تاریخ : 1404,سه شنبه 04 شهريور14:30
کد خبر : 120815 - سرویس خبری : مسائل و مشکلات ایثارگران

 داستان تلخ یک جانباز ۷۰ درصد، با حقوق ۱۹ میلیون تومانی 

«حقوق نجومی» فرزند شهید و جانباز نخاعی


«حقوق نجومی»  فرزند شهید و  جانباز نخاعی

روی ویلچر نشسته، اما قامتش از کوه بلندتر است. فرزند شهید، آزاده ۲۶ ماهه، جانباز ۷۰ درصد قطع‌نخاعی...

فاش نیوز- فرزند شهید، آزاده‌ی ۲۶ماهه، جانباز قطع‌نخاعی با ۳۵ سال خدمت، دارای مدرک معادل دکتری، امروز تنها با یک ویلچر و حکم کارگزینی ۱۹ میلیون تومانی زندگی می‌کند؛ بی‌ادعا، بی‌گلایه، اما با نگاهی پرغرور که وجدان جامعه را به چالش می‌کشد. روی ویلچر نشسته، اما قامتش از کوه بلندتر است. 

در روزگاری که «حقوق‌ نجومی» گرفتن از سوی بی‌کفایت‌ها «مُد» شده است، مردی از تبار قهرمانان عرصه دفاع مقدس که جانش را کف دستش گرفته و برای این خاک، جانبازی کرده با ۱۹ میلیون تومان، زندگی می‌گذراند! آن روز در میدان مین دوید تا امروز در مسیر زندگی آرام قدم برداریم.
همه‌ی داشته‌اش یک ویلچر است و یک حکم کارگزینی ساده...
وقتی مشکلات را به رویش می آوری، نه گلایه‌ای می‌بینی نه ادعایی؛ فقط سکوت، فقط نگاه پرغرور یک قهرمان. پیش از آن‌که درباره امتیازات ایثارگران حرف بزنیم، این چهره را ببینیم.
قهرمانان واقعی این سرزمین‌، اینها هستند، نه اسطوره‌های روی کاغذ.