌کنند. واقعیت مطلب این است که مذاکره غیرمستقیم تحقیر ترامپ بود اما ترامپ قبول کرد؛ حتی گفت واسطه امارات... آقا فرمودند نخیر عمان، همه در راستای تحقیر بود اما ترامپ چون به این مذاکره نیاز داشت، قبول کرد بماند. این مذاکره را انجام دادیم، ولو.... نتیجه هم این شد که یک‌نوع همراهی نظام بین‌الملل، همراهی ملت‌های جهان، همراهی ایرانی‌های داخل و خارج برای ما مهیا شد. در این قصه مذاکره حمله شد. حمله متقابل نیز ما دنیا را، یک‌بار دیگر ایران را بازتعریف کرد. فکر نمی‌کردند کار به حمله برسد. این‌قدر به شما بگویم رفقا که اینها برای نابودی ایران، برای پیاده‌سازی پنج راهبردشان، تمام چهل و هشت ساعت را برنامه‌ریزی کرده بودند این چهل و هشت پدافند ما را کلا هک بکنند و هم‌زمان حمله کنند چهل و هشت ساعته آن پنج راهبرد پیاده بشود.

سریع معادلات عوض شد. ما ساعت دو شب هک شدیم، دو و نیم شروع کردند به زدن. فردا چهار و نیم بعد از ظهر از هک آزاد شدیم که به سمت اف35ها و پهپادها و ریزپرنده‌ها شلیک کردیم و معادلات عوض شد. همان شب آقا فرمودند بزنید. کاش فقط دو ساعت در این هیئت شما که بچه رزمنده‌های گردان عمار و اینها جمع شدید، فقط بگویم آقا چه کرد! فدای آقا؛ آقا چه کرد؟! این که امیر موسوی گفت هشت جنگ مهم را آقا از سر ما باز کرد، یکی این بود که این‌ها تلاش می‌کردند جنگ را در خلیج فارس وارد بشوند. آقا گفتند، تنگسیری فعلا ورود نکند...

تمام طرح این دوازده روز دقیقا تحت اشراف حضرت آقا بود که از کجا شروع کنیم، به کجا برسیم. بنویسید یک نفر شب عاشورا، غروب تاسوعا به شما گفت در آینده مسیر جنگ ما از هوایی و هوافضایی می‌رود به سمت زمینی... اصلا چرا پاکپور شد فرمانده سپاه؟ آقا ماموریت داده بود خود ما جنگ با اسرائیل در قالب زمینی را طراحی کنیم که حزب‌الله کجاست ما کجاییم، سوریه کجاست و اینها... سه سال این ابرپروژه روی میز پاکپور بود. حالا گفته‌اند پاکپور فرمانده سپاه بشود. معلوم است آرایش بسیج عوض می‌شود، آرایش گروه‌های جهادی ما عوض می‌شود.

می‌خواهم بگویم جنگ ما با اینها نه با نتانیاهو، جنگ ما با این شبکه اختاپوسی صهیونیست بین‌الملل یک جنگ بزرگ اساسی‌ست. آقا هم برایش طراحی اساسی کرده‌اند. این وسط نکته مهمی که می‌خواهم به شما بگویم این است که وقتی رسید به آتش‌بس، خب به هر حال ما سجیل را زدیم؛ سجیل مال شش سال پیش است. ما فتاح یک را زدیم. فتاح یک، چهار سال پیش تمام شد. دو سال پیش آن را رونمایی کردیم. فتاح یک را هم زدیم دنیا به هم ریخت. بعد از فتاح یک، خیبر را زدیم. خیبر تمام معادلات هوافضای روز دنیا را به‌هم ریخت. داشتند تحلیل می‌کردند. شب آخر چک آخری که ما زدیم، خرمشهر زد. خرمشهر هم عمق انفجار، هم سطح انفجارش بالاترین غول موشکی است که دنیا به خود دیده است تا به الان. ضمنا هنوز فلسطین را رو نکرده‌ایم. ضمنا هنوز یک‌سری سلاح را ولو اخیرا آقا اجازه داده‌اند، هنوز رو نکرده‌ایم.

دشمن ما جدی‌ست. به شما بگویم از روز دوم ما فهمیدیم فرماندهی دشمن مهاجم ازآن خود آمریکاست. نتانیاهو کد دارم که روز چهار رفت به سمت اروپا و آمریکا که تو را به‌خدا آتش‌بس! حجم آتش ایرانی‌ها سنگین است. نمی‌شود تحمل کرد. از روز چهارم افتاد به گدایی به‌اصطلاح آتش‌بس و این‌ها. ولی ما در این دوازده روز اقتدار انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی و بچه‌های نظامی را در دنیا به نمایش گذاشتیم. تازه من به شما بگویم، بعضی دوستان من را از نزدیک می‌شناسند. من بعضی کشورها را رفته‌ام. ایران در دنیا خیلی معرفی نشده بود تا این دوازده روز. این دوازده روزی که دنیا گفت، عجب این رژیم صهیونیستی کودک‌کش است مدت‌هاست سر قضیه غزه تمام دنیا با تنفر و انزجار به این رژیم صهیونیستی نگاه می‌کردند ولی کاری از دستشان برنمی‌آمد. وقتی در دوازده روز شنیدند که یک حکومتی به نام حکومت جمهوری اسلامی این رژیم را جوری زد که اینها به زانو درآمدند و بیچاره شدند و اینها چون قدرت اسرائیل را همه دنیا دارند می‌بینند آقا این قدرت اسرائیل فقط به کابینه نتانیاهو نیست. اینها بزرگترین پدافند دنیا بالاسرشان نصب شده بود. حالا فلاخن‌ها و پیکان‌ها بماند، کد رمز پدافند بزرگ جهان در اسرائیل «6 + 25 + 200 + 400» است. شش کشور قدرت ماهواره‌ای دنیا رصدشان را بالای رژیم صهیونیستی مستقر کرده‌اند. آمریکا و انگلیس و فرانسه و ایتالیا یک طرف، بیست و پنج کشور همسایه ایران ماهواره‌هاشان را روی ما متمرکز کرده‌اند که هر جنبنده‌ای از ایران خارج می‌شود، به آنها گزارش بدهد. دویست هواپیما و موشک به اصطلاح پهپاد همزمان با حمله ما روی آسمان اسرائیل داشتند می‌رفتند. آنتن‌هاشان در اختیار این ماهواره‌هاست که از کجا می‌خواهد حمله کند. چهارصد تا سیصد از چهارصد پانصدهایی که تو این مراکز مهم رژیم صهیونیستی به هر حال متصل هست

ما در یک چنین پدافند بزرگ جهانی موشک هایمان رسید به جایی که از روز هفتم به بعد پدافندی ما نمی‌دیدیم یعنی تا روز هفتم، هم شهرک‌ها و شهرهایش را زدیم، هم پدافندهایش را زدیم، حسابی هم زدیم، از روز هفتم تا دوازدهم، دیگر 200 یا 150 موشک لازم نبود. چهل موشک می فرستادیم، همه هم به هدف می‌خورد. پنجاه تا می‌زنیم، پنجاه‌تایش هم می‌خورد. غلبه قدرت آفندی ایران بر بزرگترین پدافند دنیا را ما نشان دادیم. رفقا ما بچه‌های خیبری هستیم که بزرگترین به‌اصطلاح سازماندهی دنیا در هور مستقر شد؛ رفتیم خط هور را شکستیم. بچه‌های کربلای پنج  بزرگترین به اصطلاح سنگر و مدل‌های پدافندی و آفندی دنیا در شلمچه مستقر بود. قبلش بزرگترین موانع نظامی را در فرانسه ایجاد کرده بودم قبل کربلا چهار و پنج شلمچه رو در یازده گانه نظامی دنیا یعنی بی‌شکل‌ها، بی‌شکل‌های نونی، مثلثی‌ها، پنج‌ضلعی‌ها، کانال زوجی‌ها، کانال ماهی‌ها... تمام شلمچه را مسلح کرده بودند. رفته بودند به صدام امضا داده بودند که مطمئن باش اینها از این موانع نمی‌توانند عبور کنند.

به برکت خون شهدا مگر تا کربلای پنج تا کیلومتر پنج بصره مگر نرسیدیم؟ آقا تعارف که نداریم که ما نسلی هستیم که بزرگترین پدافند دنیا در اسرائیل را شکستیم. الان به‌اصطلاح به آن نقطه رسیده‌ایم این آتش‌بس را درست است که ترامپ گفت نتانیاهو قبول کرد یک‌طرفه. اما ما چرا این یک آتش‌بس را نزدیم نترکاندیم، فکر نکنید از روی ضعف است و ما هم سکوت کردیم. نه؛ از روی اقتدار اما تدبیر بوده است. بالاخره بدون تعارف، حضرت آقا اگر فرمانده نابودی کامل رژیم صهیونیستی، اگر حضرت آقا فرمانده اخراج آمریکاست، اگر آقا فرمانده به‌قول معروف جبهه مقاومت هستند، بماند. اما بالاخره بیست و پنج هزار زائر مکه ما در عربستان بودند، ما شهدامان تشییع نشده بودند. سرلشکرهای ما تشییع جنازه نشده بودند. ضمنا ما دهه محرم پر از اجتماعات بیست سی چهل‌هزار پنجاه هزار نفری، این جمعیت مقابل دشمن بود. حضرت آقا تدبیرش این بود که در ازای آتش‌بس این چند روز را به تعبیر امیرالمومنین در نامه شانزدهم نهج‌البلاغه تاکتیک نظامی حضرت امیر می فرماید: عقب‌نشینی‌هایی که حمله مجدد به دنبال دارد، شما را نگران نسازد. جای دیگری می‌فرماید: توقفی که شما را برای حمله بزرگ‌تر آماده می‌کند، نگرانتان نسازد. این چند روز تجلی نامه شانزدهم نهج‌البلاغه امیرالمومنین است. بالاخره ما شهدامان را سریع تشییع کردیم. ده‌ها هزار زائر را برگرداندیم  آوردیم مشهد و از مشهد در استان‌ها توزیع کردیم. بلافاصله به اصطلاح ضعف‌های آفندی و پدافندی بچه‌ها شبانه روز کار کردند و اینها را جابه‌جا کردیم. هم‌زمان دهه اول محرم را پشت سر گذاراندیم؛ هم‌زمان به‌اصطلاح بازآرایی پایگاه‌های بسیج، جهادی، نیروی زمینی باز آرایی جدید شدند، هم‌زمان حواسمان به جریان نفوذ، هم‌زمان حواسمان به ضعف‌هایی که دولت داشت در مدیریت بحران که انصافا حالا آقای پزشکیان تمام قد ایستاد........ اما بالاخره پزشکیان و عراقچی محکم پای کار قضیه هستند. ضعف‌های دولت را باید برطرف می‌کردیم. بالاخره ما به قول معروف زمان هشت سال دفاع مقدس چطور مردم را همراهی کردیم؟ یادتان هست؟ 

این فرآیند باید تکمیل بشود تا بالاخره به قولی در جنگ بزرگ آینده که این جنگ بزرگ هنوز ادامه دارد... اصلا فکر نکنید آتش‌بس شد و تمام. همین چند روز پیش بانک مرکزی و ما رو می خواستن هک بکنن بچه ها سریع آزاد کردن چرا بانک مرکزی رو دارن هک می کنن چون تمام معاملات تجاری داخلی و خارجی ما کلا زمین بخورد، اقتصاد کشور شکست بخورد. همین چند وقت پیش پمپ بنزین‌های کشور را دنبالش بودند که بزنند. بالاخره اگر بنزین کشور توزیع نشود، حمل و نقل کشور، حمل و نقل کامیون و کلا حمل و نقل مختل می‌شود....

در جابجایی بانک ملی، پول‌های مردم، در همه اینها دشمن در تلاش است اختلال ایجاد کند. همه را چراغ‌خاموش داریم کنترل می‌کنیم. جنگ در آینده نزدیک جدی‌تر خواهد شد.

اما سه مسئله مهم و اساسی؛ مسئله اول رفقا هشت سال دفاع مقدس ورق زمان برگشت که مردم به میدان آمدند. مردم در صحنه حاضر شدند؛ چه در پشتیبانی چه در جنگ. معادلات جنگ عوض شد. این یکی دو مورد پشتیبانی از جنگ افتاد به گردن مردم. شما یادتان هست و همه سنتان قد می‌دهد که این صحنه‌ها را دیده‌باشید. پس ما جنگ آینده را باید به سمت مردمی‌سازی ببریم. باید بچه‌های پایگاه بسیج محلات را مدیریت کنیم. شما پیشکسوتان جنگ و پیشکسوتان بسیج و سپاه باید بالاسر جوانان باشید و باید به آنان خط بدهید که بچه‌ها احساسی عمل نکنند. کاملا منطقی، تمام محلات کشور باید یک سازماندهی واحد داشته باشد.

اشتباه بزرگ ما این بود که هفته بسیج سال 97 وقتی آقا فرمودند بروید بسیج محلات را راه بیندازید، از آن تاریخ تا به امروز این فرمایش آقا را جدی نگرفتیم. حالا چه کسی مقصر است بماند... الان باید بسیج محلات را جدی بگیرید این مطلب دوم. مطلب سوم را آقا وسط این جنگ اعلام می‌کند که سوره فتح را زیاد بخوانید که حکمت دارد.

جنگ ما فقط با یهود نیست؛ جنگ با اجنه و شیاطینی است که اینها را دارند همراهی می‌کنند. فکر می‌کنید همه این تدابیر تدابیر خود جریان یهود است؟ نه؛ جریان صهیونیست بین‌الملل پشتش همین اجنه هستند و در میدان هم از اجنه استفاده می‌کنند. وقتی آقا می‌گویند صحیفه سجادیه، خطبه‌ی چهاردهم را بخوانید، اسراری در این خطبه هست. چرا در کرونا فرمودند خطبه هفتم صحیفه؟ چرا الان می‌گویند چهار؟ همه حکمت دارد. دعای توسل ما حکمت دارد. رفقا پس حواسمان هم به جنگ میدان باشد و هم در این جنگ به همراهی مردم حواسمون باشد.

|| .... رضاپور