تاریخ : 1404,پنجشنبه 16 مرداد19:00
کد خبر : 120441 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

به‌جای برخورد با ترویج سازمان‌یافته کشف حجاب و بی‌حیایی

صدور دو میلیارد ریال قرار تأمین کیفری برای آمر به معروف


صدور دو میلیارد ریال قرار تأمین کیفری برای آمر به معروف

برای شوهر خانم مؤمنه‌ای که به این زن کشف حجاب‌کننده تذکر داده بود، دو میلیارد ریال قرار تأمین کیفری صادر شده است و فراجا نیز با تحریف فیلم ارائه شده...

فاش نیوز - مدت زیادی است گزارش‌های مکرر مردمی از کشف حجاب مدیر یک آرایشگاه زنانه در مقابل ساختمان این آرایشگاه و البته در مقابل یک کلانتری به دست ما می‌رسد.

متاسفانه علی‌رغم پیگیری‌های مکرر آگاه شدیم نه تنها پلیس اماکن حاضر به پلمپ این آرایشگاه نیست، بلکه نیروهای حزب‌اللهی را به تندروی متهم می‌کند.
آرایشگاه رکسانا مکرر با نفوذ در دستگاه انتظامی اقدام به تنظیم گزارش‌های کذب توسط ضابطین می‌نماید و سپس با پرونده‌سازی‌های واهی و تدوین فیلم‌های دوربین‌های مدار بسته یک سوپرمارکت تلاش می‌کند وانمود کند مورد بی‌احترامی آمران به معروف قرار گرفته است.

فاش‌نیوز بر حسب وظیفه شرعی خود و برای حفظ آبروی مدیران خاطی فعلاً در مرحله اول از انتشار جزئیات بیشتر خودداری می‌کند، ولی صفحه رسمی مدیر این آرایشگاه در فضای مجازی و تهدیدهای مکرر او نشان می‌دهد گاهی سرویس‌های امنیتی بیگانه شاید بدون پرداخت اجرت هم پیاده‌نظام اعتقادی برای خود اجیر کنند، طوری که شعار فارسی نتانیاهو قاتل توسط مدیر آرایشگاه رکسانا در حال اشاره است.

در این مدت تلاش کردیم تا نهایت خویشتنداری را داشته باشیم، ولی حالا که اثری از قاطعیت دیده نمی‌شود، از دادستان کل کشور و دادستان ارشاد انتظار می‌رود بیش از این اجازه ندهند حزب‌الله مورد حمله این افراد قرار گیرند.
این خبر در حال تکمیل است و در صورت عدم اقدام، مدیران، اطلاعات جدیدی منتشر خواهد شد.

بازنشر صفحه رسمی آرایشگاه رکسانا با لحاظ جوانب شرعی و به منظور بیدار کردن برخی مدیران انجام می‌شود. اصل تصاویر این صفحه قابل بازنشر نیست و خلاف عفت عمومی است.

گفتنی است دادستانی برای شوهر خانم مؤمنه‌ای که به این زن کشف حجاب‌کننده تذکر داده بود، دو میلیارد ریال قرار تأمین کیفری صادر کرده است و فراجا نیز با تحریف فیلم ارائه شده، او را که یک تیشرت آستین کوتاه دارد و فاقد روسری است، دارای پیراهن وصف کرده است تا قید مجرمانه را حذف کند.
مدیر آرایشگاه رکسانا در حالی طی شکایت به قوه قضاییه اعلام کرده است اضطراری کشف حجاب کرده است! که ده‌ها عکس عریان و نیمه‌عریان از خود و مردم و مشتریان را علناً روی صفحه رسمی خود در اینستاگرام منتشر کرده است. برخی وکلا با راهنمایی غلط، این‌گونه افراد را گمراه می‌کنند تا به جای اعلام استغفار و توقف اقدامات مجرمانه خود، به بهانه اضطرار در عریانی از حزب‌اللهی‌ها شکایت کنند.