تاریخ : 1404,سه شنبه 28 مرداد17:30
کد خبر : 120720 - سرویس خبری : مسائل و مشکلات ایثارگران

ظلم علنی به فرزند جانباز



فاش نیوز - بسم الله الرحمن الرحیم؛ سلام علیکم... پوزش از مزاحمت... بنده جلال معالی‌، جانباز ۱۵درصد با ۲۵ ماه حضور در جبهه هستم. به شکر خدا تنها یک فرزند پسر دارم که فوق لیسانس رایانه(نرم‌افزار) است... خودم کارمند صدا و سیمای مرکز تبریز بودم. ۳ بار برای استخدام پسرم در صدا وسیما در سال‌های مختلف تلاش کردم. در آزمون کتبی با بهترین نمره قبول شد، اما در مصاحبه انداختند.. آخر سر از سازمان در تهران علت را پرسیدم. جوابی که دادند تنم را لرزاند. گفتند پسرت مصاحبه‌اش هم عالی است اما از مرکز تبریز، توسط مدیر امور اداری آمپول زده میشه! یعنی از مدیر کل مرکز تبریز دستور می‌گیرد... دیدم راست می‌گوید. مدیر کل وقت مرکز که می‌دانست که‌ من می‌دانم او الکی خودش را به ایثارگری زده تا از مزایای ایثارگران بهره ببره... با این کار می خواهد دهان مرا ببندد.

مدیر کل و مدیر امور اداری عوض شدند. این‌بار معاونت امور اداری و مالی این وظیفه را برعهده گرفت و در آخرین آزمون صدا و سیما که در تبریز بود با یک ترفند باعث افتادن فرزندم در مصاحبه شد.
نامه به آقای جبلی هم‌نوشتم... اصلا سیستماتیک دارند تیشه به ریشه جانبازان و آزادگان می‌زنند..
حالا مورد دیگر اینکه من چون پلاکت‌پائین هستم و از زمان جنگ یادگار مانده.. سال ۱۴۰۱ بیمار شدم و تمام مدارک پزشکی‌ام را پزشک معتمد بنیاد تبریز، جناب دکتر فخاری امضا و ممهور فرمودند و از طرفی پزشک معتمد صدا و سیما در تبریز، جناب دکتر سیدجمال حسینی اقدم نیز تائید و ممهور فرمودند...
این مدارک پزشکی را به مرکز بهداشت سازمان، دکتر کلانکی که رئیس مرکز بهداشت، سازمان صدا و سیما بودند فرستادم که متاسفانه هیچکدام را اعمال نکرد و بیچاره شدم... وقتی مدیر وقت ایثارگران سازمان جناب رستمی، علت را جویا شده بودند، دکتر کلانکی، رئیس مرکز بهداشت در کمال وقاحت گفته بود، مدیر کل مرکز دکتررضایی که الان هم تشریف دارد و معاون اداری و مالی، رحمان فرجی بشیر، مانع اعمال مدارک پزشکی معالی شدند.

مجبورم کردند اجباری با ۲۲سال، بازنشسته اجباری بشوم که شدم. ‌البته یک نفر جانباز دیگر هم بود که او را هم‌ مجبور کردند بازنشسته شود.
می‌دانید بعد در جلسه مدیر کل با مدیران مرکز چی گفته بودند؟ دو نفر جانباز داشتیم که زیاد اذیت می‌کردند، از دستشان راحت شدیم!
عزیز دل، این صدا و سیمایش هست که فقط ظاهرسازی می‌کند. وای به حال دیگر ادارات و سازمان‌ها و...

بدجوری تحقیرمان کردند. تمام این موارد واقعی و صادقانه است.. ان‌شاءالله روزی اینهایی که با ما چنین کردند و می‌کنند در دادگاهی صالح پاسخگو باشند.. ما جانباز این خاک مقدسیم.. والسلام.. مانا باشید.

|| جلال معالی