تاریخ : 1404,سه شنبه 21 مرداد18:01
کد خبر : 120473 - سرویس خبری : رزمندگان

شمارابه خدا ازاین به بعد این‌قدر سهل انگارنباشید و مواظب نفوذی‌ها باشید



اسلام مشکانی

فاش نیوز - رزمنده عزیز؛ کاش قبل از این‌که دیر بشود، جلوی نفوذی‌ها را بگیرند تا مثل جنگ ۱۲روزه، سردارها و نخبگان ما را در خانه‌هایشان به اتفاق خانواده نقطه‌زنی نمی‌کردند.

مشکل همه‌ی این نفوذها ریشه در فقر و تنگدستی دارد؛ چون آدمیزاد هم جایزالخطاست.

به‌نظر من همان‌قدر که در موشک‌سازی تا الان کسی نتوانسته نفوذ کند، مکان و خانه‌های سرداران و نخبگان را هم باید همان‌قدر محافظت می‌کردند.

به خدا وقتی خبر شهادت این عزیزان که یکی از یکی بهتر هستند را شنیدم، به خدا احساس کردم کمرم شکست، چون توسط وطن‌فروش‌ها ضربه‌ی سنگینی خوردیم.

شما را به خدا از این به بعد این‌قدر سهل‌انگار نباشید.

نگذارید زبده‌ترین فرماندهان و بهترین نخبگان‌مان را به خاطر سهل‌انگاری از دست بدهیم؛ چون این عزیزان کسانی بودند که با رهبری امام خمینی(ره) انقلاب کردند و با هوشیاری رهبر انقلاب و با پاسداری این شهیدان، درخت انقلاب را تنومند کردند و قدر انقلاب را می‌دانستند، که با سهل‌انگاری و با کمک وطن‌فروش‌های غرب‌زده از دست دادیم.

روحشان شاد
اللهم صلی علی محمد و آل محمد

رزمنده‌ی دوران ۸ سال جنگ
|| اسلام مشکانی