تاریخ : 1404,سه شنبه 31 تير12:37
کد خبر : 119987 - سرویس خبری : استان ها

۵۶۴ زن شهیده، نماد ایثار و مقاومت زنان کُرد


۵۶۴ زن شهیده، نماد ایثار و مقاومت زنان کُرد

فاش نیوز - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با اشاره به برگزاری اجلاسیه شهدای زن کُرد گفت: ۵۶۴ زن شهیده، نماد ایثار و مقاومت زنان کُرد در طول دوران انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایکنا از کردستان، زینب زاله، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان امروز، ۳۰ تیر در نشست هماهنگی برگزاری اجلاسیه شهدای زن استان کردستان  با تأکید بر اهمیت برگزاری  اجلاسیه شهدای زن استان کردستان گفت: برای برگزاری اثرگذار و هر چه بهتر این اجلاسیه  دستگاه‌های اجرایی استان مشارکت و تعامل لازم را داشته باشند.

وی افزود: این اجلاسیه فرصتی مغتنم برای تکریم و ارج نهادن به مقام شامخ زنانی همچون ناهید فاتحی کرجو و فاطمه اسدی است که با فداکاری و از خودگذشتگی، نام خود را در تاریخ پرافتخار کشور و استان جاودانه کردند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان بیان کرد: وجود ۵۶۴  زن شهید در استان، گواه روشنی بر نقش محوری زنان در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است. این شهدا چه در قامت همسر و مادر، چه به عنوان پیش‌مرگ و چه در مسیر مبارزه با تروریسم، الگویی بی‌بدیل از مقاومت و ایثارگری هستند.

وی برگزاری چنین رویدادهایی را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و الگوسازی برای نسل جوان، به ویژه دختران و زنان کنونی، امری ضروری دانست و بر برگزاری برنامه‌های پیش اجلاسیه در دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد.

زاله در پایان تأکید کرد: نشست هماهنگی برنامه‌های پیش اجلاسیه به صورت هفتگی با حضور بانوان نماینده ادارات و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود که در این نشست‌ها اعضا باید از فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی خود گزارش عملکرد ارائه دهند.