تاریخ : 1404,سه شنبه 29 مهر16:34
کد خبر : 121914 - سرویس خبری : ایثارگران

این را محض یادآوری می‌نویسم!


این را محض یادآوری می‌نویسم!

سیدمحمدرضا میرشمسی

فاش نیوز - اگر چه همه رزمندگان یادگاران شهدا، جانبازان، اسرای دیروز و آزادگان امروز و همه کسانیکه در جنگ رسانه‌ای هستیم، هر کدام در شرایطی متفاوت قرار داریم.

یکی در اوج انقلابی بودن است که باید به سوپر انقلابی بودن خویش افتخار کند؛ که خداوند هم پیشتازان و تندروها در صراط مستقیم را دوست دارد.

یکی خود را در دایره دگم اصولگرا و یا اصلاح‌طلب خشک کرده و یکی در میان جبهه حق و باطل هم می‌خواهد شبیه حق باشد و هم می‌خواهد به اسم حق، مسیر باطل را طی کند...

یکی هم عنان از کف داده و خود را در جبهه باطل و دنیاطلبی غوطه‌ور ساخته است و یکی هم چون من، سرگردان‌تر از همه، منتظر لطف و رحمت خدای خویش نشسته که او را خریدار باشد.

دوست عزیزم، از این جمع دیروزِ در کنارِ هم و امروزِ پراکنده، همه در یک چیز با هم کاملا شبیه هستیم. یا گرد پیری بر سر و صورتمان نشسته و فراموشی به‌سراغمان آمده است و یا از گذشته بی‌خبریم.

اما... به یمن فناوری جدید سایبری و فضای مجازی و قدرت ذخیره‌سازی اطلاعات، به‌راحتی می‌توان برای رسیدن به حقیقت، صفحات تاریخ دیروز را ورق زد. خیلی راحت می‌توان فلسفه انقلاب اسلامی، روز قدس، حمایت‌های جمهوری اسلامی از فلسطین، ایجاد جبهه مقاومت، طوفان‌الاقصی، دلیل حمله قو صهیون به غزه و اشغال آن و شعارها و خطوط قرمز نتانیاهو و ترامپ و حتی طرح صلح و خواسته ایران و مبارزان یمنی، و حوادث امروز را دریافت.

شاید در آینده اندکی در مورد وضعیت گفتمان دوگانه‌ای که در حال شکل‌گیری است بنویسم، اما تقاضای حقیر این است که پس از بازخوانی این حوادث نتیجه‌گیری کنید و ببینید چه کسانی پیروز میدان و چه کسانی شکست خوردگان واقعی هستند.
«انهم یرونه بعیدا  و نراه قریبا»

|| سیدمحمدرضا میرشمسی