تاریخ : 1404,دوشنبه 23 تير13:01
کد خبر : 119752 - سرویس خبری : استان ها

دیدار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با خانواده های معظم شهدا



فاش نیوز - حجت الاسلام الله نور کریمی تبار به همراه محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با خانواده های معظم شهدا دیدار و گفتگو کردند.

 ایثار، امروز آیینی معنوی و ارزشمند با حضور حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و همچنین محمد رحیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، برگزار شد که در آن با خانواده‌های معظم شهیدان فرجی، کاظمی و سالخورده دیدار و گفت‌وگویی صمیمانه انجام شد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، از ایثار، فداکاری و صبر خانواده‌های آنان تقدیر کرد و گفت:
«خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های معنوی کشور هستند و حضور در کنار این عزیزان توفیقی بزرگ برای خدمت‌گزاران نظام اسلامی است. امنیت، عزت و پیشرفت امروز ما مرهون خون پاک شهدا و ایثار خانواده‌های آنان است.
محمد رحیمی مدیرمل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز در این دیدار با بیان اینکه بنیاد شهید خود را خدمت‌گزار خانواده‌های معزز ایثارگران می‌داند، اظهار داشت: دیدار با خانواده شهدا نه تنها ادای دین است، بلکه فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه محسوب می‌شود. ما وظیفه داریم همواره در کنار این خانواده‌های بزرگوار باشیم و به مشکلات و نیازهای آنان رسیدگی کنیم.